Thursday, June 18, 2009

pendek nye

Assalamualaikum...

huhu..ape yg pendek? aku rs minggu ni pendek je bg aku..maklum la hari xkeje lagi byk dr hari keje..ekekek:D isnin hr tu cuti sbb balik tepeng..esok cuti lagi sbb g team building kt damai laut...smpai ahad..tp aku lajak smpai senin sbb nk singgah tepeng lagi..yeehaaaaa...syiok woo cuti lg byk dr keje..hahaa.

tp kan..pastu aku mula kelam kabut balik cam minggu ni..bz giler...seb bek ler sem ni xbz sgt ngn esenment..minggu depan gathering plak..eh kejap nye dh nk gathering yek..so korang dh ready ke??? adeiiii..kejap btol masa berlalu.

~ok kalu ade ape masalh..call bdk kecik ni...ekekeek:D~

**aku risau la..sepnjang 3D2N aku kt damai laut..aQeel akn dok kg ngn hubby n parents in law aku..aQeel ni kalu nk tido memalam msti cari aku...asal trjaga tgh mlm cari aku..2 mlm train hubby..failed! dia tetap meraung2 cari aku..camne hati aku nk tenteram nih,...tulun..ape nk buat yek?? atau mngkinkah aQeel akn lupe bile dia xjmpe aku seharian di siang hari?? adeiii...sgt sedihhhh...huhu..**


p/s: biler free..free sesangt..bile bz..pon free jgk.....itu la aku..ekekek:D

p/s2: cuti blogging lagi smpai senin..jgn rindu aku ok...hehe:p

p/s3: korang tlg doakan aQeel x nanges2 rindu kt aku yek...1st time ni nk pisah lama2 smpai over the nite..(ni ibu dia yg lebih ni..sape agknya yg nanges...ekekk:D)

33 comments:

momguess said...

sian aqeel
aper kata ko bwk skali aqeel h kursus
ltk dlm beg
amacam idea bangang aku???

cepat betol lah nk gath nie kan
cam xcaya jer

kasut reben pink aku pon belom carik lagik nie!!!!

tanye ayu lah kot2 die ader beli
motip????

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.huhu angkut aqeel msuk dlm beg! :P

neezareef said...

aku x nanges arr rindukan ko..huhuhu...

kot2 aqeel steady jek kan ibu yg ober crying tgh mlm..hihi

Hezesuze said...

haha sis penah mglamai situasi ni..
mula2 jerk aqeel nangis
nnti ok latuh
biaseler bdk2 kalo ade maknye..
ngede2 ckit..cuba xde dpn mate
ok jer kan...

damai laut katenye...besh tu...

As said...

Salam perkenalan...
chumell aqeel... sama mcm nama my son.. ensem... muka pun dah lebih kurang....

~zuraiwan~ said...

wah gi team building lak...damai laut tu..bestnya...sedey kan nk kena tiggl anak lak...Aqeel cari hg ek tiap2 mlm...jgn dia mgamuk sudah kan..

CaMaRPuTiH said...

wei zie, insyaallah oknyer la aqil tuh. cuma bila dia meraung tuh ko biar jekla hubby ko pujuk. bila dia cr ko xde gak sure leh diam tuh.

aku rs kang yg leh nk di pujuk tuh bukan aqeel wei tp ibu dia lak yg lebih. percayalah...! :D

Sidratul Muntaha said...

moguess
sendirik beli larrr
bakper tnyer aku?!
dey macha!!!
tapi ape kata suziey
ko taruk dlm beg beso cam luggage tu
ko bwk jer aqeel gi sana.
susah sgt!
timeorg buat flying fox ker,abs sailing ker
ko ikat jer siap2 kat equipment tu!

~mama danish~ said...

ida pun nak kena tinggal kan anak sebab nak pg team building... sama la kiter yer...

rasanyer nnt kiter yang x bley tdo sebab tak de anak kat sebelah... dah biasa ada kat sebelah..

waa...sedey kan....

zh-ena said...

rasa tak smp ati jea nak tggl kan ank kan..lg plak berjauhan lama2..blh nangis mlm2 nie nnti

tak sabar nak jumpa 28hb nie..mmg rasa sekejap jea bulan june nak berlalu kan

mama idzareef said...

"hello..aqeel..auntie ade mslh sket tau pasal gathering tu..tp jgn potong nama auntie dulu tau..auntie nk usahakan menghadirkan diri jugak..ok byee.. ** dh cakap suh kol dak kecit tu kalo ade pape kan..haku kol la.. ** ;p

psstt : idzareef pn same asal malam nak tido musti cr mama..nk menggentel jari2 kita..habit la tu bl nk tdo.. tgn mama aje dia nak..tgn papa tak jalann...sabo je la..

Miim said...

masanya utk uji kesabaran seorang bapa :)
insyaallah, ok lah aqeel tue, nnti skli dh kene tinggal lps2 nie mesti ok...

Mak Su said...

insyallah, boleh ler dia tu... dah besau dah tu

AkMa said...

cian aqeel kena tinggal dgn ibu dia..sabar ye syg..

ibu_umairah said...

suziey:tak per jap jer kan 2 mlm!!!!!,mcm kiter kalau ade ape nak tingal kan anak kiter pakai kain batik nak tidu..pas tu pesan kat hubby jgn basuh,bg kat anak buat gumpal2,,,haba bau ibu masih ade!!!

atie said...

Sedih kan suziey nak tinggal anak... huhu

Khas Lysha said...

alahai kesiannyer aqeel..
memula dia mmg akan meraung n x boleh tido. tp insyaAllah mesti dia akan mmbiasakan diri,..
sabar yer..

Gieyana said...

owhh kt Damai Laut...cantik hotel tue...hmmm sian kt Aqeel..mesti x lena tido tue...Ibu dier pon sm ar..mesti x lena tido gak.. :D

MaMa aYiN_FaSHa said...

yup..Damai Laut mmg best..
ciannyer aqeel..kena tinggal..meh dok ngan auntie meh..leh main ngan ayin...

alfa juliet said...

tidak syak lagi ibu yg nangis..hehehe...aku paham apa ko arsa...sbb anak aku pun bangun cari aku...may be ko kena let it go..dorang pandai hidup kalau berdua...

MaDihays{Ida} said...

:) ni kira first time la nak tinggalkan aqeel tu? ala xde pape punya, mmg la bila ada ibu dia camtu, tp bila xde tu pandai ler dia menyesuaikan diri, lagi pun bukan ayah dia takde, dan dia pun mesti dah biasa ngan tuk n nnk dia.. dun worry dear. i'll be just fine!

psst: bestnye la dpt pegi damai laut.

MaDihays{Ida} said...

jap nak tambah lagi,
jangan pula nanti ibu dia tak lena tido tp anak kat kampung tidur mengeruh baik punya.... hahaha!!

naurah makwa said...

honeymoon ker?dulu damia lagi teruk..breast feeding lak tuh..sepanjang malam berkepit..bila dah start kojer, kena pi kursus sehari dua, dia dah mula belajar..hantar kat umah mak, kat sana ramai yang dok melayan..so, dia akan lupa pada naura..kat umah MIL akak, ada budak2 tak?kalau ada dia takla boring and dok ingat kat kita jer

mamalieyna said...

alamak..cedihnyer nk berjauhan ngn baby!..rasanya ibunye akan over cedih dr aQeel..hehe..biasanya bdk2, awai2 jer cam tak ok, pastu.. ok la tu..kot! hopefully!

CINTAMANISZ Lite said...

Suziey; jadik ye balik KL singgah Tpg dulu?
Suziey, tepen kat area mana? Akak ni kat Kamunting tu aje.

Ok laa..kalo ada rezeki kita leh jumpe2 ye. Nak gak akak picit2 pipi Aqeel yg putih dan kiut tu..ngeh2.

atty's said...

takpe suziey maybe 1st day je aqeel nangis nanti okeh ..takecare okeh .

Mama Eyrfan yg cute la!!! bukan comot!!! said...

sian aqeel kena tinggal...
yg tu ler yg sy plg takut!!!
kena gi course & tinggalkan eyrfan 2-3 hari!!
aritu dah kena p tengganu tp dpt memboloskan diri...syukur alhamdulillah....

PadNani~~{@ said...

siannya aqeel ensem kena tinggal..auntie doakan aqeel ok sepanjang ibu go to work k! saaayang dia!

kalau hafiy kna tinggal pun x dapat la imagine camne..dia kalau tido still 3 4 kali bangun cari nani..

ibu pun x nak nanes2 k:( take care suziey!

niza said...

aku pasti aqeel mesti x carik ko...hehehe...

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian la kan.. takpe..insyallah aqeel akan ok.. klu tak nampak ibu dia.. semoga semua berjalan lancar yo.

UmiDAnisH said...

alahai, ciannya budak tomei, meh bagi umidanish jaga..hehe

mummYaeesh said...

yeke rindu aqeel ke rindu ayah aqeel..woohoo!lalalala..

ala mlm pertama mungkinla kot dia ngamuk pastu ok la tu...syg kan anak tinggal2kan..yeke?wohoo

[-suziey-] said...

.


.
*******TO ALL FRENS:************

THANKS FOR YOUR COMMENTS AND SUPPORT..TERHARU TAU...ALHAMDULILLAH AQEEL XNANGES MLM2..HEHEEH..THANKS AGAIN FOR YOUR SUPPPORT :) MUAHH..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio