Monday, March 2, 2009

finally...



Assalamualaikum...
yessss..finally i manage to get d photo of.....-> the actor tht looks alike my OTM lecutrer..hehehe.. (however, i failed to snap d photo of my lect..grr:D) actually it was a few ppls effort..hehehe..it was an idea frm WATIE (insist to know her blog link;) ) whch was my silent reader (ececeh..mcm ler glamor sgt aku nih..ade silent reader la plak..ekekeke:D) watie told me the actor's name is Haryanto (dia pn tanya mak dia..mak dia nih msti terror hal2 artis ni kan..suspect la sama mak watie ni..hehehe:p) i try to google his photo..(semata2 nak tepek kat sini..(aku tau korang pn msti xpueh ati kan..nak tau gk sape pelakon yg aku maksdkan tuh..ekekek:D ) but i couldn't get it..i was thinking like to download the series n watch it till d end (kat ending kan ade kuor nama2 pelakon)..then suddenly i bump into malaymovie.com kot! (sbb aku xpasan dh nk tgk url dia:D) i found this name = HARYANTO HASSAN..hehe..i guess ths should be his name..patutla dok cari haryanto asyikla kuor mamat2 indon mane tah..then i try to google his full name image..taraaaa..kuor gambo tp aku xleh tgk la plak..url blocked! adeiiii..ape ke susah bebeno nak dpt..so ape laie..aku pn soh ler hubby ku yg tgh bz ke xbz aku pn xtau..(aku blasah soh jek:D)..andd..finally hubby email me HARYANTO HASSAN photos..phewww...sungguh la dasat..payah betol..tp ape pn..kredit utk watie and hubby..thanks so much ye sume yg membantu..skang ni aku dh bole tido ngn lena skali...zzzzzzzzzzzzz....ekekekke:D

inila gambo yg dicari:D


~ni haryanto hassan tu..~

~ha ni plak lecturer aku..huhuhu..gambo jauh je...pndangan tepi plak tuh..adeh...xtaula korang bole nmpk ke x:D)

~tu aku dh g depan..kengkonon nak snap gambo lect aku tu secara close up..tp keberanian tu xde la plak..ekkkeek..makanya tu je yg aku dpt snap..ade plak amoi tgh menonggeng enterprem:p~

hmm...kalu ade sesapa yg kenal lecturer ni jgnla ngadu plak kat dia...maunya kang dia fail kan aku subjek OTM ni..mampoih eden..

tp aku rs ni satu publisiti utk lect ni kan..ekeekkek..:D nama lecturer ni Prof.Madya Dr. Razli (nama bapak dia aku xingtla:D)..lecturer ni sgt baik dan klako..syiok masuk klass dia;)

so tu je la entry kali nih..**pheww...legaaaa.. MISSION ACCOMPLISHED !!

30 comments:

MUMMY ILA said...

wakakaka.. dpt gak ko snap gambo lecturer ko ye

Mija said...

sejibik mcm pelakon drama tu lah!ntah2 part time dia mmg blakon kut..pakai nama glemer,ekekek

Suzi said...

betullah suziey..sbijik sebijon hihhihi...
entah2 org yg sama...

hezesuze said...

emmm hampeh...ingatkan cam tom cruise ke..brad pitt ke...kikikiki

Mama Danish said...

yela suziey..mmg copy n paste la muke die..huahua...syabas akhirnye dh trjawab sgalenye

DYLA said...

lawak la suziey!!

ni kire berani jugak la ni....

Khas Lysha said...

at last berjaya gak ur mission.. mmg ala2 mission immpossible tul la.. he he he

[-suziey-] said...

MUMMY ILA: ha jgn xtau..berpeluh2 aku nak snap gambo dia tau! siap cover2 lagik..kengkonon tgh discuss ngn mmeber kat depan sambil dok belek2 hp..ekeekkke:D

[-suziey-] said...

Mija: ha sebijik kan..tu la..mulanya aku ingt pelakon tu masuk klass tu sbb amik master gk..skali dia trus je g depan kat tpt lecturer..glpp..lecturer rupnya..
adakah dia buat part time berk\lakon..huhu..gaya dia ckp, tonasi suara dia pn sama tau..mmg klau bole rakam sore dia tu aku rakam n compare skali..tp tu abis xde keje la tu kan...ekekeek:D

[-suziey-] said...

Suzi: emmm..klu ikt hati nak tanya direct je dia tu ade bau2 bacang ke bau2 kentut ke x ngn pelakon tuh:p

[-suziey-] said...

hezesuze: hahhha..ni tom cruise mesia..jgn xtau..persoalan yg bermain di fikiran ni adkh mereka ni org yg sama..hahahaha.. xnak komen pasl ensem tu..ekekek:D

[-suziey-] said...

Mama Danish: hahhaha..klako la ayat..copy paste tuh..hahaha...hmmm..akhirnya terjawb jgk kan persoalan..pueh ati den :D

[-suziey-] said...

DYLA: hehe..okla tu kan..kira berani la g depan..cuma xbrani nak tunjuk direct tgh amik gbr dia ..hahaha:p

[-suziey-] said...

Khas Lysha: hahahh..ni lebih hebat lagi dr mission impossible..ekkeke:D
mmg pueh hati btol:P

mummYaeesh said...

ye.. ye.. sama sejibik tang rambut..woohoo..rambut sama itam!whoops lariks...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.wahahah klaka la sis nehh :P

nasz said...

ni la dikatekan pelanduk dua serupa

Cik Anie said...

ya la..yg jadi loyer FBI dlm Pemanduku Jutawan..hehe

niza said...

hahaha..mane x syok masuk kelas lecturer tuh...sah2 muka dah mcm pelakon idaman....dia ngajar dpn...silap2 awk dok brangan...kuikui...gurau2 ye yang...

Elliya said...

hahaha...syabas betey!!!!
Kalo camni nyer effort, leh dpt A+++ nih!! Kalo appraisal lak leh dpt 5 coz di luar bidang tugas hakiki...huahuahua....

(ps..gamba kawen2 tu kan, ada kat page 18...)

[-suziey-] said...

mummYaeesh: hahaha..btol tuh..rambut sama itam..badan je besar sket dr pelakon tuh..tp overal..mmg photostat cap A la..sebijik:P

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha: uish ni bkn lawak2..kepuasan ati..hahahhhahaa:D

[-suziey-] said...

nasz: hehe..tu la..kiranya bgus la depa ni sy dah tlg carikan org yg muka sama ngn dorang..dorang kena cari lagi 6 org je sape yg muka sama..baru ckp 7 org muka sama ..ekekekek:p

dh mula bengong dah ni:p

[-suziey-] said...

Cik Anie: o ye ke...erk..sy xtgk cite tuh..sbb tu xtau..balik kang tgk balik la..hehhe..
tu la aritu ade btau kan dia blakon pemanduku jutaawan..hahahahha:D
mekaseh krn membantu;)

[-suziey-] said...

niza: hahahahha...xdela sampai pelakon idola..ke pelakon pujaan ke..cume bila nmpk dia tu mmg dok trbayang pelakon tu..ye la..sume sama.perwatakan pn smaa..suara pn sama..ekkekekeke:D

[-suziey-] said...

Elliya: waaa tahniah utk diriku sdiri..hehhe..mentang2la tgh hangat appraisal..dok ingt appraisal je yek:p

haaa ok ok..akn kuserbu fotopages mu itu..mari sume serbu fotopages elliya page 18...gbr kawen dia !!!

CoNniE said...

fuh... bersaha keras kamu suziey.. hasil nya memuaskan...

a'aa.. mmg sejibik.. lecturer tu cume berisi sket kot.. hehehehe..

[-suziey-] said...

CoNniE: perghh..jgn xtau..menitik peluh jntan nak mendptkan gambonye..ekekkek:D

aah lect ni berisi sket la.heheh:p

wati said...

funny la kamu ni suziey.. siap buat entry khas utk haryanto & ur lecturer lagi.. tp mmg serupa la rupa dowang walaupun dr tepi.. cuma ur lecturer berisi sket la.. =P

neway sy pun mcm kamu asyik dok terpk sapa pelakon tu.. saja2 tanya my mum pasal drama tu.. rupanya dia kenal pelakon tu.. hehe..

psstt.. kembang kempis hidung saya bila baca entry ni.. neway TQ (wah mcm glemer plak) hehe.. ;o

[-suziey-] said...

wati: ekekkeek:D mstila kena hapdet pasal ni..kalu x..mmg xlena tido..xpueh ati..hahha:p

neway tq eh sama2 tlg peningkan pala dok pk sape pelakon tu..ekekke:D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio