Thursday, April 30, 2009

there she goes

Assalamualaikum..

hr ni aku nk jln ats kapet merah..sbb nya aku dpt byk awards nih..ish xckp tgn nk pegang..adeiiii.. layan je ek imaginasi aku nih..ekekek:D

ok kt bwh ni sume award2 yg dh berjaya jadi mcm ikan pekasam..dh berlalat2 dh..so elokla aku publishkan..oh ye..tag2 tu sume blom ckp matang lagi nk jadi ikan pekasam..sbb tu aku xbuat lagi..ekekeke:D

~ ni dari niza..ouh niza lagi..hari tu dia kasi cekelat..ni kasi award plak...~

~ha ni dari adik elly..sbb aku dh jadi pengikt setia dia..ala2 ayah pin gitu...ekeke:D~

~ni pn sama gk..rajin dia ni buat award utk peminatnye..erkk peminat??~



~ni dari zueyie & lily aka mamadanish~




~ha award yg beso bagak ni dr ida, ummiaqeef, kak suzi dan mar aka ungu violet~

~ni plk dari fara adura aka ummi sofea~



~cik jeela pn bg award gk..comey...tp dia beserta tag la..so tag kena peram ek..kt tjk award dulu..ekekek:D~

~beautiful girls award ni dr aleesya..aade tag gk..so pepaham je ek:D~


~ha ni dr preggy mommy aka nurul zia..tringt iklan ribena la..ekek;D~

pheww..penat sungguh jln ats red carpet nih..ade yg tertinggal ke ek..nama2 pemberi awards ni? sorry ek kalu ade yg x tersebut..aku rs mcm nk bolot sorang la awards ni..aci x? ekekeke;D (sbnrnya sume org dh dpt..aku je yg trhegeh2 baru nk tepek:D)

p/s: thanks to all senders...really appreciate our frenship ..may it remains and never ended...:)

p/s2: sape yg xtepek lagi amikla awards ni n tepek ok..tp nmpk gaya cam aku je yg cam siput xtepek2..ekekek:D

37 comments:

anaklaut said...

salam...

wahhh..byk nyer award...pasti blog anda blog yyg hebat ni...:)

[-suziey-] said...

anaklaut:

hahahah..xdela hebat mana...bese jek...ni sbb kumpul dh lama..lupe je nk publish..ekekek:D

Hezesuze said...

byknye awards!!!

ni mesti ang rajin trjah blog org kan...xde keje latuh...larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

momguess said...

hohoho
byk tol award ko
wey!!!
kalo dpt duit best gak kan
boleh beli ipod baru
hohoho
lariksssssssss

~~zuraiwan~~ said...

wah.....sekali kuar...bderet2 ek....tahniah di atas award yg dterima ek...kekeke

[-suziey-] said...

hezesuze:

ceh..sabo je aku..aku bkn terjah kosong2 tau..aku rompak la ape yg patut..ekekek:D

[-suziey-] said...

momguess:

amboih ko.,.mata besi btol...ekekek:D duit besi laku ke wei? kalu laku pn usah kata ipod..baju ipod tu pn blom tntu bole beli ngn nilai duit besik tu,...kejarrrrrr:D

[-suziey-] said...

zuraiwan:

hahaha,..tu la..nmpk sgt pemalas..ekekek:D kumpul smpai dh bertimbun baru publish..hahah:p

aRe_uDear said...

Salam kenal2kenalan suziey...
semngat award mnjadi skrg nih hehee..
X-Change link jom suziey..

AkMa said...

akak amik sume tau..hehehh

[-suziey-] said...

are-udear:

hehehe..semagt award nih..slaam kenal ayu..ok jom exchange link:)

[-suziey-] said...

akma:

hahaha..amik kak ..tepek kt umah akak...byk tuh..bole bw ke?ekeke:D

[-suziey-] said...

akma:

hahaha..amik kak..tepek kt umah akak...byk tuh..bole bw ke?ekeke:D

naurah makwa said...

amboi..banyaknyer award kak suziey..patutla naura macam bau pekasam jer tadi..~lalala

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.wahh byknye award
.dah mcm artis dahh
.kalah mawi :P

[-suziey-] said...

naurah:

hahhaa..bau pekasam ke? ekeek;D tu la smapi berlalat2 dh..

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha:

eh ala2 artis la tu..siap jln ats red carpet..ekeekk:D

mawi dh kalah dh ngn akak..hahahhaha;p

Mrs. Adz said...

mak oi..ambik kau..sekali keluar smua award..dah mcm anugerah oscar..:p 'Lihat lah dunia '..huhu..

Mak Su said...

tahniah:), byk awards... dan kreatif sungguh mereka yg design awards tu.

[-suziey-] said...

mrs adz:

hahahah..ha tu la..letih tu amik sume award2 tu..lenguh dh tgn ni..ekekek:D

[-suziey-] said...

maksu:

tenkiu maksu..aah tu la..yg create awards ni mmg kretip..tantek plak tuh...ekek:D

isya said...

byk tul award! bg la sikit..hehe (bt muka tk malu ;p)

Ummi Salsabila said...

oo.br nak tepek award ea..ala.nama kita xsebut pon.kita bg award tu gak.majuk ah cmni..hehehehe

CoNniE said...

perghh byk nyer simpan, ni kalo simpan ikan pekasam pon dah basi kot... hebat2...

mummYaeesh said...

uols baru berlalat..weols da berulat..da bleh kena swine flu ni..(ape kena mengena?)adeh..
tag + award dr thn lepas tak tepek lagi...(percaya ke??walhal stat blogging tis yr..ahaks!)

nenekrock said...

salam subuh dear hehehe =D

kawan2 skali dia jln atas red carpet daaaaaa....

berangan kuat btol akak den sorg ni
ha..bdw sgt terharu award i yg tawon lepas punyo pn ado...huiishh thn lepas punyo tuh..ni ada yg terbaru lg ni nak keluar haks =D

apapun lambt ke cepat ke akak tepek
sy mmg x puas hatilah nape award sy yg thn lepas tuh br thn ni akk tepekk pasaipa haaaaaaa?????? (ayh pin ngamok neh)

wakakakakak :))

just joking dear hiks no heart feeling eh

semoga persahabtan kita kekal
muahhhhh tooooo aqeel hiks ;) *wink*

atie said...

hihi...karpet merah ye...mesti pakai gaun cantik2 nih....tahniah2 suziey

firahadifa said...

Tahniah2..

[-suziey-] said...

isya:

ouh nk jgk..amik jek...kita beri jek..hehhee:p

[-suziey-] said...

ummi salsabila:

heheh dh berzaman baru nak tepek:p eh ye ke..alamak sori eh ummi lupe sgt..sori k..xsengaja tercicir...jgn amik hati eh...:D

[-suziey-] said...

connie:

hahahaa...ikan pekasam pn bole basi ek..rs asal dia pn dh mcm ikan basi..klau dia basi xtau la cemana rsnya..ekekek:D

[-suziey-] said...

mummyaeesh:

hahah..u mmg tau..suke bikin gempak..ekeke:D

[-suziey-] said...

nenekrock:

amboih nenek tunggu smayng subuh ke? subuh2 dh terjah umah org..hahaahh:p

erkkk thun lps punyo pn tampai gk..ok la kan..ekeke:D

jgn marah yek mak pin:D

[-suziey-] said...

atie:

hahahaa..aah mmg tantek ni..kembang2 gaun ni ha..ekekek:D thanks kak tie...cewah..poyo je kan..cam award aim jek..hahha:p

[-suziey-] said...

firahadifa:'

thanks afida:)

MiJa said...

nmpk there she goes tu aku igt nama blog aku..rupanya entry ko..wakaka

CuTeMiUt78 said...

naik red carpet.. bawa bakul.. confirm tak tercicit award2 tu kan :D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio