Wednesday, June 24, 2009

tentang bloggers



Assalamualaikum...
alooohaaaaa...sgt excited bile dpt ole2 dr seorang teman blogger..ole2 ni dtgnya dr penang yg dianto oleh Gie...huhu...sgt trharu tau..thank you so much yek Gie...i like jeruk betik the most..hehe..

actually jeruks ni smpai mase aku kt damai laut..aku bg add umah mak aku..sbbnya umah aku memanjang ler xde org..kang en city dtg xde org..susah plak kan..so bile smpai umah mak aku..dia plak excited nk mkn..aku siap pesan ok tp jgn abiskan..n paling penting aku siap soh mak aku amik gambo lagi..sgt gigih mak aku menyenap gambo jeruks itu..ekekek:D (hubby xrasa lagi sbb aku lupe nk bw balik umah..tp aku dh ngap dh mase kt umah mak aku smlm time nk amik aQeel..hehe:p sori ok abg..balik kang mkn puas2 no..)

~ni bungkusan dia..en city terbang dr penang..gie..ko guna courier company ni bos xmarah ke? hope bos ko xbaca blog aku nih..ekeek:D~
~ha ni hasil snap-an oleh mak aku..hehe..~
~amboih..mak aku snap siap tunjuk add pembuat lagi..nk promote ke ni mak? hahaa~

~yeahhh..ni antara jeruks yg dikirim oleh gie..mekaseh ye gie..nnti kirim tolat plak..yeehaaaa:p~

so...next...
jeng..jeng..jeng...mase balik tepeng lps g damai laut tu..buat prtemuan ngn kwn blogger plak.. kak @lona aka cintamanisz lite ...tp malangnya kak @lona xdpt jmpe ngn aQeel n my hubby sbb aQeel dh lena dlm kete..so aku je la g sok sek sok sek ngn kak @lona ni...mcm2 la sembang ngn dia..tp aku agk kurang energy sbb letih xilang lagi ber'team building' la katakan.ekekek:D

~ha ni la orgnye...eh kebetulan tudung sama dgn last n3..ekek:D nape ler pipi aku tersembul time ni..adeiii;p~

ramah jgk orgnye kak @lona ni..anak2 dia pn keletah jek..ingt jgk nk jmpe naurah tp xde contact no.. maka xpek la nk gather2..hehe..
waa sonot ni jmpe kwn blog yg xpnh jmpe..nnti aku ke utara kita gather2 ngn bloggers belah utara plak ok..gie ko xterkecuali ok..kita jmpe lagi..(jgn lupe bawa tolat plak..hehe:p)
p/s: oh ye..tudung tu hubby yg belikan utk aku..beli kat ariani..agk mahal la jgk..tp tantek..aku mmg suke color2 cenggitu..striking..hehehe..
p/s2: ptg ni aku akn g buat lawatan ke tapak gathering..nnti aku post latest update ok :)
p/s3: sape yg xconfirmkan lagi attendance pls do so ok..hope confirm kan la melalui puan organizer iaitu aku..xmoh la confirm melalui org lain ok...kan lebih manis gitu..pn organizer kena la kenal org yg nak join event dia kan...direct link bak kata org..baru mesra gitu... :)


26 comments:

Hezesuze said...

sape yg xconfirmkan lagi attendance pls do so ok..hope confirm kan la melalui puan organizer iaitu aku..xmoh la confirm melalui org lain ok...kan lebih manis gitu..pn organizer kena la kenal org yg nak join event dia kan...direct link bak kata org..baru mesra gitu... :)

hik3...terasa sis tau! uwaaaaaaaa.... trus myorok kt blakang pintu bilik...wakaka

~zuraiwan~ said...

dapat jeruk best tu.....tu err gie kasi tau dia nk kasi kt ko...keke

~zuraiwan~ said...

opsss dh jumpe kak alona ek...wahhh bestnya...bila nk jumpa aku lak..

Gieyana said...

kekekeke...wei, guna courier co. ar dpt rate murah sket...karang byr balik ler...tp aku claim balik kt ko bleh?1.4 kg tue...consider parcel tue wei...hahahaha..
~ Owhhh....sgt gigih mak ko snap picca2 tue...terharu aku...
~ Aqeel ada makan x jeruk2 itew..nnt cirit plak dier...:D
~ lg sempat gather2 ngan akak Aloha yer..nama sebenar dier apa erk?hahahaha...

mama idzareef said...

suziey mai utara jgn buat2 lupe aii plak ya... ;p

neezareef said...

wah ko bergather2 lagiks..

to gie..aku nk jeruk jugak bley..ihiks..

suziey, aku tau harga tudung tu..mmg mahel..masa aku g kl aritu sempat terjah ariani tp jenjalan jek la..tgk2 tdg ni lawo kain lembut skali tgk harga...larikkkk

naurah makwa said...

amboi kak suziey..
ni ha no. hp naura : 012-2527660.
kalau balik kg jgn lupa info k..

momguess said...

aku punye jeruk maner????

CINTAMANISZ Lite said...

Suziey; tq sebab sudi jumpe akak..hehe. Maklum laa..akak ni terkadang rasa rendah diri gak bila jumpe ngan org bekerjaya dan berpelajaran tinggi cam suziey ni, huhu..

Ha'ah..tudung suziey tu mmg lawo sengsangat lawo! Lembut, kaler yg menarik..sangat sesuai dipakai oleh suziey yg putih gebu, tantik walaupun tanpa mekap tu.

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.sgt2 suke tudung tu
.dr jauh je leh tau tu akak :P

Rozita said...

sedapnya jeruk
buat aku teringin la suziey

niza said...

wahh!!jumpe2an ngn kak alona ye...jeles nih..hehehe...

~Firsya~ said...

walla,beshhnye dpt jmpe ngan kak alona...bile la kila nak jmpe ngan suziey n kak alona nie????

De' Sal said...

Sorry ya suziey,akak tak boleh nak sertai gathering tu....sibuk sangat2 ni.

Sedapnya jeruk tu...tak aci....gie mana akak punya....ujung tahun ni jumpa akak pulok yo.....

MaMa aYiN_FaSHa said...

huwaaaaaaaaaa..buat aku jeles..tp x per...dis week aku pulak akan menjeleskan ko..boleh??? ker ko akan buat aku jeles lagi dis week...huwarghhhhhhhhh...
psstt....cantik siut tudung ko...

Noy said...

gathering kat miri takder ker?at least dpt gak noy join sekali..

AkMa said...

dapat ole2 lg dak suzie ni..jeles akak tau..

isya said...

bila balik kg kat penang jeruk la ole2 nak blik KL..
dah lama tak balik ni, mintak sikit suziey! hehe

Suzi said...

waa dapat jeruk...sedap tu...

ibu_umairah said...

suziey jumpa kak.alona,best nyeeee!!!bila nak jumpa nie......kite duk damansara pun tak pernah jumpa kan........

bab gathering,,,kiter tak dapat lahh coz ada hal!!!!uwwwwwaaaaa

Siti Fatimah said...

jeles nihhh tok i tak de ker... sedap nyer jeruk2 tuh...mau kempuana i tgk nie.... i love jeruk2s gak hehehe....

zh-ena said...

dpt jumpa org jauh2 mmg best kan..
ena tak suker jeruk..masammmm

PadNani~~{@ said...

ish..jeruk..kecur air liur!=)

good luck to organizer gathering..moga semuanya berjalan lancar..siap ada media coverage lagi..tahniah Suziey!

Seronoknya kalau Hafiy family dapat join..sure meriah ^^

mummYaeesh said...

gie.. nak gak!cis!da ler jupe pstu main kirim2 jeruk lak..mmg nak kena ni!


ape link ur mom ek??cara amik gambar tu da mcm blogger tegar tu..woohoo!

[-suziey-] said...

sorry ok kengkawan ku sekalian..xdpt nk reply komens2 anda..apepn..jgn jeles yek aku dpt jeruk..ekeke:D

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat lagi bergather2 ya suziey

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio