Monday, June 29, 2009

complimentary


Assalamualaikum...

actually aku maleh nk buat n3 ni..tp aku rs aku perlu bersuara..

1stly aku just nk remind utk bloggers2 yg buat n3 pasal gathering tu..harap2 korang baiki sketla filter blog korang tuh..aku tau blog korang hak korang..tp korang kena ingt..jgn sampai sbb mulut hubungan persahabatan binasa..

nape tetiba aku sentimental n agk moody yek??aku br lps jadi observer n blog walking tgk2 n3 korang2..sonot aku tgk masing2 sonot brsama kwn baru..n aku terbump into 1 blog yg filter dia agk rosak..aku rs xpatut bende ni berlaku.kalu korang xsuke dgn makanan ke..org ke..xyahla korang ckp direct..bkn ape..bende ni kadang mengaibkan org itu..bkn ke xbaik cenggitu..even kita xkenal each other..tp maruah org kita kena jg..aku xkisah korang nk komen ke nk kritik ke n nk review pasl gathering smlm cuma….biarla dgn cara berbudi bahasa..

aku tau dgn adenye n3 ni msti panas blog aku kan..tp xkisah la…sbbnya aku rs responsible anjurkan gathering ni n aku xnak ade yg bermusuh sbb gathering nih..korang rs aku xleh terima kritikan ke?? bkn tu mksud aku..kritikan tu bole kalu ianya membina..tp jgn melampau2..ok :)

di kesempatan ni aku nk ucap jutaan terima kasih pada yg attend gathering ni..xkirala korang ikhlas atau x utk dtg gathering ni….n terima kasih diats kerjasama korang sume…n terima kasih di ats sume mknan yg korang bw tu..bg aku..sedap xsedap blakang cite..aku hargai setiap ape yg korang bawa..xperlula nk compare2 dgn yg korang buat ke..kedai buat ke..hati org kita kena jaga ok..

and aku jg minta maaf di ats segla kelemahan dan kekurangan sepanjang majlis gathering ni..aku hanya manusia biasa..xleps dari membuat silap..oh ye..utk info korang je la kan..korang jgn ingt gathering kita ni illegal ok..kalu korang xtau cite sebenar disebalik tabir (antara aku dan pihak dbkl)…rsnya korang xyah ulas pnjang2 kot..hanya kami berempat (sape lagi..org kuat utk event ni la kan..harus la si ina momguess, watie n ayu) yg tau kisah sbnr n kami xnak la plak nk beso-besorkan isu ni..trus terang aku rs mmg aib bile ade kwn aku sdiri dgn baik hati membuat review pasl bende ni..tp xpela..aku accept jek..aku mls nk besr2kan isu…apepn thanks utk segala kritikan2 yg membina..since ths is 1st time aku organize gathering besar camni n especially involve ppl tht I never met before..so harula ade kecacatan disana sini..

aku susun 10 jari mohon ampun dan maaf ats segala kelemahan aku…jutaan terima kasih aku utk ina momguess yg sanggup take over aku jadi emcee of the event..ko mmg best ina..menceriakan suasana.. maklumla aku kan single mom hr tu..dok kejaq aQeel jek..sibuk nk masuk water..adeii

ikhlas ucapan trima kash utk ayu aka sidratul muntaha selaku former organizer..yg byk tlg aku utk arrange tpt n maknan..n potong segala kek2 itu..

endless thank you utk watie aka mummyaeesh for the sponsored items..banner itu..tali name tag itu..dan jg hadiah2 utk dak somi2 itu…
thanks so much guys..u r my best buddy..:)

lastly..korang mmg best..n sporting giler…aku syg korang sume..hope korang enjoy the gathering n dpt tmbah kenalan baru..alhamdulillah tiada kejadian yg xdiingini berlaku hari tu…syukur pada Allah…


p/s: emo ke aku?? ekekek:D

49 comments:

Sidratul Muntaha said...

adoyaii
aku rasa aku boleh agak sapa
by the way..
benda ni dah jadi pengajaran buat aku,suziey,momguess n mummyaesshh.
minta maaf byk2 pada yg terasa aatu dgn cacat cela dari kami yg organize benda ni.
apepun suziey..
banda dah jadi...
n yg ckp cenggitu..
aku mls nk komen
ingt kes aku kan
so
aku learn from the mistake
takde org yg sempurna
tapi sekurang2nya berusaha
aepun..
mekasih byk2 pada yg beri kerjasama utk sepnjng event tu.

suziey..
jgn sedih2 dowh
kang aku nanes kan
ko jugak yg pujuk aku kan utk sama2 jayakan benda ni.
demi kawan beb!demi kawan!
jgn down2 arr..
ilang lagi kawan putus fius aku ni...
sob sob sob!!

Gieyana said...

Emo gak tue...heeeee:D
tp x per ler..learn from mistake...biasa ler bila wat gathering camni..ader yg suka n ader yg x suka...
Sbgai manusia biasa, kita x lepas dr lakukan kesilapan....not all the human is 100% perfect..except Nabi Muhammad S.A.W...

Sabar yerr....:D

El-Zaffril said...

Akak... jangan sedih2 k... pasal makanan tu... pada el... sedap je melantak... kenyang sampai petang k... el pun tatau nak review ape... hahahaha... review syok sendiri... btw... nanti buat lagi gitau la... bleh el hadir... insyaallah... kalau diberi masa yang panjang

tHrEE oF us said...

huhu!! rasanya x update lg pasal gath ni.. arini x brape nk sihat kak.. nnt nk terjah blog mereka² yg dtg smlm + kutip gambo.. hhuhu!!

mekaseh kepada mereka² yg menjayakan gath ini.. saye & family sangat gembira okeh..

psstt~~ tertanya² jugak DBKL x marah ke berkumpul reramai.. huu~~ rupanya ade cite ye..

tskk~~ gambo kite xmpk laa lam srt kabo tu... huwaa~~~~ ngehehe

naurah makwa said...

ala, janganla sedih2..biasa ar, macam2 perangai manusia..bila la agaknya dapat join..huhu..sodih tak dapat join arituh

Mysunshine Gift Shop said...

come join mysunshine diaper cake GIVEAWAY @ www.mysunshine2u.blogspot.com

hurry closing date 8 july!

firahadifa said...

owh suziey.. sedey plak aku bace n3 nie.. kite dah penat bersusah payah buat gatering sampai x tido mlm, ade plak hamba Allah yg komen itu ini... memang harus ko emosi..

sabar je la..
ups.. cam batu api lak aku nie..

but anyway,
jgn giveup plak nk wat gatering lagiks.. sebabnya lepas nie aku plak nk join, last saturday x dapat join coz ade hal..

momguess said...

emmmm
beb
ko byk sabar k
pada yg terasa,
kiteorg (suziey, ayu, momguess, mummyaessh) minta maap bebanyak
mmg byk kurang nyer majlis nie
al maklum lah 1st event kan

ape pon pada yg sudi hadir time kasih bebanyak
dan AMPUN MAAP DARI PIHAK KAMI

luv u guys

rizz said...

adoii sape la yg ckap cmtu kaka? meh kite sebatt rmai2 jom..sedapp je mknan sumew rizz bedall jeh hehe

Hezesuze said...

alamak! apa da jdi ni...blur sekejap!
sape yg ckp camgitu tu???? meh kita sumbat mulut dia ngan hotdog...wakaka

ekceli bkn snang jd organizer ni...sape yg de pengalaman tau ler camno...byk peraturan itu ini yg perlu dselesaikan b4 gath berlangusng kan..kan...

p/s ze pun mntak maaf d spjg event tu..kot2 terlebih gediks kan...myB ada yg x suke..

p/s/s tima aceh byk2 pd suziey, ina, ayu & watie yg btungkus lumus dari awal hinggala akhir event...

p/s/s kalo wat gath lagi jgn lupa jmput mak ayam beso ni ek...

p/s/s bapa byak pss daaa...wakaka

CoNniE said...

woww... meriah gitu.. siap masuk paper... happening...

ehmm... sape yg byk komplen2 tu??? isk isk isk...

moMmY miMiL said...

suziey,

biasa la babe kalu wat benda2 camni..msti ada yg berbunyik pnye..kite yg penganjur ni sure sedey sbb rs penat pn x abes lg kn..

p/s : sesempurna mana satu2 majlis tu pn, msti ada org dok kata..apatah lagi, kalu majlis tu x sesempurna mana..mmg x sah la kalu xde umpatan2 dibelakang..harap ko sabo ye babe?

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.kak sabar k
.biase la tu 1st event byk kekurangan
.lgpun sume kenal kt tenet
.x kenal btul n bru nk kenal2
.sabar je k
.jgn serik dah la
.hopefuli lepas neh leh buat lg
.n fo sure kite nk join
.jgn emo2 k
.x comel la :)
.chill oke akak ku syg!
.mmmwahh~ :-*

Raja Radiah said...

salam suziey...biasalah suziey...ramai orang, banyak lah ragamnya....ada je lah yang tak kena..itu tak betul ini tak betul...

tak pe...next time kalau buat gathering lagi..dah boleh perbaiki segala kelemahan tu....jangan sedey-sedey k?

MaMa aYiN_FaSHa said...

sabor yer..aku bangga la ngan ko & 3 yg lain tu..boleh organize event nih...
biasa la manusia nih..rambut ja sama hitam tp hati lain2 kan...

masviona said...

huhuhu....adoyaiiii apasal lak nih....kitorg semua enjoy jer gathering smlm tuh..syok sgt....ada gak org yg tak suke ke???

manusia²...huhuhu...mcm2

tahniah utk organizer semua ye....tnpa penat lelah uols xkan dpt kita merasa gathering yg best cam semalam tau

Nurhayati said...

nobody perfect..
pada yang mengata tu kalau bagus sangat buat la sendri.. jangan kutuk2 k.. ;)

~zuraiwan~ said...

ermmm ada gk yg x best kan....mcm2 la manusia ni, ye la rmbut sama itam...hati len2..apapun suziey aku mmg respect ko ngan yg len organize gather tu....mmg susah wooo nk buat event cm ni, tmbh2 kite blm kenal hati budi memasing kan..
sabar byk2 k....

prebetsabu said...

alamak.. adakah blog masviona.com yg dikau maksudkan?

hihiih.. tak mungkin kot masviona.com nak kondem2...

even n3 psl gath pun kitorang lom publish lagi.. ptg ni baru autopublish hihiih..

bagi pihak masviona.com, prebetsabu n masviona beserta avin damia mengucapkan terima kasih pada penganjur gath smlm.. at least kita dpt berseronok2.. ilang jap tension kan kan kan..

(padahal masviona dah komen dah atas tu.. nak jugak aku tambah lagi komen... )

atty's said...

kty rasa..gathering semlm dah cukup baik..makanan pun dah cukup sedap..

bior kan je..suziey..jgn layan org gitu

Noy said...

punya lah penat nah organize and make things work,senang jer org2 gitu nak kritik...cuba suruh dier lak yg organize lain kali..

Mama Eyrfan Yg Cute said...

suziey....
come on, jgn sedih2 ok.
itu kan normal.
lain org, lain peel, lain org lain mentaliti so bwk bersabar ye.
pa pe pun, semua dah selesai & nampak sgt happening!
congratulation to u, berjaya anjurkan gathering yg gempak!!!
sori x joint coz....kita pun ada gathering mama2 fotopages la....

CINTAMANISZ Lite said...

Hi suziey; biasalah..event apa pun mesti ada bunyik bila dah abes. Org kata..umah siap, pahat berbunyik tu cenggini laa.

Apapun, akak bangga ngan semangat korang2 semua menghadiri majlis ni. Akak mmg nak sgt join tp ada komitmen lain plak time minggu tu.

Suziey; pas ni wat la kat utara plak.
InsyaAllah, takde aral..akak mesti join! Kan kengkawan UTARA???? Ramai ni dari utara nih!

mummYaeesh said...

cis!sapekah yg durjana itew?!bak meh link dia!eceh...klu byk sgt komplennye apekata soh dia jek yg organize pastu kita lak pakat ramai2 komplen event dia..whoops..lalalala ja'atnye haku!woohoo

rileks pn organizer, mayb uols teremo sbb penat sgt kot..hiks! ala setakat langau sedas dua takyah dilayan, weols selalu wat event, jgn kata langau..kumbang taik pun byk yg tak puas ati smpai hentak2 meja pun ado!pedulikan yg penting kita enjoyyyyyyy!and dpt byk adiah..yeeehaaaaa!

zue @ annaleeya said...

sabo suziey... jgn emo sgt k.. nnti lekas tuo tau.. he3..
bkn snang nak bg sume org puas hati.. jgn serik wat gathering lg k..

paan said...

salam..aku terlambat tau pasal info nie..aku nak tau lebih lanjut..mungkin len kali kita leh sama2 wat gathering..

admin TEAM BLOGGER
http://teamblogger.ning.com

p/s : harapkan tunjuk ajar korang..

Cik Wanie said...

salam kak suziey...

wanie happy sgt2 bila dpt bergathering bersama smlm,
dari jauh nie,
wakakakakaka..

mmg happening sgt2 tau,
besh besh,
lain kali mau join lagik blh?

ttg hal2 mcm nie,
mmg akn berlaku kak,
even wanie sendiri pun pernah melaluinya,
mmg penat + sedey bila jadi mcm nie,
apapun akk sabarlah ngn org2 mcm nie,
yg penting smlm semuanya enjoy....

luv,
cik wanie

mama tisya said...

siapakah itu..tp mamatisya lum wt entry lg..hehehhe....tp biasa la nobody perfect...kita pn pernh jd organizer fhm ngan situasi mcm suzie..

lpsni ada lg event2 jgn lupa mamatisya..ada kelapangan nk join lg

Mak Su said...

bagusnya ada gathering cenggini, maksu ni shy shy cat nak menjoin bab2 macam ni, uhuk.

lagipun last weekend ada kenduri kendara puloks.

harap semua yg hadir enjoy dan mungkin ada gathering lain lagi selepas ini, ek :)

alfa juliet said...

suzi walaupun aku tak attend gathering ni..tapi aku baca2 blog org lain, semuanya pun cerita macam meriah...pedulik lah org nak kata hape..kalau dah pandai sgt, suh dorang je wat..heheheh

aRe_uDear said...

hohooo.. ape suda jadi adeii.. mak aii ayu pun ade wat review sal gathering tapiiiii.. chewahh suspen jer kunon.. tapi xdela smpai ckap2 cam tue ish3x mai kite babab org yg ckp cenggitu x bek tul.. penat2 para organizer handle event nie cuba la bgi support skit.. newayy tahniah2 tuk yg para organizer event nie.. next tym wat lagi k.. muahahaa..

CaMaRPuTiH said...
This comment has been removed by a blog administrator.
oli said...

suziey, tak payah ambil hati dengan orang tu...
kami sangat-sangat enjoy...terima kasih kepada pihak penganjur...

[-suziey-] said...

TO ALL FELLOW FRENS..

THANKS FOR YOUR CONCERN..I REALLY APPRECIATE IT..HOPE THIS THING WILL NEVER REPEAT AGAIN..PENGAJARAN DAN PERINGATAN UTK DIRI AKU JUGA..ORG YG BERKENAAN PN DH NGAKU SILAP DIA..APEPN..KORANG MMG SAHABAT YG BEST..YEEHAAA;P

Fara_Adura said...

Salam suziey..

Mintak mahap banyak2 coz xdapat nak attend majlis yang meriah neh..rugi rasa..hu3.Kalo idak leh masuk paper..keke

Hubby ade hal nak jupe client ahad tuh..so sorii.. g ngan sofea, sape nak kawal die.. hu3.Haruss ade hubby..kang dibuatnye terjun tasek..haru jadiknye..keke

Suziey..sapekah yang tut.. yang telah mengkritik majlis neh..banyak cakap eh. Ingat senang ke nak arrange event..
Ko banyak sabar k.. pepon..insyaallah next time fara akan turun.. pasti..:D

Tahniah kepada suma ur kuncu2..dapat arrange yang grand bangat neh.. caiyok2..senyum skit no.. dun sedey2..dulikkan..mulut orang kan

mamalieyna said...

agk emo gk n3 suziey kali ni..ihiks

biasa la jd organizer ni mstinyerlah org nk komplen..ade je yg tak kena..walhal pnt lelah kite nk uruskan ituini.. ada pengalaman gk..frust kgkadang bdepan ngn org cenggitu..
sabo jer..janji happening k!

zh-ena said...

jgn sedih2..kami 3 beranak enjoy sgt that day..mkn pun tak sempat sbb ader bby kan..tercekik2 rasanyer..

tapi aper2 pun seronok sgt bila dh jumpa teman2 blogger semua nie..

harap ader lg gath pas nie..

niza said...

aku lum wat entry psl gath ni lg...uhuhuh...bila lah nak wat...adakah aku org terakhir???

neway,thanks to suziey,watie,momguess n ayu coz tlh organize gath nih...mknn sgt bnykkkkk...

suziey,jeruk betik hubby aku lupa nak beli...sorry ye....

Rozita said...

laaa..nape lak jd begini, selepas happy2 gathering. Semua tu ada kelebihan & kekurangan...terima lah dgn seadanya. Kita sendiri pun bukan nya 100% perfect, betul kan?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

adoaiii ada jugak???? biasa ler benda2 cengini kompom akan berlaku nyer... tak per lew kak (motip tetiba panggil akk nie wakakak)asalkan sedikir sebanyak ang dan geng dapat gak pahala sebab membantu mengerat hubungan sesama manusia nie... apa pun dari aku... secara ikhlas sambil mengusap2 lesung nie (tak puas hati ang panggil aku cik lesung wakakaka tapi cam glamer plak wakakak) gath kali nie sememangnyer gempak dan best giler... aku mewakili dak2 putus fius (yg hadir) ucapkan terima kasih pada semua yang menjayakan program nie... kepada yg tak puas hati tue... cuba ang plak wat aku nak nengok ada tak org yg akan cakap belakang??? ang tahan kew tak??? apa pun benda2 cam nie memang akan berlaku, ingat kita tak leh nak puaskan hati semua pihak. apa yg penting... kerjasama...

anne_nurqaseh said...

salam.. nape plak ni.. suspen lak/(wlaupon lom publish n3 bout gath ) kot klu ak de t'post yg leh calarkan ati sesapa, arap ampon kn la ak yg bdosa ni.wlaupon xpnah join mne2 gath b3 diz, aku enjoy, n beshh sgt,wlaupon malu2 ak wat2 gak xmalu join.time kasih yg sudi2 sembg ngn ak, n pd yg xsempt beramah mesra tu leh ktuk j umh aku,hihi.10q byk2 suzie n hulubalangnye, n sori bbyk sbb xsempt tolg korg bkemas, de hal ptg tu, sory bbyk ek, klu ade gath lgi jgn lpe jemput ..

Siti Fatimah said...

hi dear...
jgn lah sedih2 and ambil hati dgn org yg cam nie buang masa je... biasa lah 1st time no body perfect 100% pon...byk2 bersabar k!!! erm after this u organize lah lagik i nak dtg kalau ada rezeki nie :) jelez lahh tak dpt masok surat kabar sure glamor hehehe....

CuTeMiUt78 said...

adddooiii la sapa kah yg sanggup berkata begitu.. walau pun aku tak attend gathering tu.. tapi aku dpt merasakan kemeriahan korang2 yg join.. memang tabik spring la ngan korang berempat yg organize gathering ni.. dah la suziey.. biarkan la org2 yg tak puas hati tu.. jgn difikirkan sgt hal tu.. okies. Yg penting korang dah berjaya buat 1st event ni.. so hapening.. skkeee aku tgk.. klu buat lagi insyallah aku nak join gak.. :D

PadNani~~{@ said...

Salam Suziey,

First of All..Congrates to U n buddies=) Alhamdulillah segalanya berjalan lancarkan.. x sabar tggu entry Suziey psl gathering nih!

Bestnye kalau dapat join..Hafiy boleh kwn ngan Aqeel!^^

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Suziey,nak cakap dah lma tak bukak blog smpi abis dah gathering nya
Harap suziey byk2 sabar yea...memang sush nk puaskan hati semua orng,bertambah lagi dgn kawn2 yang kt blum btkl2 kenal hati budi...eem apepun seronk tgk (walaupun tak join sama)

Jangan bad mood yea... moga ceria2 selalu.. ^_^

jajazuzu said...

ohh...ada some1 kata yg x best ke kak? bukan kite kan? hehehhehe...


tp rasa cam x caya je ada yg x puas ati sbb jaja tgk suma org cam hepy je...


kalo ada next gath jgn ajak org tu kak...jgn kwan sama dia...hahahha...

n sory gak sbb sgt2 kurang beramah mesra hari itu. sy pemalu kak..~~

[-suziey-] said...

ouh sayang korang sesangt..korang ni best la..terubat hatiku yg duka lara ini..ecewah..hehehe..thanks for ur support guys..oops sori..ladies..really appreciate it :)

neezareef said...

adat la suziey kan nk prfect pn payah kan..ade je la kurang sana sini..
uiks..ade soksek2 ke..igt kt blog aku je ade soqseq..kekekee

[-suziey-] said...

neezareeef:

ceh ko..abo jek....tu la wok..aku pn ade gk soqseq jgk tau..ekeke:D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio