Thursday, March 12, 2009

aQeel + fridge


Assalamualaikum..
since ramai yg dh tag aku ngn tag fridge ni kan..so aku gagahkn jgk la amik gbr fridge aku n tepek kat sini..

~ ni the whole view (even not exactly whole:D)..xde apepn kat fridge aku nih..sbb ape eh..sbb aku mls nk tepek2 mende kt fridge tuh..sbnrnya xde bende nak tepek..ekekkek:D ha tu ade la 1 bende..magnet burung helang..tu pn nasib..beli mase kat langkawi swaktu holiday at langkawi hr tu..kalu x mmg xde bende langsung..line clear!:p (cemana ler aku amik gambo..senget benget:D) ~



~ ok kasi zoom sket..ha ni la rupenye..~

~ ha ni plak mmg dh ade kat fridge tuh..brand dia..ekekkek:D ... hmm since xde bende kat fridge aku so smpai sini jela tag aku..xde ape nk hurai..aci x? :p~


~ nk gk tepek gbr bdk kecik ni..skang dia dh behave..dh beso kot..whenever aku mask dapur dia WAJIB ikt la kan..tp bile aku soh dia dok..dia ikt..tgk tu..aku ckp 'sit' n tala kamera ke muka dia..trus dia dok n sengih cenggitu..adeii..kaki posing mamat nih..ekekekeke:D ~

~ mat rempit alaf baru..vroommmmm...vrooommmmmm... ~

p/s: list tag aku ade 2 page lagi nak kena settle..adeiiiii !!

20 comments:

mummYaeesh said...

alahai..siannye burung lang tu terbang sekor2..takpe nnt weols kasi dia kwn ek??!(percaya ke?)

wah...yaeesh da ada pesaing la nampak gayanye!woohoo..

CoNniE said...

ehehhehe.. fridge eekkk... dlm tarak mau kasi tunjuk kah...?

wahh.. Aqeel nk rempit mana tuhh...?

neezareef said...

wah..2pg tag nk kena setel..
heheh smlm pn hari setel tag sedunia sy

[-suziey-] said...

mummYaeesh: hahaha..tula.kesunyian helang tuh.ekekkkee:D

hohoho..kita jmpe dilitar!!..wahhh..mak2 yg lebih nih:p

[-suziey-] said...

CoNniE: hahahha..ngelat kan..ekekke:D sbnornye lupe nk amik bhgn dlm..hahaha..xpela ek:p

hoho..aQeel nk practice rempit nk lwn ngn Yaeesh..wakkakak:D ni race onk2 jantan jek..hahaha..
sya sya men mask2 je la eh ngn aunty..bole gituh:p

[-suziey-] said...

neezareef: hahaha..ha jgn xtau..betapa byknye hutang tag ku ini..ekekek:D
ouh smlm hari settle tag sedunia eh..so dh setle la nih? ok pasni sy bg list tag sy tlg setle kan ek..hahahaahaa..aci x:p

Mama_Aqish said...

suziey masalahnye kengkawan i nak masuk blog i pun tak leh....tu yang tension tu....

[-suziey-] said...

Mama_Aqish: aah i pn xleh masuk gk mula2 tuh..mmg kuar msg tuh..i klik pangkah tu br bole..

Elliya said...

aqeel, bak pinjam moto!!!
leh close up sket tak gamba aqeel yg dok sengih tu???
nak tgk dekat2 coz dia cute sgt!

[-suziey-] said...

Elliya: ibu eyrfan yg nk pinjm ke eyrfan yg nak moto tuh..ekekee:p

uish..close up yek..cube amik kanta letak kat monitor bole jd besar x agk2:D

atty's said...

kty pun petiais..takde ltk FM sgt..
sbbnya tak leh nak ltk..nanti firdaus..mesti gatai tangan amiknya..

leh ar join..ang fir aqeel..i like rempit..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.ini soklan tag ker?
.huhuhu
.suspen je
.ingat aqeel msuk fridge sbb tjuk die aqeel n fridge :D
.haha~~

Mak Su said...

nasib baik ada terbang helang seketul. maksu tak leh ada fridge magnet ni, baby w suka buat main masak2 sampai magnet nya ilang. :)

[-suziey-] said...

atty's: hahaha..ade jek yg ngambik magnet nye yek.. bior kosong je la abes chite..ekekek:D

yes la kty..me too..i like rempit:p

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha: hahahha..gimik je ek..erkk..actually sis pn xterpk cenggituh..aQeel msuk dlm peti ais..hahah:p

[-suziey-] said...

Mak Su: hahahaa..baby W tu buatpe ngn magnet dia tuh? dia buat lauk ke..wakkakaaka:D

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.mmg pown
.mlaenkan mak die neh yg masukkan die dlm peti sjuk
.haha

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha: wakakakaak...kejamnya diriku nak sumbat ank dlm peti ais..cikgu intan pnh buat eh kat anak murid?..ekekeke:D

Mija said...

adoi,kelakar dooh
sapa la yg mencipta tag psl fridge nih!
aku pun igt kisah aqeel panjat/masuk/main2 dlm fridge..
adoi..^^

[-suziey-] said...

Mija: ekekekke..aku pn xtau ler sape yg cipta tag nih....tp ramai yg tag aku ..hahaha..xsangka plak aku tajuk tu buat gimik:D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio