Monday, July 27, 2009

the unique wedding photo contest



Assalamualaikum..


org dh lama masuk contest ni..aku je yg terhegeh2 nk join..last minit plak tu.. Unique Wedding Photo Contest by e-CaR NazRin..hrp2 e-car still ler sbb last date nye hari ni..
here u go..

suami: abbashah bin chih wee

isteri: siti suziyanti bt ahmad

tunang + nikah = 030606, sanding = 040606, bertandang = 100606

nape gambo ni unik ek? emm xdela unik sgt2 pn..just bg aku nmpk unik sbb the capturing moment sgt "rite-timing"..hehe..si suami sgt gentleman memastikan si isteri dpt duduk dgn ayunye tanpa tergolek dog di ats pelamin angan mereka itu..si isteri pula sempat 'bow' sbgai tanda hormat pd si suami yg sanggup bg "ladiy's-first-ok"..ekeke:D

aku suka baca blog e-caR NazRin aka ibuEiymann sbb aku sgt kagum dgn ibu muda ni..umur dia lebih kureng aku je..in fact dia ni senior aku masa kt ukm..sgt gigih dlm ape jg bende yg dia buat..dia seorang lecturer..dlm masa yg sama seorg student PhD ..sempat lagi buat class cupcakes and amik order cupcakes utk sbrg event..n paling aku respect..dia still fully breastfeed lil hero kesayangan dia itu..eymann..semangat dia mmg sgt diluar jangkaan la..kagum sbb dia sntiasa berpikiran positip..kalu aku mmg tergolek dh..ekekek:D byk info yg dia bg dlm blog dia..maklumla..dia pnye tagline 'sharing is caring n loving'..dia pn sanggup jadi kaunter pertanyaan ok utk ape2 soklan berkaitan breastfeeding..so aku rs dia sgt bgus utk jadi bf-mom's role model..

links yg berkaitan:



p/s: ade lg contest aku nk post ni.hehe..tetiba jadi contestant tegar gituh:p

23 comments:

zura@iwan said...

gud luck ye....

~purple gitew....hehe

zh-ena said...

gud luck suziey..

nie wedding sebelah maner?

CaMaRPuTiH said...

aiyark..ini olang ar sgt gigih wooo...

~weh ko bz2 pun sempat lg ngendeng contest sana sini ek. cayok2! moga success!!!

[-suziey-] said...

zuraiwan;

hehe..tenkuiu tenkiu:p purplek egemaranku tauuuu:p

[-suziey-] said...

zh-ena:

tenkiu..ni sblh kita..sblh hubby color merah..hehe;p

[-suziey-] said...

camarputih:

ye sila kagum dgn kegigihan aku ni..ekekek:D

momguess said...

ko npk kurus arr dlm ini gbr
tapi skggggggggggg???
bak kata ayu
gebussssssssssssss
ahaks

neezareef said...

good luck wookk...

[-suziey-] said...

momguess:

cis..ko pn cam ayu..suke gunaword gebus..ekek:D wei pengantin kan..harusla slim melim ok:p

[-suziey-] said...

neezareef:

thanks wok for the wish..hehe

AshAnas said...

gud luck kak suziey... shiera tade unique photo la... sume cm besa2 je...

[-suziey-] said...

ashanas:

tenkiu..ala akk ni pn balsh je..xdela unik sgt pn..ekeek:D

zue @ annaleeya said...

gud luck suziey...

Rozita said...

amboi~ macam macam contest ko masuk ye

Connie said...

perghhhh... ayu gitu... errrkk...

mummYaeesh said...

wah..uols join gak ek..adeh makin tipis la nak dpt beg guess ni..woohoo! woit awat tak letak pic yg toootttt tu..woohoo!lalalala

ummuabdullahsyaakir said...

Suziey,semoga berjaya yea..mmg unik gmbarnya..jawpnnya pun memikat ^_^

[-suziey-] said...

zue@annalieya:

heheh..thanks for the wish:)

[-suziey-] said...

rozita:

hehe..harus gigih kak masuk contest..ekeke:D

[-suziey-] said...

connie:

hahahaa..ayu gitu..:p

[-suziey-] said...

mummyaeesh:

gambo tooot tu ape? hahahaaa..mmg xdok la nk dapek beg guess tu..ni pn main taruk je..xtau nk letk gambo ape..ekeke:D

[-suziey-] said...

UAS:

heheh..thanks for the wish UAS..heheh..memikatk e..ekek:D

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. wahh samer lar ngn weolls gaks.. purplish gitew.. babe, mu junior ku kah di ukm.. (sori tnye soklan sengal)..

gud luck!

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio