Thursday, April 9, 2009

tag

Assalamualaikum...


motif entry: mase aku buat blog walking tadi..kebanyakannya buat esenment tag..hari tag sedunia kot hr ni..ekekeekke:D


hehehe..jgn trpedaya ngn tajuk tu eh..actually aku bkn nk buat tag..b4 tht aku nk say million sorry to all..especialy geng2 blogger yg tlh mengetag aku tu...terrrrrrsangat2 la sori sbb aku xdpt nk buat esenment tag tu..buat masa ni la...huhu..korang jgn kecik ati tau....seriesly aku sgt bz skang..kat opis pn bz kat umah apetah lagi..esenment master aku pn xsettle2 lagi nih..adeiii....


tp bz2 pn sempat ngelat buat blog walking..ooopppssss:D

okla..skang ni tgh buat esenment..dan lagi dan lagi dan lagi..msti bosan kan dgr word esenment nih..gituler gamaknya rutin student..pekakkan aje ler tinge..nnti aku dh grad aku banned trus word esenment ni ok..hahaha:p

sblm aku merepek dgn lebih mendalam (besela kan..kalu aku dlm keadaan cengginih..tahap repekan aku sgt melantun2 tingginye:D) better aku get lost! uishh...ganas tol..kata pd diri sdiri plak tu..kronik nih..ok ok aku stop la ni..tata titi tutu :)


~nk enteprem gk tgn nih..korang teka la tgn sape nih..ala tgk tembam smcm je tu..tau dh la tgn sape..huhu~

p/s: nnti aku dh free..aku minta korang tag aku ok..hehehe:D

p/s2: klu buleh copypaste jwpn tag korang tu syiok gk kan..dgn pantas aku tepek tag tu kat entry..ekeke:D

p/s3: list tag dh masuk page 83.5 dah ni..adeiii

36 comments:

nenekrock said...

JGN BAGI DIA TAG WOIH
JGN BAGI DIA TAG WOIH
JGN BAGI DIA TAG WOIH
JGN BAGI DIA TAG WOIH
JGN BAGI DIA TAG WOIH
JGN BAGI DIA TAG WOIH

hahahaha =D

kan apa kengkawan dirisaukan meroyan tggu esemen tag kak suzie ku ini haha

[-suziey-] said...

nenekrock:

hahah..good announcement..ekekek:D
btol tuh..tkut gk ade yg meroyan..hahah:p

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~sis suziey

.dgn ini, saye mengisytiharkan, sume tag yg ade dlm blog saye, sis kene buat!
.wahahahahhaha pdan muke~
.ngelat agik :P

joegrimjow said...

xpernah tunaikan tag

xrety...

Suzi said...

akak pun byk tag yg blm buat...tal tahulah bila....dah jadi pekasam agaknya...

Elliya said...

apesal pakai sarung tangan tu ek????

neezareef said...

wehh..apesal ko besarng2 tgn nehh

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha:

uwaaaaaa..meraung smbil guling2 nih...ekek;D
ala jgn ler cenggitu..cam nk isytihar darurat jek..hahhaha:p

[-suziey-] said...

joegrimjow:

hohoo..xpnh dpt tag eh..klu u nk i bole bg list tag i n tlg buat:D

[-suziey-] said...

suzi:

hahhaa..yeayyyy same la kita..ekeke:D
sy pnye smpai dh berkulat dh:P

[-suziey-] said...

elliya:

hohoho..lagi mau tanya..ni dh mcm dok dlm peti ais dh ni tauuuu..grrrrr:p

[-suziey-] said...

neezareef:

neeza..kalu nk tau..aku keje dlm peti ais..erkk silap plak..ekekk:D

sejuk ler kt opis ni..aku dh la dok depan bilik server..harusla mcm dlm peti ais kesejukkannya..adeii...grrrrr

TiNiE said...

tag kkdg sgt ok dilayan..taaappii kena time bz...kemsalam peluk cium jerla..

hezesuze said...

harusss abis esement.. TAG plak ang kene bereskan...hihihihi

MiJa said...

kira paksa rela la ni..^^

niza said...

besarnyer jari aQeel!!!hahaha...

[-suziey-] said...

Tinie:

ya btol tuh...sgt setuju...ekekek:Dmmg nka kem slaam peluk cium la ni..hahahah:p

[-suziey-] said...

hezesuze:

amboih hang..kemain lagi tuntut eh..ang xde utang tag ke? ish xcaya aku nih..ekekk;D

[-suziey-] said...

mija:

ni bkn paksa rela lagi..paksa sukarela pn bole jgk..adeiii:p

[-suziey-] said...

niza:

hohohohh..aQeel ke ibuaQeel..ekkeek;D
sabo je la..perli la tuh:p

zueyie said...

a'ala.ibu aqeel pun ada utang kita tag ni..heheh..:D

[-suziey-] said...

zueyie:

huhu..ha tu la..tu pasal minta maaf awl2..ekekek:D

reen said...

nk jd spiderwomen@cicakgirl ke..brsarung tngn sgala?

Sidratul Muntaha said...

kemuttt!!!!!!!!!!!
aqil!tgk ibu aqeel ni.
xmo bg ibu aqil tag!
:p!

CuTeMiUt78 said...

uish.. siap bersarung tgn blac lgi.. heh..heh.. takpe klu free tu blh ler settle kan tag2 yg dah masuk 83.5 page tu..

fiEd.walE.SyaZa said...

aku pon sama cam ko, jenis tangguh wat tag. hahaha

Noy said...

apasal noy ni suka main tag?kebykan geng bloggers jadi bengang kalau noy tag..hehehe..tapi aku tak kesah..aku nak gak tag kengkawan..tu kan tanda kasih sayang..hehehe

naurah makwa said...

baru jer siapkan tag..huhu..mmg malas nak siapkan assment..

Gieyana said...

kumpul byk2 tag tu wat collection!hehehe..biler time nk publish nnt 1 page blog nie pon x cukup rasanyer..hehehehe..

[-suziey-] said...

reen:

hohohho..tu bkn spiderwoman..tu cicakwoman/...pasangn apek..ekekek:D

[-suziey-] said...

ayu:

heheehe..bkn kemutt...kedekut..ekkeke:D hhehe..buat ms ni simpan dulu tag yg nk diberi tu eh...ehheeh:o

[-suziey-] said...

cutemiut78:

ehehhe..women in black:p hohoho...anda sgt bgus krana memahami diriku..cewwwah:p

[-suziey-] said...

fied:

kalu tangguh tp buat xpe..tangguh xbuat2 ni yg parah..ekekek;D

[-suziey-] said...

noy:

aah tag mmg best..sonot utk bermesra ngn kwn2 blog..tp yg xsyiok kalu mase xde..bz..huhuhu..

[-suziey-] said...

naurah:

waaaa rajin buat tag.heheh..klu ade masa mmg la suka buat tag..ekek;D

[-suziey-] said...

gieyana:

aah la gie..kalu kita buat marathon nnti silp2 2 page blog ni penuh ngn blog..ekekke;D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio