Wednesday, October 21, 2009

baby-in-pink finale

Assalamualaikum..

hmm..got to know..aQeel 1 of the longlisted yg dikuarkan oleh puan penganjur contest baby-in-pink..

ha korang xingt ke yg mana..aku pn lupe dh..ekeke:D dh lama dh join contest ni cuma organizer agk kebizian..

actually puan penganjur minta komen org ramai ttg contestant yg dia shortlist kan..nnti dia akn filter lg utk cari shortlisted lagi..tp ni bkn kempen utk soh mengundi ok..just pemberitahuan..kalu korang rs korang rajin nk bg komen kt organizer pndpt korang yg sukakan baby mane paling comel..terjah2 la blog shasha ni yek...lg afdhal kalu korang bg komen yg korang sukakan aQeel..ekekek:D



p/s: kalau rejeki xkemana.. :)

16 comments:

E.L.I.Z.A said...

ooo contest ni..igt dh ada winner..rupanya belum lg..
xpe xpe..ada la tu rezeki aQeel

btw,tukar kulit ye..ok la tu..dr putih ke hitam

mama_umar said...

bersalin kulit ye,ok je kaler itam,lain sket semangat nk menulisnye,heheh,ok aqeel,as usual aunty doakan akan jd 1 of the winner k ;p

cik intan (◡‿◡✿) said...

.aqeel msti leh menang punye! :)

CuTeMiUt78 said...

oh.. okies.. akan kuterjah kesana.. dan cakp skee kat aqeel encem.. insyallah.. ada rezeki aqeel tuk menang

zh-ena said...

gud luck suziey..sama2 la kita nntikan saper pemenangnyakan..

zura@iwan said...

my sis pon bb dier shortlisted...hehehe

gud luck...

wantie said...

la... aku pun ingatkan dah ada pemenang.. masih tak boleh buat pilihan lagi ker kak penganjur????

Tak pa, aku bagi aqeel menang. Dah abis citer.keputusan aku muktamad tau..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

saingan sengit sangat kot sampai sha pening nak pilih pemenang dia...neway gud luck tuk aQeel...Damia pun dalam list gak tu.... :)

AshAnas said...

wah, muka murah rezeki aQeel ni... byk menang contest ni, hope menang lg kali ni... good luck aQeel!

Rozita said...

wow...kulit baru
simple & nice

atie said...

Harap aqeel boleh menang lagik....memang berbaloi2

EIJAM'S FAMILY said...

igt2 contest nie.. okies nanti auntie terjah blog tue ngan comment sekali.. auntie tau aqeel ade harapan punyer.. nanti menang kongsi hadiah ngan auntie tau

naurah makwa said...

aqeel rajin masuk contest..muka cute..mesti menang nya!

neezareef said...

santek naik kaler blog ko wokk

CINTAMANISZ Lite said...

Laaa....tak kuar lagi ke result kontes ni?? tempoh yg diberi tu lama sgt ke atau tokey kontes dh finin kapla nak pilih yg mana satu..

Selalunya org terus shortlist..dia siap leh wat long listed lagi...hahah..

Jadi tokey kontes ni..diorang takleh ada rasa serba-salah nak pilih pemenang..hehe

Nurhayati said...

tak yah undi lagi dah.. confirm aQeel menang :D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio