Wednesday, June 24, 2009

ting tong - berita terkini

Assalamualaikum...

holaaaa...sile maklum..skang ni aku sgt bz ok..maklum la dh nak dekat gathering ni kan..makanya harusla pn organizer bz tahap otromen gitu...adeiii...

segala komens pn aku xdan nk reply trus..apetah lagi nk terjah blog korang cam slalu..ouh xtergapai tgn ku ini..cewah:p relax ok..waa sape yg kena relax nih...ekekk:D

actually aku just nk inform korang yg aku dah anto invitation to reporter harian Metro...and aku dh ckp sdiri ngn reporter tu utk minta dorang buat coverage gathering kita ni....since last minit invitation..makanya ikt nasib la..kalu dorang dpt buat coverage...adelah reporter yg akn hadir mase gathering kita tuh..yeeehaaaaa....glemers ler uolsssss...(uols ni bkn refer pd watie only yek..ekeekk:D) so doa2 ler dorang trbuka hati nk buat coverage pasal gathering kita nih...hokey!..hehe..

p/s: kredit utk niza sbb dptkan contact no. reporter Metro tu... mekaceh ye niza..nnti bw jeruks utk aku ok..ekekek:D (aci x??)


UPDATE! aku bru lps call cik asmaliza dari Sinar Harian and dia CONFIRM akn dtg buat coverage utk gathering kita nih...yeeehaaa...thanks so much yek cik asmaliza... :)

Harian Metro - TBC


35 comments:

momguess said...

hohoho
moga2 dapat dtg lah yer reporter tu
tettttttttt

[-suziey-] said...

momguess:

iyola tu..aku tau ko dh gediks nk enteprem pastu nk ngendeng2 kt reporter tu kan.aku tau niatmu itu..ekeke:D

~zuraiwan~ said...

wahhh u all glemer err nnti...bestnya...niza nnti tlg glemerkan aku sekali..kakaka

Gieyana said...

hohoho..siap ader reporter siut..jelessssss...!

naurah makwa said...

ala, nyesal tak join..kalau tak bleh nyelit sikit2..dapat kuar muka kecik dalam metro pun jadi la..

mama tisya said...

wah2 siap ada reporter dr harian metro..lps ni glamour2 la smua msk paper...rugi tul kalo tk join tp tula ada hal......uhuhuhuhuh..tp kalo tiba2 lastminute muncul ok ke???

tHrEE oF us said...

aiyaii.. kalo ade reporter, makcik kene pakai baju glemer sokmo ler.. wahahahab~~

kak, reporter kosmo ngn sinar harian x jemput skali ker? =P

nenekrock said...

pehhhh siap panggil repoter tuhhh jelessss jelesss wa x dpt pi huwaaa :((

azzamoro said...

wahhh...coolnyer. siap ada liputan nanti..huhu

MaMa aYiN_FaSHa said...

makk aiiiiiiii...jeles nya aku...siap reporter bagi nih...
nk buat camner x leh derhaka ngan laki..hehehe..kena iku laki balik kg dia wehhhhhh...tensen...

neezareef said...

arrghhhhhhhhhhhhhhh

ko saje je nk wat org yg x ley join menjeles se jeles jelesnyaaa

huwarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

niza said...

ekekeke...hrp2 dia leh join gath nih...tu pun semlm dok tingat ke sepupu nih...tu yg email dia tny...

ku jeles aqil masuk paper...ummi dia pun nak gak!!!hahahaha...

zh-ena said...

wah klu dtg glemer la kita seantero malaya heheheheh

Rozita said...

jeles nya nnti tengok muka korang masuk paper

AkMa said...

bestnye siap ade reporter tu..minak2 lerr reporter tu mai gath nanti..syoknyerrr..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.alaaaaaaaa
.nk join!
.mesti glamer
.tp kite kt muar
.susa nk pegi
.jelessssssssssssss

CikLola said...

wohoo..cm gempak jek sis..

jelesnye xdpt join3..
huk3...

atty's said...

ade reporter..walaupun tak sehat harus den gagahi,,siap tmph baju bling2 ya amat..

Hezesuze said...

alamak! de reporter ek...ingatkan xyah nk beli baju baru ni...

sbb de reporter so tpakseler gegeh carik baju baru...huhuhu

nk intepreem gak..manaler tau kuar keratan beso kt dpn kan kan...hehehe

Hezesuze said...

yg joint gath

1. petani (saveapokok.blogspot)
2. rizz
2. rhudy not kompem (50/50)

mamalieyna said...

wahhhh meriah sungguh..
nyesal tak joint..ihiks!...
glamour weh masuk metro..
moga success sumenyer ek!

EIJAM'S FAMILY said...

amboi 2 best yerk..rugi mama xjoin..nak buat cam ner dah ade halkan..

mummYaeesh said...

perlulah nama weols dipetik lagi uols...glemer mak...nyah!woohoo (tp mak sentap okeh..uols tak link blk!ekekekeke)woohoo
adoila..hancurlah plan kita kekdahnye??woohoo..takpe sempat lagi ni..ahaks!nak seribu daya..taknak makan ati ler sorang2 gitew!petirrrr!

MiJa said...

glemer yg uols yer nnt,nnt gtau hari ape masuk paper,aku nk bli paper tu..huahuahua...
*aku pun xdapek join,tgh bertungkus lumus kat Pahang masa tu...huhuhu rugi..rugi..

alfa juliet said...

wah siap ada reporter tuh..hihi dasat tul gathering nih

[-suziey-] said...

hola..sori jgk xreply komens u all..bz banget ngn gathering arrangement..sori ok:)

CuTeMiUt78 said...

wow siap ada reporter tu.. harian metro ya.. wah.. tak sabo nak tgk all blogger yg join ni masuk metro.. :D

[-suziey-] said...

cutemiut:

rina..metro xconfirm lagi..a day before baru dia confirm...sinar harian yg confirm..ala ntah2 masuk ruangan cetoet jek..ekekk:D ape nk buat..xdpt gather ngn rina..xdpt jmpe budk tembam..

Putra Mama said...

walopon ko bz, sila jwb tag sini: http://putramama.blogspot.com/2009/06/tag-from-lily.html ;)

[-suziey-] said...

putra mama:

uwaaaaaa..kejam tauuuuuu

CaMaRPuTiH said...

suziey... ni yg bt aku tetiba rs nk pergi ni. lagi2 si dak niza tu buat paksa2 aku lak. :D wei.. last minute confirm leh ker???? aku ni segan ada... ada hal pn ada. xle nk buka mulut lg.

[-suziey-] said...

camarputihL:

ecah..last call hari ni..cut off time kol 12tghari...confirm kan kalu ko nk join ok..

CaMaRPuTiH said...

puan organizer... dgn rasminyer aku join last minute. am i the last person? syiok gitu...

zue @ annaleeya said...

wahh... glemer la korg nanti, masuk paper..

anne_nurqaseh said...

macm mane nk itot jugak ni suziey...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio