Wednesday, July 29, 2009

layan bluessss

Assalamualaikum..

aku lapo ler skang nih..bile tgk ko tiow yg aku mask ni..rs nk terkam..bole gitu...x aci la aku sorang rs lapo camni kan..so kasi korang trliur sama..ekek:D


tgh mlm td buat esenment cf n take 5 jap..g dalan2 blog org..n bila mask blog bespren ku ini..aku sgt jeles mlhat adegan2 episod cinta dia brsama si suami..tagline utk n3 tu..travelling is a treatment of love..(lebh kurang cenggitu la)..hehe..ouh sgt best btol bile dpt luangkan masa di ujung minggu brsama suami dan anak tersayang dan pergi bercuti2 melapangkan fikiran..scara xlagsung mmg dpt mengeratkan dan menguatkan lg perasaan syg dan cinta kita pd si suami....aku tumpang bhagia bila sahabatku ini jgk bahagia..aku??????aku jgk bahagia brsama suamiku..tp aku sgt sedih bila mengenangkan aku xdpt nk meluangkan byk masa brsama insan yg pling aku cinta iaitu suami dan anakku ini utk pergi berholiday..berpoya2...dan bergediks2 berposing2 ..xabis2 dgn esenment..exam..esenment..exam..xabis2 kepala otak aku ni serabut pasal esenment..aku bosannn...nk kata menyesal x jgk..sbb ni jln yg aku pilih..pengorbanan yg aku harus lakukan..cuma aku sedih bila suami dan anakku jgk turut tpksa berkorban utk aku demi kejayaan aku...aku slalu mnjerit dlm hati..cptla masa ni berlalu..spya dpt aku completekan master aku dgn cpt..dan dgn pntas jgk akn kuluangkan seluruh masa aku ni utk mereka yg aku sayang..huhu..uwaaaaa...aku pasrah dgn takdirku ini..semoga manis kejayaan menuggu aku di kemudian hari....


~can't wait till the time where we could spent our time together just like before..full of happiness n nothing to think about..just enjoy n enjoy the lovely moment we've been together..i love u so much..~


p/s: ujan2 pagi2 ni sgt sesuai layan blues..jom layan blues bsama aku..ekeke:D

p/s2: ok dh..buat keje plak..selagi xtutup mata..koje..koje..koje..


41 comments:

nurulzia said...

entry2 anda sentiasa buat sy berkobar utk mkn..suziey!!!!gemuk la nurul mcm ni..sumenye nampak sedap..hehehehe..pipi suziey pun nampak sedap jugak..huhuhu

cik intanurulfateha said...

.ala kak
.nti abes masterr, hunnymoon la puas2 :P

Cik Anie said...

layan blues sambil dgr lagu blues utk aku ..ok tak...?.. sabor jerla.. lepas ni hasilnya akan lebih baik.. setiap pengorbanan ader kemanisannya... tak gitu aQeel..

zue_annie said...

wah layan blues gi2....xpa2 sabar nnt bila habih study coti puas2

naurah makwa said...

Kak oi,tak lama lagi habisla master tu..bolehla berhoneymoo..huhu..

joegrimjow said...

gambar atas bukannye bluess
ishhh

zh-ena said...

cedapnya..rasa lapar tetiba plak

cpt ajer masa berlalu..tak sedar nnti dh abis buat master tu..gud luck suziey :D

mastura said...

sabor jer la suzie...tak lama lagik grad la..
kita senasib..tak boleh poya2. no more weekends...
p/s: sedap nampaknyer kue tiaw tu..

CINTAMANISZ Lite said...

Takpe..berkat kesabaran Suziey, suami dan Aqeel..kejayaan yg bakal dikecapi pasti sgt manis.
Lepas2 tu..leh ler menambah manis lagi ngan pi bercuti-bercuti utk cover balik apa yg dah tertinggal..kan Suziey kan..hehe..

alina said...

Lapa dowh tegok gmbr tuhs.Dahla ktorg arini tunggu petang baru boleh merongengg.....tade keta nih deduda2.

momguess said...

betoi kata alina
101% betoiiiii
laporrrrrrrrrrrrrr
petang ni baru aku ngan alina blh g merongeng
ahaks

CaMaRPuTiH said...

aih...blues bagai lak...
tapi xpe..
susah sekarang insyaallah..
kesenangan akan datang kemudian. berdoalah... DIA Maha Mendengar...

alfa juliet said...

bersusah-susah dhl, bersenang2 kemudian..aku jugak yg tak belaja master..huhuhu...

~Firsya~ said...

waaa,amek master ek,beshhnye...ibu berpelajaran la suziey nie kan...blh jd ibu contoh nie...kila,degree pon lom abes lagikkk

leadleedeea said...

yup....keje keje keje..MC MC MC..heheheeeeeee~!!! pepagi mmg syok melayan blues...campur lak ngan kuew tiau yg menggiurkan..huhu~!!

mamalieyna said...

pepagi layan blues daah..kt sini ujan lbt pagi td, tak terlayan blues..ihiks..sabo2..pengorbanan diperlukan utk kesempurnaan di masa depan..huhu..
*nmpk sgt best itu kuetiew...

atty's said...

takpe pengorbanan ..yg hasilnya nanti berbaloi2..

aRe_uDear said...

walawyyy nampak sodap jerw tuh.. leley ayak liuq dah nih.. slupppsss...

zura@iwan said...

jgn la ko jeles wehhh...stiap kite mmg bahagia idup bsama ngan org tsyg kan...x kire la dpt spend time ujung miggu bsama mereka or tidak...tak semestinya tak bahagia...betui x??? ko ada commitement len kan...semua itu x dpt nk dielakkan...aku pun tumpang gembira tgk kwn2 bahagia.

~nnti ada masa pergi la bcoti2 lg...insyaAllah ada tuh...

moMmY miMiL said...

aduhhh! lapo banget nih! hihi..
mmg nmpk menyelerakan..mintak sket..

p/s : weols pun lama x g bercuti ngan family..lebih2 lg dis sunday baba mimil nk g outstation kt nun germany..sedey lagik la ambo..huhu..

zura@iwan said...

ala lupa lak....nmpk keow teow tu mmg aku lapor la...bunyi2 ni perut...sedapnya.....tang mknan aku jeles....kakaka

AshAnas said...

ala, tayang kuey teow plak kak siziey nih... lapau la... dh la pg tadi bekpes sikit je... sejam lg br nk lunch ni, lapaunye...

kak, nnti dh hbis MA msti akak rs sweet sgt bl kenang blk zaman struggle akak nih... mesti dok rasa cm eh2, dh habis, cepat je ms blalu... dun wori kak... good luck!

mesti aQeel bangga ngn ibu dia coz leh jd wife, ibu, pekerja n student dlm satu masa... semoga aQeel pun akn gigih belajar mcm ibunya...

Gieyana said...

holaaaaaaaa...sudah terlepas ketapi..tapi x per..aku kejar ngan bullet train!kahhhhhh!

~ nie kira n3, 2 in 1 atau 3 in 1 atau..dan atau...hahahaha....pslnya..yg pertama tayangan air liur kasi meleleh..kuewteaw goreng..fuiyoooo..manyak sedap!

~Yg kedua siap pomote blog kengkwn lgi tue..uitsss ada jeles sama itu budak ker? kekeke...karang ko posing episod CINTA ko smpai gaban pon kalah yer..hahaha......

~ Yang ketiganya...ko jd ler cam aku..belajar smbil bercinta..sambil berjalan2!kahhhhh....just relax jer...gerenti oknyer!!

~ Aperpon..moga ko tabah mengharungi paper2 esement n exam dan segala bagainya yer...

^^Nasib baik sem nie aku x der esement..tu yg aku jalan bgai nk rak tue...hiks3.......ishhh..panjang bebenor aku tulih!haaaaaaaaaa........

^^Jgn lupa kasi alamat!!!

IbU aDaNa & aZhad said...

kekekke.....makk aiiii sedapp nyeee...tp takpe suzi bersusah2 dahulu bersenang lenang kemudian hari cewahh...dah abiss semua master mu nanti ..leh laa berhoneymoon n bergumbiraa selalu...kekek

ArPeGGiOS said...

takper...
berakit-rakit dahulu
berenang-renang ke tepian....

rizz said...

wuuh cedapp tu kakk

neezareef said...

wuii..ko saji kuey tiow hr nie ya..kemain seb aku x lapo sgt

atie said...

dap eer kuer tiawwww tu... terliur akak tau.

Nurhayati said...

tgk kuehtiaw mmg menyelerakan nyummeh

MaMa aYiN_FaSHa said...

sajer je ko yer..kasi leleh tgk itu kuetieow..huhuhuh..
Sentiasa disamping suami pon dah satu episod cinta tau..hope jgn la berblues dipagi hari..hehehhe

Ummi Salsabila said...

yum yum..
sedapnye kuey teow tu.lapar..

mmg blues bace en3 ni.sedih lak..
takpe,nnt abis xlm lg kan.pejam2 celik je..pastu bole dalan2..

Intan said...

Sat je lagi suziey...insya'Allah akan ada "kebahagiaan" yg menanti di hujung jalan for u and ur family :) Dun worri and gud luck in ur study kay!

ummuabdullahsyaakir said...

salam suziey..adooii sedapnya kuew tew tu(mak butung dh mula telan air liur)mcmna ni suziey?hehe

Emm insya Allah,moga pengorbanan yg suziey berikn tu akn berhasil 1 hari nnt..berkorbn skrg tapi bahagia dgn hasil kjayaan akn suziey capai jugak nnt..

Moga Allah mudahkn selalu urusn mu dan hadirkn kegembiraan dlm khidupn sehari2..

Jgn sedih2 /tension2 jugak ea...nnt xde mood nk study+buat assgmnt ^_^

mummYaeesh said...

pergghhh dap dap nye kuew tiaw tu.. bila mau panggil dtg uma lagi..bleh grg kuew tiaw..woohoo

yelah..tetiba blues ek pepagi.. esenment tu siapkan dulu sblm layan blues

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah betulsuziey layan blues best..xpeler nanti abis study rileks jerk..ape org kata susah2 dulu senang2 kemudian.. kuew tiaw mmg sedap.. nak2 letak banyak kerang ngan udang

CuTeMiUt78 said...

ala suziey ko kena tabah hadapinya.. insyallah klu ko bykkan bersabar akan ada ganjaran yg hebat utk ko yg bakal ko terima.. pas habis segalanya... ko blh menikmati keindahan tu bersama yg tersayang..

momguess said...

woittt....moga ko sukses iyooo
aku doa kan ko bjaya lepas semue exam
konvo ko kat utara kan???
emmmm
akn ku pujuk p tam utk menyibuk kan diri
ahaks

adda said...

oo.. amik master yek.. good luck.. kalau ikut ati mmg nak spent 24 hours utk family.. tp apakan daya kan

Nana said...

wah sangat melelehkan air liur..

mama_umar said...

huhuhu,sgt2 phm perasaan itu suziey, meh same2 doakan semuge dpt hadapi dgn baik, pastu dah setel g la cuti,heheheh

PadNani~~{@ said...

Salam Suziey,

cian ibu Aqeel..Aqeel n daddy pun cian ye..
takpe Suziey..insyaAllah, pengorbanan yg berbaloi:) susah dulu..senang kemudian kan..
Wish Suziey all d best n grad master wif flying colors;))
Take care dear

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio