Tuesday, March 24, 2009

oscar

Assalamualaikum..
ni ala2 oscar award gituh..:D
Hari ni aku nk tepek award lagi la..wah skang ni musim award plak..hr tu musim tag…aku kalu award pantas sktla respond aku..sbb senang..xyah jwb soklan…ekekek:D so ampun bebanyak ye yg mane tag aku tp aku xbuat2 tuh..bkn xnak buat tp agk kebizian..even aku bz skali pn tp aku ttp akn update blog aku nih..aku dh diiktiraf blogger tegar oleh mummYaeesh..hahahhaa:p

Okla..1st two awards kt bwh ni adlh utk follower..which aku follow org dpt award..syiok gk kan…hmm nnti tunggu follower aku dh cecah ratusan mcm org yg bg aku award ni kan.. bole la aku create gempak pnye award utk followers aku..skang ni takat bape kerat jek yg sudi jd follower aku kan..so xyahla aku nk prasan sdiri buat award utk follower..mcm glamour sgt jek..ekekke:p

Hoho..1 award ni dia minta aku describe sket nape aku suka jengok blog dia..okla seb baik 1 soklan jek..kalu soklan panjang berjela smpai 2-3 page mau je aku masuk dlm list peraman tag yg dh 3 page tu..ekekkeek:D



~ ok ni dr miss ungu violet aka mar..kwn baru nih..thanks yek mar ;) emm aku suka jengok blog dia sbb sgt fancy ok..so colorful..mcm blog cik intanurulfateha gk..well..besela kan..anak dara..harusler ceria gitu..bila dh kawen dia lain mcm sket ..matured la kengkononnya..ekekek:D~



~ ni plak dari cute miut ..emm nama dia rina..btol x? ni pn tau dari chatroom..ekeke:D thanks so much yek.. bestnye dorang ni..ramai btol follower..~



~ award ni dari fara adura .. thanks fara..xsangka plak dpt award kreativ blogger..tang mana yg kretip aku pn xtau..ekekek:D~

Okla award ni aku nk fwd lagi kat kngkawan aku yg dikasihi..ouh b4 tht kan..sori pada nama2 yg xtersenarai utk award kt bwh ni..bkn sengaja dicicirkan tp tercicir..erkk..berbelit dh nih..paham kan mksud aku..so no heart feeling yek..n for those yg siap buat entry khas utk aku sbb bg award,,thanks so much gk yek..ouh..sgt touching;) so ni aku listkan kengkawn2 aku yg sgt best..truskn berjuang mnjadi blogger tegar..hahahah:p hampess..xsedar diri kejap..ni klu hubby baca ni maunye dia brkata dlm hati “komitmen byk pn sempat nk jadi blogger tegar” ( ayat ni aku jek yg reka..ekeke:D)

asyida, atty, anil, aza(alfa juliet), cieka, connie, aisyah, ayu, cik anie, cikgu intan, cho zila, azura aqil, azure, corey, cutemiut78, elliya, dyla, fara adura, fied, khas, kak ina kl, ibunurin, maksu, mija, miza, miim, mas hana, mama aqish, mama danish, mummysya, mummYaeesh, mummyIla, hezesuze, nasz, naurah, neeza, niza, nenekrock, mar (ungu violet), suzi, vagg, Qielah, zueyi, za
cepat letak kt dinding umah korang..blog korang sume mmg cantek2..so ptt dpt award kretip ni.. ;)
p/s: kali ni aku nk buat sportcheck..sape xtepek award nih..aku pok dahi..ekekek:p
p/s2: okla aku nk masuk meeting balik nih..busan btol..skang ni xde can aku nk buat esenment kat opis dh..huhu..

37 comments:

Cik Anie said...

jgn riso... cik anie org pertama tepek award ni..

nenekrock said...

akakkkkkkkkkkkkkk thanksssss ^ ^
adik ely dh tempeks dahhh hehehehe

niza said...

nak pok dahi???smpai tak???hehehe...
maceh ye yang...lenkali bg lg ye...

[-suziey-] said...

Cik Anie: yeaayy..cik anie mmg best..ok satgi sy buat spotcek..bole kasi hadiah ni sbb jd org pertama tepek award..ekek:D

[-suziey-] said...

nenekrock: yeay adik ely pn sgt bagusssss..cayala! ;)

[-suziey-] said...

niza: hohoho...jgn xtau..lautan api sanggup kuredah..jmbatn pulau pinang sggup kuseberang demi utk sampai kpdmu niza..semata2 nak pok dahi sbb xtepek award nih..ekekeke:D
layan ajela merpek meraban nih..hahhah:p

neezareef said...

sblm bedepek kt dahi sila ngaku

Mak Su said...

tq very much [suziey] atas tanda ingatan :)

nanti maksu akan paparkan dalam entry yg akan datang :D

CaMaRPuTiH said...

ni nak kasi yang mana ni? sumer sekali ker or kreative award jek? maaf ler dalam ramai2 tuh aku yg plg blurrrrr.... gggrrrrr! kalo idak kan ku tempek semuanya menjadi satu. sure ko kagum sbb entry khas tok award dr ko jek. hehehehe.....

arpeggios said...

nama aku ada tapi aku tau mesti bukan tuk aku..

pelanduk 2 serupa nama kot..

z|Ha_J said...

adeh...dh kna pok...:(

CuTeMiUt78 said...

mekacih ya.. ambil dan gantungkan award tu.. wah.. dpt nama kita pun dpt gak award tu.. mekacih byk2 k.. nnti kita tempekkan kat blog kita plak..

Miim said...

ingatkan cik suziey jalan atas kapet merah gi amik award oscar...kikiki
nie dh mcm kate winslet dah nie dpt award melambak2...
:P

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~sis suziey

.tenks sis fo d oscar *kish*

[-suziey-] said...

neezareef: ha xnak kna pok dahi cpt tepek..ekekek:D

[-suziey-] said...

maksu: u r most welcome maksu..ha tepek tau..nnti sy round buat spot cek..ekekek:D

[-suziey-] said...

camarputih: hahahah ko ni blurr memanjang..ko tepek la yg kretip blogger tuh..tp kalu nk tpeek sume pn bole..aku no hal jek..asalkn ko xblurrr..hahahah:p

[-suziey-] said...

arpeggios: ya itu nama kamu yek..sila amik..xde pelanduk dua serupa dlm list tuh..cuma suzi tu je sama nama ngn aku..tp dh sah2 aku yg bg kan..ekeke:D
tepek cept kat blog..nnnti nk buatspot cek..ekekek:p

[-suziey-] said...

za: ha cpt amek n tepek kat blog..kang kena pok dahi kang..ha xjamin eh:D

[-suziey-] said...

cutemiut78: ha u give me award i give u back..hehehehe..amik n tepek kt blog..nnti nk buat spot cek..ekekek:D

[-suziey-] said...

miim: hahhaa..ala2 gituh..uish ni bkn kate winslet lagi dh..dh mcm kat singlet dh nih..ekekkeke;D
miim..amik tau award tuh n tepek kt blog..heheh;)

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha: u r most welcome cikgu intan..ha cpt amik tpeek kat blog..satgi nk buat spot cek.klau xde nnti kena pok dahi..hehehe:D

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

thanx yek atas kesudian bagi award kat aku wakakak apapun mekasih bebanyak sebab sudi ingat aku wakaka

naurah makwa said...

syoknya dapat award..tq

[-suziey-] said...

Qielah: ye sama2 kasih cik Qielah..sila la amik award nih n tepek kt blog ko..nnti aku nk buat spotcek..ekeke:D

[-suziey-] said...

naurah makwa: ha syiok yek..amik n tepek kt blog..nnti nk buat spot cek nih..heheh:p

z|Ha_J said...

adeihhh... cam melekat dh 5 jari kat dahi..[tanda dh kena pok]

atty's said...

ok suzie..kty amik ye.nanti kty tepek kt umah..

[-suziey-] said...

za: hahahhaa...ha tu la..kan dh kena pok dahi..hahaha..

[-suziey-] said...

atty's: ok kty..amik n tpeek cantik2..nnti sy buat spotcek..ekekek:D

MUMMY ILA said...

tenkiu sayang

[-suziey-] said...

mummy ila: u r most welcome ;) cpt tepek :D

Suzi said...

suziey, tq. akak dah tempek dah pasal takut kena pot dahi hihihi

[-suziey-] said...

Suzi: hahahha..good job...seb baik dh tepek..klu x kena pok dahi :D

miszceikapisces said...

thanx for the award :D terharu ne..
hehe.. bakal d tempekkan.. makaseh sis..

[-suziey-] said...

ciekah: heheh..u r most welcome..jgn ler terharu..tepek je kt blog..heehjhheh;)

vagg. said...

wahh byk nya ward suziey yg lom kak enn taruk kat blog
sabo yek

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio