Thursday, June 11, 2009

tq mija

Assalamualaikum..

yeeehaaaa...sonot wei..aku dpt gift lagi..kali ni
mija yg kasi..fm peta penang..erkk peta ke ek..ala2 la..hehehe:p

actually aku n
mija sama kolej mase matriks londang dulu..kitorang kira pioneer la..1st batch gituh...amik sains fizikal..ha ni mcm jejak kasihan nih:p..n pastu kitorang pindh kuala pilah pn sama gk..tp dia xbape nk pasan aku (aku kan low profile..ekek:D)..pas abis matriks lost contact..sbnrnya mmg xpnh contact pn..hahaa:p tp kitorang jd rapat tru blog...aku kagum gk ngn dia nih..dia cam aku gk tp lg hebat la dugaan dia..dia student gk..buat master kt usm..ank dia dh 3thun if am not mistaken..hubby dia plak jauh diperantauan..dia live apart frm her beloved..not only her hubby..ngn anak pn dok asing..dia jdi full time student gituh...makanya dok kampus la kan..jmpe hubby pn sleang bape minggu n bln...ouh..aku tdk sanggup begitu..tp dia bole..apepn good luck mija..caiyok2!! ayuh selesaikan perjuangan kita hokey :)

eh ni dh mcm n3 biodata mija plak..hehe:p aku sbnrnya nk ucap thanks je kat
mija nih..tp termerepek meraban plak..ekek;D neway..mekaceh ye puan mija di ats pemberian ini..smga persahabatan kita kekal abadi :) (kalu ade jeruk2 ke tolat ke bole la pos lagi kt aku ok:D)
~ni la fm yg aku dpt...~
~waaahhh..dh byk sket koleksi fm aku nih...nk lawan mummYaeesh nih...ekeekkee:D~
~saje nk tepek gambo aQeel..i love this picture..ouh..anak ibu sgt penyayang mcm ibu..hehehe:p (skali lagi aku mjadi professional cameraman..*wink) ehem..ade gaya seorang abg x??..ekekek:D~

p/s: agknya aQeel dh ade adik nnti camnila dia akn menyayangi adknya..xgituh...cewaahhhh..:p
p/s2: sori mija sbb aku agk lembs buat n3 nih..ekek:D
p/s3: sori jgk sbb few font dlm previous n3 tu jadi kecik bebeno..aku pn xtau nape jadik cenggituh..
p/s4: ade latest update utk gathering kita ok..brjalan spt yg dirancang..xjadik postponed..


48 comments:

Putra Mama said...

matrix londang ker?? samelah... tp sy stay kat londang smpi abis.. rmi gaks kwn2 yg kene antor ke kpilah.. course aper?? sy sains fizikal.. first batch kan?? ;)

[-suziey-] said...

putra mama:

eh ye ke..same la kita..first batch...sains fizikal jgk..waa ni jejak kasihan nih..ekekke:D

atie said...

Beshnya dia dapat hadiah....cantik gak, em kesian tengok muka aqeel nak adik.....heh heh

neezareef said...

alang2 dah ade gaya SEORANG ABANG tu kan...

ehem2...mak ko x reti2 ke aqeel

Khas Lysha said...

mmg sgt2 ada gaya seorg abang.. biler lagi.. hehehe ;)

[-suziey-] said...

atie:

hahha..amboih kak tie...sian kat aQeel yek..hehhee..insyaAllah..:)

ummiaqeef said...

aQeel nak adik!!!

[-suziey-] said...

neezareef:

hahhhaa...ehem2 lagi..sabo2...aku kasi test aQeel dulu..ok x kalu jadi abg..eekkek;D

[-suziey-] said...

khas lysha:

haha..ade sgt eh gayanya tu..ok la tuh..bole la kasi adik..ekeke:D

[-suziey-] said...

ummiaqeef:

waaa tu sape yg jerit tu..ekekek;D

atty's said...

aqeel nak sangat jadik abg tu..

MiJa said...

hahaha sama sama kasih la ye puan suziey..tak seberapa pun..^^
malu miow plak aku membaca biodata aku tersebut..wakaka adoi la..
aku pun nk amik gak gamba fm aku kt umah nnt..mari kita chelen sama mummyaeesh!!

*wei,aqeel dh kasi hint daaaaa...lagi buat x paham..

[-suziey-] said...

atty's:

hahaa...nk sgt eh..ibu dia pn nk sgt kasi adik..ekekek;D

[-suziey-] said...

mija:

ececehhh malu2 miow plak...ekek:D jom kita challenge mummyaeesh..yeeehaaaa:p

p/s: aku pham tp sj biarkan ia menjadi tanda tanya,....ekeke;D

E.L.I.Z.A said...

wah..eli pun suka collect fm

Nurhayati said...

tak lama lagi penuh la FM kat fridge tu.. hihi

TiNiE said...

so sweeet itu aqeel..
yg gambo las tu...
FYI, saya juga pengumpul FM tegar..heh..motip??

azzamoro said...

dia daht ak sabo nak ade adik tuh wey..keh keh.

p/s aku kompem tau yang gath tu setakat ni..jumpe nnti..:)

Elliya yg cute said...

wah..dpt gift sempena enibeseri ke??
amboi, aqeel dah tunjuk skill nak jd abg tu!!!
paaaaaaaaandai aqeel!

Gieyana said...

wei..aku nak gak FM itew..aku punya sejibik camtu Nureen dh wat kapal terbang..melayang2..smpai magnet nie tertanggal..
~ Fuishh! nasib baik Aqeel x penyek2 bb itewww..hehehe..nmpak caring!

naurah makwa said...

naura pun suka kumpul fm gak..aqeel tuh dah lama standby nak jadi bro..

zh-ena said...

alahai comeynyer aqeel peluk bby tu..mmg penyayang..

agaknye2 nak minta ibu tambah adk kot heheheh

[-suziey-] said...

eliza:

oh ye ke..hohoh...ramai gk yg addict to FM collector yek..ekekk;D

[-suziey-] said...

nurhayati:

hoho..xlama lagi tu lama jgk la,...ekeek;D tu pn harap org kasi..hahaha:p

zueyie said...

bestnyer dpt friend cam korg nie..leh dpt hadiah pos-pos...ko tk mau pos ke aku ker..hehehe..colat pun ok lor..:D

[-suziey-] said...

tinie:

hehhe..tu la..soo sweet n caring..cewahhh:p
waaa pengumpul FM tegar gituh..gneng ngn mummyaeesh nih..ekeke:D

[-suziey-] said...

azzamoro:

hehe..ibu dia saje je kasi training..ekek:D

ok ok aku dh masukkn dh nama ko dlm list...jmpe di sanaaaa:p

[-suziey-] said...

elliya yg cute..(dia yg ngaku..sy x kata:)

hehehe..aal2 hadiah anni ler..ekek:D amboih kemain lagi yek..nk soh buatpe tu ?

[-suziey-] said...

gieyana:

hahhahaa..camne nk jadi kpl terbang weiiiii? musykil aku..ekekek:D

uish tu blakang tu guide baik pnye ..mmg xde can aQeel nk penyekkan..ekekk:D

[-suziey-] said...

naurah:

hohooho..brtmbh lagi fm collector tegar nih..ekeek:D bole buat contest nih..hahaahhaa:p
cewah jadi bro..wassup wassup..ekek:D

[-suziey-] said...

zh-ena:

hahahaha.. tu la penyayang..kira lulus la nk kasi adik..ekekk:D

[-suziey-] said...

zueyie:

hohooho..ko nk fm ke/? ok kasi aku addres..akn ku soh burung kt logo pos tu anto ke ko..hehe:p

~zuraiwan~ said...

uitt...dpt gift best...
tomei aqeel sayang bb ek..keke

Rozita said...

bila lah aQeel nak dpt adik ek?

[-suziey-] said...

zuraiwan:

hehehe..dpt bende free mmgbest..ekek:D
hmm biler eh..nnti aQeel dpt adik ha time tu la..hahha..paham ke..:D

[-suziey-] said...

rozita:


masanya akn tiba..hahaaha:p

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.ibu!!!!!!!!!!
.aqeel nk adik dabel tau!
.twin~
.triple pun oke
.muahahaha :P

[-suziey-] said...

cik intanurulfateha:

amboih kemain buat dialog aQeel yek..ekekek:D

Mak Su said...

wah, ada bakat ler tu . tentu boleh diharapkan :)

CuTeMiUt78 said...

uish.. meriah ngan FM kan.. best la ko.. eemmm tu aqeel dah ada gaya jd seorang abg tu... makanya.. mak n ayah.. tak faham2 lagi ke.. aqeel dah hint nak adik tu.. lllaarrriikkk

[-suziey-] said...

maksu:

hahaha..ade bakat terpendam sbgai sorang abg..cewahhh:p

[-suziey-] said...

cutemiut:

hahha...baru byk tu rina..xleh kaalh mummyaeesh lagi..ekek:D
hoho..hint ke tuh...ekek:D

alfa juliet said...

wah aqeel ni mcm peramah je..suka berkawan dgn budak lain..bagus la

niza said...

rasanyer aqeel nak adik la suziey...sian dia...

[-suziey-] said...

alfa juliet:

hahaaa..dia mmg over peramah..n ganas jugak..ekekek:D

[-suziey-] said...

niza:

hahahaa..dh mula la tu...ekekk:D ok ok nnti sy kasi dia adik..weehoo:p

mummYaeesh said...

seb baik mija tak bg weols yg ni..klu tak weols ada dua gitew..sebijik cam yg misbeauty bagi..woohoo

tu la pasal kan.. kehulur kehilir diorang laki bini kan..weols dgr citer yg penat!woohoo

uish..kena collect byk2 lagi ni sbb uols da nak dekat kejar weols ni..lalalala

[-suziey-] said...

mummyaeesh:

o really..seb bek..ekek:D ha uols dgr cite jek penat..yg tukang cite lg penat..hahhahaa:p
amboih perli nmpk..senang je kalu nk kejo..kena beli byk2 pastu tepek..hahah..kasi diri sdiri:p

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio