Friday, July 24, 2009

wedding reception @ kompleks tabung haji


Assalamualaikum..


kejadian berlaku hari sabtu lepas..1st time nih aku g knduri kawen kt komplek tbung haji..n 1st time aku baru tau bole buat reception kt dewan dlm kompleks tuh..ingtkan utk aktiviti2 haji jek...info baru bg aku nih..(sape geng aku xtau pasal ni..ekeke:D)


nothing much to story sbb ni adik opismate hubby yg kawen..so agk jauh pertalian n persangkut pautan..(bhsa ape nih:p)..yg aku bole comment...makanannya sgt sedap ok...marveles..hehehe..so layan gambo je la..hehe:p


~ni kt umah lagi..aku n hubby x siap lagi..tp bdk kecit ni sgt riuh nk kuar dalan2..makanya..hubby tlh kasi umpan utk dia diam kejap..hubby soh aQeel buka pintu tu..siap bg kunci lagi..tp tgk la kt mana mangga tu..adeiii..aku gelak2 sopan je tgk..sian pn ade klako pn ade..tp kan..finally aQeel brjaya tau buka mangga tu..waaa sgt kagum!!..sila tepuk tgn ok:p~




~time ni plak..hubby g solat dulu sbb kebtulan kitorang smpai azan pn berkumandang..utk melekakan aQeel..aku pn snap dan snap dan snap aksi2 dia la yg ala2 selebriti ke hulu ke hilir sambil diikuti oleh kamerawoman yg ala2 paparazzi itu..erkk paham ke korang?? buat2 paham la yek..ekeke:D~


~ikan kekek mak iloi..iloi..ikan gelama mak ilai..ilai....lalalala..sila nyanyi ok..ekeke:D..~

~tgh khusyuk nk kuar duit main atm..dtgla bdk ni..jadi la kwn baru aQeel...dan mereka pn berduet main atm itu....~


~last but not least..presenting food of the day..sebahagian jek..hehe..acar buah itu kegemaranku..sgt suke..kalu ade je lauk tu mmg separuh pinggan la aku amik..ouh sgt tamak haloba..ekeek:D~




p/s: time ni aQeel dh demam..tp xpanas sgt..balik kenduri ni trus panas giler..huhu..



34 comments:

~Firsya~ said...

ala,comeynye aqeel pkai sluar jeans labuh tue,comell sgt...

Putra Mama said...

wahh.. cayala.. dah pandai bukak mangga.. sy prnh gak gi kenuri kat tabung haji tu.. dr umah jalan kaki jer.. tp dewan nyer agak gelap skit.. x taula sbb dorng nak jimat letrik ke hape..

[-suziey-] said...

firsya:

hahaa...suar tu sbnrnya 3qtr..tp sbb dia ketot lagi kan..so jadi labuh la..ekeke:D

[-suziey-] said...

putra mama:

waa jalan kaki je.dekat banget tu..hehe..aah la..mcm malap sket..tp ye la..tgk tpt la..kalu nk meriah berwrna wrni bagai better pilih dewan lain..kenduri ni pn xde sanding2 or lagu2..hehe..agk sopan je:p

Nurhayati said...

pandai aQeel nak bukak pintu sendri yer.. nasib dia tak guling2 kat situ tak leh nak bukak..

mama idzareef said...

susah kan nak cr suar yg betul2 fit..eve pn slalu camtu suar three quater sure jd suar panjang.. ;p

haku geram betul tgk si aqeel ni suziey.. ishh putih melepak..suke makan sayur dak ni ekk?

Rozita said...

amboi hensem boy ..

Cik Anie said...

Anak demam.. riso..riso... kita demam takper.. jgn dia yg demam

momguess said...

woit!!!
knp ko xabik gbr pgantin???

neezareef said...

itu ibunye ke yg memakai bj merah sedang menyenap pic tu..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain aqeel ya.. ala2 cam model dikejar mamarazzi.. hik..hik..hik..

CaMaRPuTiH said...

wei...ko nih.. dr zaman dolu lg ble bt function kat situ la. kakak aku dulu kawen blah lelaki bt kat situ.

EIJAM'S FAMILY said...

i pun baru tau boleh buat reception yerk kat situe.. between aqeel makin hensem... acar buat yerk nampak sedap gitue...

Intan said...

Pandai nya dak aqeel bukak mangga tu ye :)Ha a ye...mana gambor pengantin...

Agaknya dok memanjang amik gambor aqeel spi lupe ye nak masuk kan gambor pengantin...ekekek

masviona said...

wah terror lh aqeel dpt bukak mangga tuh...impress ler aunty ngan aqeel...hehehehe

dakgilachoc said...

aqeel dah jadik artis gitu...kemain banyak pic dia..hehehehe...pis mama ngan papa nyer mana? ehehehehe...

mamalieyna said...

*dpt bukak mangga tu..?! hebat aQeel, syabas bete..!
*waaa gaya model aQeel ye...dh beso nnti, ensem orangnyer ni..ihiks..
*amboi ibunye sgt hebat mensnap gambo skrg eeeaa...terliur nengok buah tuuu...posa agi ni...huhuhu..

Fara_Adura said...

Hehehe..comei sunggoh aqeel neh ek.. i laikk.. kekeke

Mana pic pantin? Hehehe..neh mesti malu nak interprem amik pic @ ngah melantak ngan jayanye..hiks..:D

isya said...

lor..demam lagi ke aqeel?

rizz said...

shomei..!

MummyAju said...

penah jugak pegi org kawen kat tabung haji tu..kwn hubby yg kawen, tu pon kire 1st time la, n baru tau leh wat majlis kawen² kat ctu, huhuu..

Gieyana said...

kekeke...ko ni kira outdated ler gak yer..hahaha

~ Dh makin cantik picca ko..selamat mengambil gambar yer..:D

~Atie+Farid~ said...

uik...1st time gak dengar org kawin kat tabung haji...

mane gambo pantin?

nurulzia said...

aish..nmpk sedap je acar tu...huhuhuh

mEiZ SHA said...

hehhehe
dewan tu btol2 kat umah ninie..;)
buka tingkap ninie tbg haji
hehehhe...

ti dtg bleh jumpe akak n aqeel..:)

UmiDAnisH said...

suziey, sabtu bile ni? ku pun ada gi gak kenduri kat situ anak kawan opis hubby ku kawin kat situ.. sabtu gak.. tapi tak perasan plak budak aqeel yg comel tu la..
heheh

PadNani~~{@ said...

waa..sedapnye acar tu! tgk gambar pun dh tau..

Ha, Aqeel dah pandai bukak mangga..kena elok2 simpan kunci umah tu ^^

Cianla dia..demam tak betul hilang lagi..moga Aqeel cepat sembuh ye sayang..

Hezesuze said...

suke tgok wajah aqeel...cute...(aqeel tau bkn ko tau suziey) kikikiki

Ummi Salsabila said...

suziey,comella aqeel..nnt nak bby boy mcm aqeel la..:)

terorla suziey snap.pro tu.cun2 sume pics..suke2!

Precious said...

Clap clap clap ... sebab Aqeel berjaya bukak mangga ...

firahadifa said...

La.. sal x cakap.. da dekat sgat tabung aji tu ngan rumah kite.. kalau tau bole ajak dtg umah...

zh-ena said...

encem boy

[-suziey-] said...

TO ALL FRENS:

thanks for ur comment..sorry yek aku xsempat nk reply komen2 korang nih...ya ampon..kebizian yg melampau..huhu..

ummuabdullahsyaakir said...

Aqeel mana2 pose pun tetap hensem

Btw suka laa tgk gmbr acar tu,nmpk sedpa...mstii sedap,kn?

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio