Wednesday, April 1, 2009

shhh.........



Assalamualaikum...

b4 tht..baca senyap2 tau..jgn bising2..nnti bos aku dgr..wakaka:p

hr ni aku bz recovering those lost esenments..sila jgn report sama bos aku..ekekek:D (sambil menjeling timbunan paper di sudut kanan meja ku ini..ohh itu adlh timbunan paper project call centre dan project data centre..xpela..abaikn dulu..ngeeeee..)



p/s: hari raya nnti kena g jmpe bos n HR minta dihalalkan waktu kerja aku yg digunakan utk membuat esenmentku ini..ya amponnnn

38 comments:

atty's said...

hah buat pe..tu kasik tau bos ye..ekekekkek

momguess said...

aku baca dlm ati jer nie....

tapi kan aku xboleh nk control gelak aku lah wey

HAHAHAHAHA, oopsssss

DYLA said...

bos,

ada org buat keje lain bos...dia tak sibuk sbnrnya.

dakgilachoc a.k.a nani said...

Meh no tpon bos nak report..ekekekeke...ala takperla sekali sekala jerk kan kan kan..ngeee~

nasz said...

tak pe, simpan rahsia tu elok2, jgn kantoi. hahahah

Suzi said...

kantoi tanggung sendiri ye hihihi...

hezesuze said...

hahaha...ciannye dia...kene wat asement kt opis...pepun AWAS! jgn dok leka buat esement je...jelingan maut tu harussss okey...hehehe

niza said...

kertas2 asignment tu cover2 la ngn kertas2 keje...baru la kengkonon staff 'terbilang' kertas2 yg bnyk atas meja...hahahaa...

CaMaRPuTiH said...

tula cek nak tolong semalam dik non xnk! ri ni cek xdak mood nak tolong sesape sbb cek sedih ni... sob...sob!

weh jgn smp kantoi nooo....!!!

neezareef said...

kekeekek..bg surat layang je kt bos mintak halal tuang masa wat assignment

alfa juliet said...

bila terpaksa memang mcm tu lah..hahaha...takpelah suzi, boss ko pun ntah2 tak kisah...ewah pandai pulak aku baca pemikiran boss ko

Elliya said...

alamak!!! kena gi mintak halal ke ngan boss & HR??? alamak!!!!
(i terasa tau!!!) :P

arpeggios said...

sambil menyelam sambil skodeng la nih...

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.haha gile baek sis neh nk g mntak mahap kt bos :P

Mama_Aqish said...

wah...nah report kat boss....o...curi tulang ek...tak aci2....tapi kita pun tengah curi tulang baca blog kengkawan lain kih...kih...kih...

z|Ha_J said...

hoit... purak2 bz.. hampeh

PadNani~~{@ said...

sambil menyelam..sambil **** =) mmg powerpuff lady..

by d way..happy re-doing d assignment!

take care

[-suziey-] said...

atty's:

ala kty..jgn la repot2..xsyiok tauuu..ekeke:D shh diam2 jek..hahaha

[-suziey-] said...

momguess:
iskk..ko mmg nk kena ni ina..adeii..jgn gelak kuat2..nnti bos aku dgr ko gelak..trus aku pn skali kantoi..ekekek:D

[-suziey-] said...

DYLA:
hehehe..i know u jeles kannn.ur bos tinglkn amanat byk utk hari ni..ekkek:p
lalalallala:p

[-suziey-] said...

nani:

amboih..siap minta no tepon..ha ni nk tepon bos nk repot ke nak ape nih..ooo scandal yek..ekekek:D

[-suziey-] said...

nasz:

ha bagus nasz..cengginila kawn kan..tlg menolong..faham memahami..cover mengcover..eekekekk:D seb bek xkantoi..hehheeh:p

[-suziey-] said...

Suzi:

adeiii..kantoi kena la tanggung sdirik kak..ade ke org nk tlg tanggung ek..hehehe:p don worry..ni cover baik punye cilok..erkk.ape cilok plak nih..ekke;D

[-suziey-] said...

hezesuze:

uish..ni jelingn bkn takat tajam lagi dh..smpai naik kero dh mata dok menjeling kt bos jek..ekeekek:D so far slamat..xkantoi//...hehheee:p

[-suziey-] said...

niza:

ha bkn cover nng kertas jek..fail2 yg bagak ni pn saje je ltk sume ats meja biar nmpk bertimbun sket..kata pekerja terHilang ..ekekeek:D

[-suziey-] said...

camarputih:

huhu..aku dh book..tp lmbt bank in payment jek..ekeke:D kalu x snang byk dh aku ko tlg buat esenment2 aku nih..adeii...skang ko plak dh xde mood..uwaa..kena la aku baut sensorang..adeiii...lotih pakcik:p

seb baik xkantoi wei..ni baik pnye cover line..ekekek:D

[-suziey-] said...

neezareef:

hmm..surat layang eh..kena buat mcm layang2 tu ke?..ekekekek:D tkut surat tu xmelayang ke bos..tp keje i plak yg melayng..huhu..aku dibuang keje rupenye..uwaaaa:p

[-suziey-] said...

alfa juliet:

wah sejk bila ko ade psikik ni..bole baca eh pemikiran bos aku..cantek la tuh..hehehe..:p

[-suziey-] said...

Elliya:

erkkk...ntah ek..kena ke ek/..alamak..kena confirm kan nih..hehehe:p

opppss trasa ke//ingtn pada diriku ler tuh..hehehe

[-suziey-] said...

arpeggios:

uish ni bkn sambil menyelam sambil skodeng dh..ni dh tenggelam dh ni..tpksa smbil2 menyekodeng ape yg patut..ekekek:D

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha:

uish jgn xtau..akk mmg baik tauuuu..auww..kembang kempis idungku menahan perasaan..ekekek:D

[-suziey-] said...

Mama Aqish:

hohoho..yg ckp tu..amboih..ye ye jek nk repot ekk..dia pn tgh curi tulang ayam gk tuh..ekekek:D

skali skala xpe kot..hehehe:p

[-suziey-] said...

za:

hohoho..itu mstila..cover line..harus gituh..kantoi kang xke naya aku..kena buang keje plak..ekekek:D

[-suziey-] said...

padnani:

power puff lady..erkk..wah ni team baru ni nani..ekkek:D

happy re-doing esenment??? adeii..hepi ke nih?..huhu:p

mummYaeesh said...

patutlah surat weols asyik lambat sampai jek ni!(erkk..ada kena mengena tak??)woohoo..

curi tulang, wat assignment kira murni lagi...tp klu curi tulang dok ngadap blog tu yg musykil sket!whoops

[-suziey-] said...

mummYaeesh:
hhahaha..xde kena mengena la..hahah..u kejam tau:p
oopss..curi tulang tgk blog tu hari2..ekekkek:D alamak bersalahnya rasa:p

nenekrock said...

hahahha ngelat bosss tgk staff ekau nih..j\bkn stakat esemen je bloging skali bosss
=D

[-suziey-] said...

nenekrock:

heheeh..ngelat sket2 jek:p

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio