Friday, May 1, 2009

mencabar sungguh

Assalamualaikum...

aku sgt geram sm ini bdk kecit...sgt susah mau amik gambo dia posing btol2..adeiii...saje je tau...tertonggeng2 aku nk menyenap gambo muka dia kasi clear sket..hmm smpai sudah.dia saje je ngelat2....korang tgk la tuh..

~jenuh aku dok panggil2 dia..tp tv itu menarik perhatiannya lbh dr aku..huhu~

~ok soh dia baring plak..still nk amik ngn uncle cam..(wah camel dpt nama baru:D)..dh nmpk muka ..tunggu mata je jeling kt aku..mcm2 bunyi pelik aku buat (seb bek kamera ni xdgr bunyi) nk soh dia pandang aku..selamba dek je dia...~

~posing xmngalah..mcm org beso..tp bila aku p depan mata dia pndgn tpt lain..main elak2 ngn aku..susah no aku nk dpt mata dia pndang kamera..~

~time ni aku buat2 selamba konon2 xnak amik dh gambo dia..rupenye dia lagi selamba dr aku..aku gk yg frust..uwaaaa~

~adeii..sesungguhnya aku give up sudaaaaaa~


p/s: sgt gigih aku nk amik gambo dia posing pakai baju yg mak long dia beli dr bandung tuh..


44 comments:

alfa juliet said...

budak2 ni ada time dia gak kan...skang ni farzana pun tak suka dah pandang kamera, apahal tah..

ana-fana said...

hee..still cute.^_^

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.die tgh tgk tv ke?
.apsal x tutup je
.nk gak tgk muke die nanges x dpt tgk tv :P

atie said...

sessi photo shoot aqeel ke suziey...ammar pun camtu suziey susah tul nak amik gambar dia....haih aqeel, baju dah kebom but still cute what!!!...hihi

E.L.I.Z.A said...

heheh cute sgt!
btw, amik tag kt page eli tau =D

naurah makwa said...

dia dah bosan kut..mama dia asyik snap pic jer..huhu

diniedinar said...

cute je aqeel... saja nk uji tahap kesabaran mama. patutnya mama buat aksi lg hebat dr yg kat tv tu...baru aqeel nk tgk ;P

Ummi Salsabila said...

apalah mama..aqeel nak tgk tvla.mama kaco la..hihi
*aqeel cute sgtla*

Fara_Adura said...

Aqeel cute sgt camtue.Bb boy..stended, kene konrol macho ok. Ramai aweks ngah usha tuh..kekeke..:D

Comei tgk aksi kaki masuk dalam kapet tuh..ekeke

aRe_uDear said...

aloh2... bukan main pndai lagi posing bdak cik nih.. encemnyer dierr..

syareena said...

baby boy mmg gini kut...
adam pun gitu tp auni suke sesaje ....

mummYaeesh said...

yeayyy finally da cubit2 da pipi dak aqeel ni..sepak jek tak dan..ramai sgt org..kang tak pasal2 weols kena pelempang..whoops

ye sgt aktif ini bdk..asyik berdebar + terkejut jerk weols sbb dak aqeel dok blg toy..ingat sape yg jatuh..adoyaii...
btw..cantik ar bju tu..guess ek??i likeeee..

momguess said...

hohoho
no publisiti pleaseeeeeeeee!!!!
ni jawapan aqeel yer!!!
so ko xyah gediks2 nak ngambil gambor die!!!!

Hezesuze said...

alah saje je si aqeel tu wat camtu...ngedes2 katenye...hehehe

agree wit mummyaeesh...asyik tkezut ajo ngan pangai dia...tp geramm ngan pp dia tu...

gee ryder said...

kalo dia tgh ralit tgk tv ke main ke,jgn hrpla dia nk pndg camera hehe

azny said...

comey nyer tgk cara dia posing tuh,,,geram rasa nyer...nk cibut ckit pipi..hehehe..

[-suziey-] said...

alfa juliet:

hahah..farzana pn cenggituh ek..tu la..tah nape tah kang..kalu dulu pantang nmpk kamera..sengeh memanjang..adeiii:p

[-suziey-] said...

ana-fana:

thanks for the compliment..hehe..

[-suziey-] said...

cik intanurulfateh:

dh tutup dh tv tu..tp dia lagi cerdik..dia buka balik..adeiii..emm ok nnti kita publish edisi nanges plak..ekekek:D

[-suziey-] said...

atie:

uik ammar pn cenggituh jgk..hmm tu la..mmg jenuh nk amik gambo dia..baju dh kebabom..ekekk:D

[-suziey-] said...

eliza:

thanks for the comliment..adeii kena tag lagi..dpt hadiah tak kalu buat tag tu..ekekek:D

[-suziey-] said...

naurah:

haahahaa..tu la..mmg ibu dia ni asyik jela nk snap gambo aQeel..nk buat cemana..kang amk gambo ibunya org kata giler glamor plak..ekekek:D

[-suziey-] said...

diniedinar:

hahahah..kang ibu dia buat aksi lg hebat dr kt tv kang...ade yg intai2 kang..ekekek:D

[-suziey-] said...

ummi salsabila:

haahaah..ala kaco kejap je pn..huhu...:p

[-suziey-] said...

fara adura:

hahaha..kontrol macho ke..iyola tu..aahkan,...satgi sofea intai2..malu plak dia..ekekek:D

[-suziey-] said...

are-udear:

hahah...pandai no la tu..mmg pandai ngelat.ekekk:D

[-suziey-] said...

syareena:

hahah tu la rsnya la kan..adam n cengggini ek..ok la tu..genng aQeel..ekeekk:D

[-suziey-] said...

mummyaeesh:

hahahhaa...seb bek u xsepak2 dia mase dtg tuh..kalu xmsti i serba salh nk lempang u...hahahaahahh:p

aQeel mmg aktif..mcm abg yaeesh jgk...yg dgn selambanya menggelek kaki ku ini dgn beskal..ekekek:D

seb bek yg dtg sume xde sakit jantung..hahaha:p

[-suziey-] said...

momguess:

amboih ko pandai lagi ek..ko paham ke bhsa aQeel tu..ekek:D

[-suziey-] said...

hezesuze:

hahah..trkejut gk ke..hhhahaa..seb bek fawzab xnanges..hahahah:p

[-suziey-] said...

gee ryder:

cewah....memahami sungguh karektor bdk ek..ehhhe:p tu la kalu tgh main ke tgk tv ke buat la aksi beruk ke xkan dipandangnye,..ekek:D

[-suziey-] said...

azny;

hohoho..nk cubit pp dia..ouh silakan..nnti dgrla dia jerit..ekekk:D

PadNani~~{@ said...

Aqeel shomelll..:)

owh..mmg bercinta nak mndapatkan pose istimewa diorg ni..bykkan bersabo ek :P

P/S: Kena ada dua org ok ckit kot..sorg melayan..sorg tgkp gmba. Kita nak agah2..kita nak snap pix..asyik goyang je gamba nye :)

joegrimjow said...

hensem
cam sape ek

[-suziey-] said...

padnani:

hehehee..tu la..mmg tertonggeng2 nka amik gmbr dia..adeiii....hahah..tu la kalu berdua senang kan...mmg riuh la ...mencabar sungguh:p

[-suziey-] said...

joegrimjow:

thanks for the compliment..emm ensem cam ibu dia kot..ekekek:D

~~zuraiwan~~ said...

posing sakan err aqeel ni...geram aku....dh la putih gebu...hehe

[-suziey-] said...

zuraiwan:

hahaha posing sakan..sbb ibu dia pksa posing..ekekek:D

nurulzia said...

aeel makin hensem la...huhuhu

[-suziey-] said...

nurulzia:

hehehee.like mother like son..ahaksss:p

UmiDAnisH said...

hiihih.. maybe danish pandai sikit kot amik gambo sekarang, besar nanti cam aqeel latu.. apepun pos dia aQeel comei sangat2

[-suziey-] said...

umidanish:

hahaha..aah tu la..dh beso nnti cam aQeel la jgk..ekek:D

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. saja skee buat selamba aqeel ni tau.. cenggitu pun still maintain cute tu

[-suziey-] said...

cutem iut:

ha tu la..maunye akuxgeram..ejekekk:D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio