Friday, May 15, 2009

si comot


Assalamualaikum...

tpt kejadian: umah mak aku
masa kejadian: 6.45pm
kejadian: aku tgh khusyuk layan cite matahari kt tv3 tu..skali aku dgr aQeel buat bunyik pelik...aku toleh pd aQeel yg dok kt sblh aku...masya Allah!!

~perghhh..shedap la ibu shekut ni..mmmm..~

~erkk alamak..ibu senap gambo la..kejap la ibu..xready la~

~ok aQeel dh ready..senap la byk2 ibu...brrpppp..erk kenyang nye mkn sekut...~


~hohoho..inila sekut yg shedap itu..ibu kasi seketul pd aQeel..hoyeayy..sgt sonot mkn sekut ini...shedappp..mmmmm..dap!~

~hallooo..kita dh mndi dh..ingtkn ibu nk kasi kita sketol sekut lagi...skali kita kena mandi daaa...~

~ouh ibu senap gambo kita lagi la..hnsss..hnss..kontrol macho...huhuhu..napela ibu buat toncet ni..huhhu..xmacho dh...uwaaa~

~dh la ibu...ibu ni asyik senap gamba jek..aQeel nk vacuum umah ni..isk nape btg vacuum je nih...niat murni ku xdirestui la...~

p/s: adeii...anak ibu..

82 comments:

Noy said...

mama aqeel ni mcm ada tanda2 nak baby girl...hehe..

DYLA said...

aqeel. mcm ne leh mkn cekut smpai mcm tu ni?

ya Allah comey mu ni aqeel. tu dah rupe gegirl dah tu..

ummiaqeef said...

mcm anak dara la...hehe

Nurhayati said...

comot2 pun comel la Aqeel ni.. nasib tak dibuatnya di lap2 kat sofa kan.. kalau tak dapat keje umah baru hihi..

weh Aqeel ikat rambut coconut tu dah mcm gegirl plak tgk nye.. hehe

niza said...

weii suziey...dah mcm gegirl lak si aqeel nih...confirm next gegirl!!!bila agak2nyer ye...heheh...

mama idzareef said...

si comot yang sangat2 comel...putih melepak aqeel ni..

nape la ibu kamu ni ikat rambut camtu..tanda2 nak dapat adik kot..ekekkeke..

pssttt : ur girl nnti mesti cun melecun...

TiNiE said...

alahai cutenyer anak org nih...
kalau comot pun cute, dah mandi pun cute..apatah lagi la ada toncet atas paler tuh..

Gieyana said...
This comment has been removed by the author.
Gieyana said...

wei...knp anak ko cute sgt...comot camna pon comel wooo....
~ Aqeel, next time kalau muka comot camtu jgn lupa lap kat serata tpt kay especially sofa mama yer! :d

nenekrock said...

kak uiiii xde keje ikat ramcut ank hahahhaha adoiyaiii akk ni
cm ponfuan dh si kenit ni haks

aRe_uDear said...

Encem tul dak kecik nih.. ishh geramm.. meh nak muack ski kat pp tuh.. comot2 pun xper.. ibunyer kusyuk no ngk tb nih ish3x...

Mrs. Adz said...

aqeel ape dah jadi ni..mama kamu wat ape ni??nengok tv sampai kamu jadi macam ni..ish..ish..tapi aqeel cute la dalam comot tu..nampak macho gitu..eisya suka nengok sbb sama mcm eisya time comot..hahha.. mula-mula dah macho gilerr sekali ade tocet lak kat rambut..ala dah mcm gegirl lak..suh mama aqeel dapatkan adik gegirl ye..

mummYaeesh said...

hmangggaiii makan biskut ke tu?? da ghupe mkn ceklat jerk!ni mesti kes baiknye campuran air liuq yg berlebihan..adeh

ala da mcm jin pakai toncet da si aqeel ni...uols pakai getah tempe ke hah??sakit kepala bdk tu..da la nampak cm tegang jerk kena tarik!tegang??adeh

AkMa said...

abis la hilang macho si aqeel..iskk..sikk..ibu die ni..pi buat toncet plak..

MUNIRA said...

shumil gle pakai tocang cam gitu :) cam girl pun ade hehehehe..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hahaha ape la akak neh
.sian aqeel tu
.transform jd gegirl bile buat toncet cmtu :D
.klu akak nk sgt anak pmpuan, bg la aqeel adik :P

IeDa said...

HEHEHE..tomei..tomei..comot pun tomei..mcm anak dara uuuuuuuuuuuu...

[-suziey-] said...

noy:

hahaha..ade tanda2 ke..amin..mintak2 la kan..ekeke:D

[-suziey-] said...

DYLA

hahah..tu la ibu dia khusyuk tgk matahari..ekeke:D

dh mcm inas plak toncet tu..inas pn xbuat camtu..hahah:p

[-suziey-] said...

ummiaqeef:

hahhaa..mcm ank dara xmacho la kan..ekek:D

[-suziey-] said...

nurhayati:

hahaa..kalu dia lap la kat sofa tu kena cubit la tgn dia..tu pn dh kena sket..tp ibu dia sibuk nk snap gambo kan..ekeke:D

haha..mcm girl ek..tu byanagan adik girl aQeel..haha:p

[-suziey-] said...

niza:

amboih..kemain lagi ramal ek..insyaAllah..amin...termakbul la doa mu itu..ekekek:D i likeee..:P

[-suziey-] said...

mama idzareef:

hehehe..mekaseh la di ats pujian..waaa ibu dia plak yg vangga nih..ekek:D

ibu dia tingin nk tgk rupe baby girl kan..hahaha:p

[-suziey-] said...

tinie:

alahai..jgn puji lebih2..ekeke:D

toncet tu yg mahal tu tinie..hahah:p

[-suziey-] said...

gieyana:

erkkk cemana aku nk jwb soklan ko ni gie..emm alhamdulillah..Allah dh bg camtu...aku trima penuh kesyukuran..cewahh..heheh:)
amboih kemain nasihat membina la tuh:p

[-suziey-] said...

nenekrock:

hahaha..xde keje cari keje..tu ala2 nk bygkan adik girl aQeel..ekekek:D aci x:p

[-suziey-] said...

are-udear:

hmm nk buat cemana..ibu dia tuh mmg cenggituh..layan matahari anak ke mana..ekekk:D

[-suziey-] said...

mrs adz:

hahaha...mcm eisya eh..msti comel kan..ekeek:D aQeel suke la kasi dia pegang sekut tuh..kemain lagi mkn dgn rakusnya..ekeek:D toncet tu yg mahal tu..hahah:p

[-suziey-] said...

mummYaeesh:

hahah..besela..mcm xpaham..campuran air liur tu yg baru sebati adunan..kalu x nnti likat melekat..ekeekk:D

amboih smpai ke getah yg digunakan pun hang belek watie,.,..sgt peka..siap nmpk tegang pn kena teguq..adeiiiii

[-suziey-] said...

akma:

xpela kak..klu ilang macho dtg anggun..waaa ok gitu..ekek":D

[-suziey-] said...

munira:

hehehe..ade x rupe ibu dia tang comel tuh..hahaha..nk jgk:p

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha:

hahaha..ape slhnya..ok ape..cute je ikat toncet..ekeke:D amboih kemain cadangan ek..ingt mcm buat kuih eh..heheh:p

[-suziey-] said...

ieda:

hohoho..tomey cam ibu dia x..ekekekL:D

adeii..anak dara ke? ilang la macho ank terunakuini..uikss hehe:p

Mama Danish said...

waaaa comotnye...hehe cam gegal la aqeel ni..comeyyy...

Cik Anie said...

kalo kata popuan pun sesuai ni... aQeel dah kekeyangan sampai takleh nak senyumm tu ready jer manjangg

[-suziey-] said...

mama danish:

hahahaa..tu la..sume org ckp cam gegel nih..ekekke:D comot tu mkn sekut tolat la tu:p

[-suziey-] said...

cik anie:


tu adik girl aQeel.hahah..ibu dia yg imaginasi lebih2 nih..ekekek:D

alfa juliet said...

suzi, jgn buatrambut mcm gitu...hehehe....mcm girl pun ada..ko tau, aku pula suka kalaufarzana rambut pendek, sebab aku tgk rambut panjang cam rimas...hehehe..tapi bila rambut pendek, org kata baby boy..saba je..

ArPeGGiOS said...

naper aqeel tak lap tangan ngan mulut kat sofa...

kalau tak....ibu ada can dapat sofa baru..
hehehhe

Nur Syazwani Mustafa said...

eii comell btl aqeel ni!!!!!!mcm anak korea dh tgk..putih melepak.....lawak la entry dialog aqeel ni...hahahahaha...comei nyaaa

neezareef said...

abis comot anak dara oppss anak bujang..

teruja tgk toncet atas pala

hehehee

Intan said...

Dah mcm gegirl lah pulak! Tapi tak kisahnyer coz comeiiiiiii gilerz aqeel nie! Ni yg kena "produce" byk-byk suziey coz insya'allah nanti semua anak comei2 gitu ;)

ibu_umairah said...

shomelnya.....aqeel ngan toncitnyeee!!!!!heee.heeee 2 in 1.....

atie said...

hihi....comot pun cuuumeelll sangat aqeel nih...

em....pandai gek aqeel buat n3 kali nih ekeje

E.L.I.Z.A said...

cutenya!
nampak mcm gegirl la aQeel ni

[-suziey-] said...

alfa juliet:

hahahah..aku saje je aza..nk tgk cemana kalu aQeel dpt adik pompuan..ekek:D

haha..ko nih..bior ler rambut farzana pnjang..nnti bole ikt toncet..tomey:D

[-suziey-] said...

arpeggios:

eh best la ko ni...memahami isi hati ku ini..ekeke:D

[-suziey-] said...

nur syazwani:

hehe..ade comei cam ibu dia x wanie..ekekek:D
ha kali ni aQeel buat dialog sdiri dlm n3 nih..hahaha:p

[-suziey-] said...

neezareef:

amboioh..kemain lagi tersasul ek..huhu...dasat kesan keterujaan toncet ats kepala..ekekek:D

[-suziey-] said...

intan:

hohoho..kna produce byk2..ape tu..ekekek:D insyaAllah akn diusahakan lps complete master ..hahahaha:p

[-suziey-] said...

ibu umairah:

heheh...bak kata mummYaeesh..mcm jin toncet dah.ekekek:D

[-suziey-] said...

atie:

hehehhe..kaktie jgn xtau..slama ni dia dok blaja ngn ibu dia je nk buat n3..kali ni dia lps gian..hahah:p

[-suziey-] said...

eliza:

haah..cute cam ibu dia x..ekekek:D

Elliya da vass said...

alahai comotnyer makan cekut!!!
tp mesti lazat kan sampai tepejam2 mata menikmati chekut tuh!!!
yg toncet tu kan, kalau pakai pampers jek mesti nampak cam ahli sumo!!! haitttttt!!! hehehehe....

Mak Su said...

amvoi, seronotnyer mamam.

naurah makwa said...

cam damia la..suka sangat mamam chipsmore..awat ada toncet atas tuh..dah macam baby girl lak

mamalieyna said...

comeinyer...sukenyer tengok...kiut!

Asyida said...

ko nih kan...dr dulu lg tak abis2 "mendera" aqeel. dulu pakaikan die kopiah sampai tutup mata. skang dah besauu tocangkan rambut die plak...heeee..tp kiut..mcm girl nampak.

[-suziey-] said...

elliya:

amboih..da vaass plak.mcm pasu jek..ekekek:D
sedap sgt tuh sekut tuh..tu yg jadi cenggitu..eekek:D

[-suziey-] said...

maksu:

hahah..maksu nk join ke..bole je ..aQeel no hal..hahhaha:p

[-suziey-] said...

naurah:

uik damia pn suke chipsmore,,..ok nti duet ek ngn aQeel mamam chipsmore..ekekek:D toncet tu penyeri..hahahah:p

[-suziey-] said...

mamalieyna:

thanks for the compliment:)

CuTeMiUt78 said...

ho..ho..ho.. aqel2..kemain lagi smpi comot2 mkn beskut ya.. heh..heh..heh.. lor napa plak di toncetkan rambutnya tu.. dah mcm baby girl plak jadinya

[-suziey-] said...

asyida;


hohoho..lama xnmpk..baru la nk komen kt blog aku nih..sepi jek..ekek:D

ala mase ni la nk buli kan..hehe:p

[-suziey-] said...

cutemiut:

hoho..dia sgt suke sekut itu..ekekek:D toncet tu ibu dia dera dia soh jadi girl kejap..hahahh:p

Suzi said...

alahai kesian aqeel kena ikat tocang oleh ibu dia...cute boy!

PadNani~~{@ said...

gewamnye tgk Aqeel ni! si comot yg cute*_*
ok n suka pulak dia ikat rambut ek suziey..

cekut tu pun cedaap..naak cikit!

gee ryder said...

comot2 pn ttp comel hehe

dh mcm gal lak..tu tndanye ko nk dpt bby gal pasni :)

Corey said...

so sweet! comey..ni sbg satu inspirasi nak cari isteri gak ni. I want my own baby

zueyie said...

very de comel lote la aqeel ni..comot2 pun comel..bertoncet pun comel..kira tk kira apala tetap comel...geram ghitu, bolehhh....

De' Sal said...

Comellah aqeel nih,cam pompuan jerk.no 2 nanti buat pompuan plak erk.ekekekeke.......

~~zuraiwan~~ said...

hahaha..lawak aqeel diikat tocang...comot dier..cute err..haha

[-suziey-] said...

suzi:

haha./.skali skala la kak buli dia..nk bygkn adik pompuanaQeel..ekeke:D

[-suziey-] said...

padnani:

ahhaa..tu pn jenuh dia nk buka getah tu..letih xkasi dia jgn usik..tu nmpk je ok..ekeke;D

[-suziey-] said...

gee ryder:

perghh masin la mulut ko gee..hehhe:p insyaAllah kalu ade rezeki dpt la girl:D

[-suziey-] said...

corey:

hahhaa..ape lagi cpt la cari isteri buat anak byk2..ekkk;D

[-suziey-] said...

zueyie:

waaaa comel mcm ibu dia x..ekekek:Dnk jgk entprem ibu dia nih..haha:"p

[-suziey-] said...

de sal:

hahaha..kak sal kalu bole la rancang cenggituh ok gk..tp ape pn berserah pdaNya:)

[-suziey-] said...

zuraiwan:

heheh..comel cam ibu dia x..ekeke;D

ain adreanna said...

uii..cemolot nyer aqeel..bes sgt ler tuh..naper tocong rambut tue aqeel!!!

[-suziey-] said...

ain adreanna:

hahaha..cemolot tu amende?:D

UmiDAnisH said...

comel nyer dia bertoncet cam bb gulr je.. ni cam nak add sorg bb lg je ni.. aqeel nak dapat adik lg keR? hihihi.. tomeinyer le si aqeel ni

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio