Monday, May 9, 2016

Haura Hayl by Suziey Ahmad

Assalamualaikum..
 
Apa khabar korang2? Didoakan smga semua sihat Alhamdulillah..
 
Short entry slps lamaaaa sunyi sepi..haha :p
 
Just nk announce bisnes baruku.. Haura Hayl by Suziey Ahmad..mcm xpecaya dh ade brand sendiri..sgt sgt baby lagi..baru lahir gitu..doakan segalanya dipermudahkan ok..
 
Kalau nk cari Jubah Couple, Jubah Lelaki dan Jubah Perempuan, meh la like FB dan instagram Haura Hayl J
 
Now tgh promo sempena pembukaan rasmi..beli jubbah secara single dpt 15% discount..tapi kalau amik Couple Set, dapat lg 5% discount tambahan..haaaa 20% discount tu..murah murah murah..hehe ;)
 
Like tau !!
 
Dah jom jamu mata..free je pon..hehe..nk tgk gbr2 lain blh tgk kt FB or Instagram OK :)












Friday, March 18, 2016

LIVE UPDATE from Cameron Highlands

Assalamualaikum..

YaAllah berdebu bersawang dh blog kesayanganku ini..hihi..

InsyaAllah akn cuba utk hidupkan balik blog suzieydotcom ni..

Ehem..now tgh holiday @cameron highlands..last time dtg sini when aqeel was 4 yrs old kot..lama giler kan..dulu unplanned holiday..on d way dtg time tu hegeh2 cari hotel..but ths time x hegeh2 dh..ekekeke:p awai2 dh booked hotel..

Kali ni stay kt century pines @tanah rata..puas hati..room rate dpt rm184 per nite tru agoda..deluxe king..fuh mmg best n environment peaceful..alhamdulillah..

Okla..nk g pasar mlm brinchang cari stoberi nk celup cekelat..hehe..

Daaaa..muahhh:*

Tuesday, July 7, 2015

Kenapa shaklee?

Assalamualaikum..

Before decided utk join shaklee, aku dptkan info2 dr byk pihak..aku xfocus pd product dulu sbb aku tau dh product dia..aku ade amik jgk kan..tapi info yg aku gali is more about syariah compliancy utk buat bisnes shaklee ni..

Even dlm shaklee ni top2 leader mostly yg jenis islamic, ade yg berpurdah pun, tp keyakinan aku bkn pd appearance..

So stlh dikaji2 mcmana shaklee ni running, aku yakin xde unsur shubhah, product cnfrm halal, dan ia bkn sistem piramid mlm konvensional yg menindas..aku pn ade jgk berdebat dgn sponsor aku sblm btl2 buat bisnes ni tentang shariah compliance ni and aku puas hati dgn jwpn dia..semua nya jelas dan nyata..

So bl dh dpt ape yg aku nak and dh discuss dgn hubby mnta pandangan dia, so ok la just join je la jadi ahli..blh dpt hrga ahli seumur hidup..jimat byk ler..so selain beli utk diri sdiri, why not share kebaikan product ni dgn org lain..and if org interested nak beli dgn aku or joinmember, alhamdulillah..simple kan..

Mmg bisnes shaklee ni simple..just sharing je kebaikannya..yakin dgn rezkei Allah..insyaAllah dipermudahkan..

Aku pn buat part time jek..klu dpt cari income geli geli sgtla best jgk kan😉

Kalau nk lebih penjelasan wassap jek..sembang2 santai 👌



Tuesday, June 30, 2015

Allah pemegang hati hambaNya

Assalamualaikum..

Wajib utk percaya dan yakin Allah adlh pemilik hati..Dia yg memegang hati hambaNya..dan Dia berupaya membolak balikkan hati hambaNya..so sntiasa berdoa agr ditetapkan hati kita bkn shja di atas agamaNya..tapi mohon utk ditetapkan hati di atas sesuatu yg terbaik utk kita..

And so do i..walaupn pnh jadi user shaklee sblm ni, tp xterbuka hati pn nk join..tapi skarang baru Allah gerakkan hati utk join..seolah2 mcm baru nmpk segala kebaikan supplements shaklee..selama ni aku belasah je any brand of supplement termasuklah shaklee✌️

Ok to cut it short..kebetulan time aku join members sbb nk dpt hrga ahli utk beli supplements (sgt murah ok hrga ahli), ade program YES ni..kira mcm program utk newbie mcm aku ni ha..sambil mkn supplements utk sihat, blh jana income jgk..

As u know aku mmg anti mlm especially yg sah2 x ikut syarak..but why shaklee? Ok tu dlm next n3 ok..nnt aku ulas😉


Semoga Allah gerakkan hati korang juga..blh roger2 utk more info ok✌️

Tuesday, June 23, 2015

Suzieydotcom insta

Assalamualaikum..

Fuhhh..bkn blog je yg bersawang instagramku juga menerima nasib yg sama..sadis btl 😜

Uols yg ade ig tu meh la follow sy..cewah mcm blog plak ade follower..actually more to nk keep in touch dgn kengkawan alam maya..hehe..insyaAllah ig ni xbersawang sbb mode dia senang..upload gbr je..ekek😁


Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio