Wednesday, April 8, 2009

baby aQeel


Assalamualaikum..

firstly thanks to all yg sudi bg idea yg bernas utk baby cute contest tuh..sgt teruja ;)

hmm....even aQeel suke posing ala2 hero filem tamil gitu kan..tp posingannya tu xformal la..erkk maksud aku..xleh la nk buat masuk contest..bile aku buat analisis komen (dasat ni bunyinye:p) ade yg bg suggestion amik lain yg proper ngn costum tantek2 ..huhuhu..makanya..aku rs better ler aku snap lain gambo dia..mlm ni aku harus gigih mekap2 muka aQeel pastu pakaikan baju tantek2 (ni kanga de yg melalak ingt aku nk bawa g dalan2..adeiii) harusla membawa pembantu peribadi utk memposingkan dia kan..pheww** mencabar esenment nih..adeii..

bile susah2 cenggini brula aku terpk…kalaula dulu aku masuk contest ni..which is aQeel msh xtau nk berlari ke sana sini kan ke senang koje aku..mmg dulu ade niat nk masuk contest..so bykla gambo dia mase baby yg aku snap..tp maklumla kan..ibu ayah dia ni seorg yg sgt bz..(sbnrnya malas..ekekke:D)


gambo2 di bwh xde kene mngena ngn story telling di atas ni yek..hehehe:D


p/s: xkejam kan aku buat cenggitu ngn gambo aQeel..hehehe.:D sape2 yg guna sony ericsson w580i..msti korang sgt familiar ngn frame2 nih kan..

p/s: aku sgt rindu saat2 aQeel masih baby yg kecik…ouh sgt best feeling itu ;)

34 comments:

momguess said...

ko rindu waktu aQeel kecik kan, hahhhh aper lg xreti2 ker tettttttttttt. tu pon nk aku ajor!!!

wey.... aper kata kalo ko cube ltk muko ko kat pic yg bwh skali tu, mesti cunnnn wooooooo

Mama_Aqish said...

he..he...kelako betul...tomei aqeel...kita paling suka gambo coboi tu...ala2 macho

[-suziey-] said...

momguess:

hohohhoho..ko pnye komen ni harus ditapis..ekekek:D

sabo je ler..kalu letk muka aku xmuat la frame tuh..satgi nmpk idung jek..waakaakkak:D

[-suziey-] said...

mama aqish:

hehehe..thanks for the compliement..heheh:p
tula patut anto gambo nih dulu..hahhaa.(mcm dulu dh start blogging:D)

Cik Anie said...

Hafiy pun ader 1 gambar coboy tuh..

nurulzia said...

dear..ajar i buat gambar mcm tu bole?huhuhuhu

niza said...

tomei2 aqeel...tp sy sgt suker tgk gmbr baby tgh tido...jujur jek nmpk muka tuh...leh mendtgkan kesyahduan gitu...uhuhuhu...

[-suziey-] said...

cik anie:

o eh...ha ni msti fmaili sony ericsson..ekek:D

[-suziey-] said...

nurulzhia:

erkk nurul..ni dari frame sony ericsson hp..select frame yg kita nak pastu nnti kan kat tang muka tu la kita nmpk gmbar yg kita nk snap..:D

[-suziey-] said...

niza:

waaa jujur..baby harusla jujur kan..xpandai nipu lagi..hahhahah:p
aah syahdu je nengok kan..

Noy said...

hehe..noy pun ader frame yg bunga2x tu..tapi sony erikson noy dah 'meninggal dunia..'..hehehe..view this link for my story of my dead sony..i miss my sony..
http://yoursabadi.blogspot.com/2009/02/noys-first-new-toy-2009.html

mama | sarah | syimir said...

cute sgt la ageel nih...kalo tgk muka2 baby nih rasa sejukkk je hati...

[-suziey-] said...

noy:

hoho..innallillah utk hp tu..mine also dh sodakallahulazim dah..ekek:D tu la hp tu bagus kan..byk features..huhu..dpt ke aQeel..hancuss.. ok nnti i read bout tht k ;)

[-suziey-] said...

mama sarah syimir:

aah kan...tgk muka baby rs sejukkk je mata n perut..erkk..perut? ade kena mengena ke?ekekkk:D

Elliya said...

Kijam nyer dier!!! Tp cute2 la sumer!!!
Rindu saat aqeel masih baby ek???
Apa susah, buat je baby baru lagi & lagi & laaaaaaaaaaaagi!!!! hehehehe....

Khas Lysha said...

alahai,.. comelnyer aqeel...
suziey rindu aqeel masa baby ke rindu nak berbaby lagi.. he he he

CaMaRPuTiH said...

suziey, gambo 1st n last tu nmpk mcm kejam sgtla! mcm satu paksaan dari sang ibu. sgtla tidak bagus!

tp aQeel mmg cutela.. mcm ko muka lebau! hehehehe....

[-suziey-] said...

Elliya:

hohohho...buat bay???hehehe ok gk tu..ekekek:D

[-suziey-] said...

khas lysha:

erkk..rindu aQeel kecik2 la...hehehe..rindu nk baby kecik lagi pn ye jgk..hahahha:p

[-suziey-] said...

camarputih:

ala dera sket2 jek..ekekek:D
amboih ko suke eh ngutuk aku...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~sis

.mate aqeel pown kecik ek macam sis :P
.like mother like son :P

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha:

hahahaha..aah masa baby mata dia mmg kecik..seb bek dh beso mata pn ikut beso..ekekek:D

neezareef said...

gambo 1st n last aku plg suke...wakakakakak....ganaz mak ko aqeel

[-suziey-] said...

neezareef:

ekekekek...ganas ke? hahaha:p

gee ryder said...

pic koboi tu sebijik cam cousin aqeel masa kecik sbb dia pun amik template tu...
erm sama la kita asik berngan nk msk contest jer tp sari2 tercapai hajat ni

[-suziey-] said...

gee ryder:

o ye ke..waa kalu ltk sblh2 bole beza x..erkk:D

hahahha..u pn cenggitu eh..tu la..ish ish..ye ye je nk masuk ..tp smapi due date xgk anto2..ekekeek:D

maylyn said...

sama ok hp ngan husband i..ke xsama hahah lupa jap :)

Suzi said...

biasalah, masa anak baby, nak anak cepat besar...bila dah besar rindulah saat2 anak kita masih baby...kan??
tapi suziey akak ada satu cara nak selesaikan....'buatlah' baby baru...hihihi

[-suziey-] said...

maylyn:

hahhaha...lupe la plak..same kot..kalu sony msti ade frame nih..kekek:D

[-suziey-] said...

suzi:

hehehe btol sgt la tu..mmg mase dia kecik nak sgt dia cpt beso..bila dh beso alamak rindu plak masa baby...
hohoo cadngn itu sungguh bijak..ekekek:D

fiEd.walE.SyaZa said...

ye suzy, memang rindu masa2 anak kite kecik kan? dolu baik je perangai, skrg macam2 perangai dorg. hehehe.

oh, betolla kata kwn2 blog tuh, watla yang lain. hehehe.

newsflash - aku dah 3 bulan :D
ko bile plak?

[-suziey-] said...

fied:

hohohhoohhooh...aku xleh tahan baca newflash tuh...congratulation weiiii...hehhe..i likee..aku insyaAllah ujung thun ni aku berusaha gigih la..time tu insyaAllah dh abis study ;)

azny said...

come nyer baby...xtahan azny tgk..come sgt...geram rsa nk cubit pipi dia..come laa..putih melepak..

[-suziey-] said...

azny:

heheh...thanks azny...saba yek..jgn cubit nnti merah..ekekk:D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio