Friday, November 18, 2016

Gundam


Assalamualaikum 😊

Wow daku berjaya buat n3 baru..hehe..lama xmelawat kwn2 blog🙊

Ok just nk upload aqeel new obsession😂 Gunpla gundam.. Aku pn baru tau nama menan ni..haih la anak..ade je menan baru yg dia tau😝
I 





Wednesday, August 24, 2016

jubah palazo Haura Hayl by Suziey Ahmad..rm150 je

Assalamualaikum..

Jubah palazo Fayha NEW EDITION RM150 shj‼️ (np:rm210. Jimat rm60😱)
=========================================================
Kalau pakai jubah palazo Fayha color ni nmpk mahal..semahal harga gold bar..eh🙆🏻😃
.
Kalau tnya sy..sy suka color ni..dia ade exclusivity dia yg tersendiri..ha cer korang beli..insyaAllah berbaloi2..dgn hrga pasti mampu milik🤗
.
Ade 🖐🏼color baru yg sgt gojes💅🏻
.
✅nude gold

✅greenish grey
✅forest green
✅mint green
✅purple magenta
.
 

 
Pre-order wth 50% deposit ok😊
.
💰RM150 shja‼️ jimat rm60 tau💢
.
📲012-3485280
.
#haurahayl
#jubahpalazo
#nudegold






Monday, May 9, 2016

Haura Hayl by Suziey Ahmad

Assalamualaikum..
 
Apa khabar korang2? Didoakan smga semua sihat Alhamdulillah..
 
Short entry slps lamaaaa sunyi sepi..haha :p
 
Just nk announce bisnes baruku.. Haura Hayl by Suziey Ahmad..mcm xpecaya dh ade brand sendiri..sgt sgt baby lagi..baru lahir gitu..doakan segalanya dipermudahkan ok..
 
Kalau nk cari Jubah Couple, Jubah Lelaki dan Jubah Perempuan, meh la like FB dan instagram Haura Hayl J
 
Now tgh promo sempena pembukaan rasmi..beli jubbah secara single dpt 15% discount..tapi kalau amik Couple Set, dapat lg 5% discount tambahan..haaaa 20% discount tu..murah murah murah..hehe ;)
 
Like tau !!
 
Dah jom jamu mata..free je pon..hehe..nk tgk gbr2 lain blh tgk kt FB or Instagram OK :)












Friday, March 18, 2016

LIVE UPDATE from Cameron Highlands

Assalamualaikum..

YaAllah berdebu bersawang dh blog kesayanganku ini..hihi..

InsyaAllah akn cuba utk hidupkan balik blog suzieydotcom ni..

Ehem..now tgh holiday @cameron highlands..last time dtg sini when aqeel was 4 yrs old kot..lama giler kan..dulu unplanned holiday..on d way dtg time tu hegeh2 cari hotel..but ths time x hegeh2 dh..ekekeke:p awai2 dh booked hotel..

Kali ni stay kt century pines @tanah rata..puas hati..room rate dpt rm184 per nite tru agoda..deluxe king..fuh mmg best n environment peaceful..alhamdulillah..

Okla..nk g pasar mlm brinchang cari stoberi nk celup cekelat..hehe..

Daaaa..muahhh:*

Tuesday, July 7, 2015

Kenapa shaklee?

Assalamualaikum..

Before decided utk join shaklee, aku dptkan info2 dr byk pihak..aku xfocus pd product dulu sbb aku tau dh product dia..aku ade amik jgk kan..tapi info yg aku gali is more about syariah compliancy utk buat bisnes shaklee ni..

Even dlm shaklee ni top2 leader mostly yg jenis islamic, ade yg berpurdah pun, tp keyakinan aku bkn pd appearance..

So stlh dikaji2 mcmana shaklee ni running, aku yakin xde unsur shubhah, product cnfrm halal, dan ia bkn sistem piramid mlm konvensional yg menindas..aku pn ade jgk berdebat dgn sponsor aku sblm btl2 buat bisnes ni tentang shariah compliance ni and aku puas hati dgn jwpn dia..semua nya jelas dan nyata..

So bl dh dpt ape yg aku nak and dh discuss dgn hubby mnta pandangan dia, so ok la just join je la jadi ahli..blh dpt hrga ahli seumur hidup..jimat byk ler..so selain beli utk diri sdiri, why not share kebaikan product ni dgn org lain..and if org interested nak beli dgn aku or joinmember, alhamdulillah..simple kan..

Mmg bisnes shaklee ni simple..just sharing je kebaikannya..yakin dgn rezkei Allah..insyaAllah dipermudahkan..

Aku pn buat part time jek..klu dpt cari income geli geli sgtla best jgk kan😉

Kalau nk lebih penjelasan wassap jek..sembang2 santai 👌



Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio