Monday, September 28, 2009

manic monday

Assalamualaikum..

ish aku ada mslh beso ni..sejak bercuti dr blogging bln ramadhan hr tu..rs cam nak cuti terus je dr blogging..malas giler nk update..huhu..camno ni..sana sini org dok cite pasl raya kan..hmmm..gambo pn xbape nk ade..almaklumla..beraya umah sedara mara makcik makcik pakcik pakcik..aku plak jadi segan nk kuarkan en canon nk snap2 gambo mknan2 yg best itu…nk posing2 apetah lagi..msti dorang pelik je tgk gelagat org kl yg ala2 jakun ni..ekekek:D nnti la aku tepek gambo2 yg suam2 kuku tu yek..kali ni n3 tanpa gambo plak..hehehe:p

tadi sembang2 ngn Gie..dia pn geng ngn aku gk..virus M melanda..ekekek:D ouh permintaan cik puan gie ni..soh aku tepek gambo baju raya..okla..nnti aku load gmbr baju raya aku ok..adela 2-3 keping dpt snap..selebihnya..aQeel je yg memnuhi memori en canon..ekeke:D

ok sblm aku lupe..aku nk say tenkiu very much pada kak alona, rina cute miut, fara adura dan mama tisya sbb sudi bagi kad raya mekaseh bebanyak yek..kalu ade yg bagi kad tp aku xmention nama tu maksudnya aku xdapek la tu kad raya tu..kad raya deme ni pn beberapa hr sblm raya bru smpai kt umah aku..makanya xsempat la nk mengadakan sesi pecah kaca pecah gelas..sudah baca harap balas tu..ekekek:D ampun dan maaf dipinta ok..

so pd sesapa nk dtg beraya kt umah aku meh ler ..jgn segan2..pintu sentiasa dibuka..hehe..


~erkk..story buka posa ngn depa ni pn xbuat2..hehe..giler malas kan:p~




p/s: hmm..pasti meriah ngn open house sana sini pasni..hehe
p/s: thanks pd yg bg hari raya wishes..thanks so much..aku dh reply kesemua ucapan tu..pd yg xdpt sori ok..mgkin line bz sgt..so xlepas sms2 tu..


33 comments:

momguess said...

hahahaha
ko keji!!!!
buko pose pon xbuat n3 lagik

Gieyana said...

Kahhh...mood sm juga melanda aku...x mau update terus ar gamaknya aku nih!hiks!

MuMMy 2 Haqq said...

samala..mcm malas mak update..

~♥ cik intan® said...

.haish
.ape nk jadik ni
.pemalas sungguh!
.babap kang~ ;p

Mama Niza a.k.a hani said...

yerlah....
mama niza pong sama kemalasan melanda...
maybe masih mood rayer kot kita ni...
takpun terlampau byk komitmen kan...
emmm... mama niza dah tulis sikit2 gak pasai rayer tapi asyik delay jer nak edit dan publish...

mamalieyna said...

heheh..bahaya virus M ni, mudah berjangkit..hehe..
Selamat Hari Raya..cepat2 upload baju raya sedondon, tak sabo nak nengok aQeel berbaju melayu..!! pasti comeeii!

** atie + farid + aisyah ** said...

suziey...samela kte..atie pun rase malasnyeeeeeeeee nak update blog...

suziey ble nak wat open house...atie nak dtg raye ni....

~Firsya~ said...

virus M melanda ek,biaselah tue,hehehe

cpt2x upload pic raya taw,xsbr dh nieee

ibu_umairah said...

betulll...kita serupa!!!!!gambar masa beraya pun kureeennnnngggg,coz bz layan tetamu,,,,,n sosek2 sedera yg setahun sekali berjumpa

Nurhayati said...

jgn malasssss
sila la rajin sbb nak tgk gambar aQeel.. diulangi aQeel saje yerk..

neezareef said...

aku pn sama wok..bukan gambo makanan kt umah org..umah sndiri pn x sempat nk snap..huhu

CuTeMiUt78 said...

eemmmm mood raya lagi kan.. tu yg masing2 tgh dilanda virus "M"

Hezesuze said...

haishhh jgn d teruskan virus M tu....

adda said...

susah ni bila virus M dh melanda huhuu

PadNani~~{@ said...

selamat Hari raya Suziey..maaf zahir batin:)

rinduu Aqeel n Suziey..cepat2 upload gambar tau!

AshAnas said...

kak, km pun br beli canon EOS 500D b4 raya hr tu... en. somi ku beraya sakan la ngn kamera br tu... tp shira xbape pandai la nak guna... so, dia yg blajar, shira n anas la yg jadik model... hehe... sudahnya gambar dia xbyk n xlawa... haha...

Mrs. Adz said...

amboi..puan suziey lamanya 'bercuti'..rindu la ngan si handsome aqeel tu..letak la pic aqeel ye..jgn pic ko yang banyak lak..hihiii

gee ryder said...

ni mmg betul M ni..baru nk scroll, upenye sekeping je gambar...M tahap ape ni? hahah
suh aqeel jela tlg update hehe

Intan said...

Alaaaa suziey, jgnlah biarkan penyakit "M" melanda. Nak tengok gambor aqeel :(

P jumpa doktor ek, mkn obat bg cepat sihat supaya boleh "berblog" kembali!

mama tisya said...

uiks..tkkn bz sgt smp nk stop blogging...tkpe janji ada gmbr raya even skit...nanti tempek la ye..sure ensem aqeel berbj melayu

E.L.I.Z.A said...

hehhe betul²..eli pun segan gak nk kuarkan en.sony tu..tp bila pk balik,ah lantak la..aku nk amik gambar..heheh..dorg pun xde la mengata pelik²..cuma ckp "ni camera wartawan ni"..pastu ofcoz la dorg expect gambar lawa gila..terpaksa la edit bagai utk bg nampak cantik kuang kuang kuang ;P

mama_umar said...

same ar kite..tu pon seb baek teramik gamba dan teruplod jugak kt blog..letakla gamba aqeel pki bj melayu nk tgk :)

CINTAMANISZ Lite said...

Slm suziey;
hehe..baru akak berkesempatan baca entry baru suziey ni.

M utk update blog?? hmm..tu ler ramai yg dulu tingin sgt nak ada blog sendiri tp last2 dah tinggalkan berbulan2 pasal M tu ler. Ada jugak pasal takde bahan nak citer..hmm..
Skang dorang dok layan fesbuk tu aje, hmm..
Nasib bek ler akak ni ada je citer, takde masa pun..dok curi2 gak masa. Naseb bek gak ler curi masa ni tak salah di sisi undeng-undeng..hehe..

Mak Su said...

earth tone nampaknya tahun ni :)

zh-ena said...

harap penyakit M tu dpt dibuang..heheheheh rindu nak baca coretan suziey nnti

wantie said...

jangan ler memalas... aku nak tengok gak gambar raya korang...

Asyida said...

huh...weh...asal ak reply sms aku semlm....huh...marah niiii

Mama Eyrfan said...

mana gambar raya ni????

CINTAMANISZ Lite said...

Re; suziey..ha'ah..akak baru aje beli Bro Nikon tu bulan MAY 09 ari tu. Masa tu tgh fair price. Mengidam dah lama dah..huhu..
Tgh carik duit utk tambah spesel yg lain pulak..hehe

farish H said...

slmt hr ry kakk

isya said...

sama la suziey, rs malas je nak update blog..
citer banyak, tp mls,mcm mana tu??
;p

mummYaeesh said...

weols pun tak buat lagi la entry buka posa tu..keji gak..haahah

wei, bila mau buat open house..nak serang ni..woohoo

Mama_Aqish said...

wah...heppening gitu....bestkan biler berkumpul...suziey bz ke???kiter tertunggu2 suziey update blog,....nak nengok gambo aqeel

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio