Thursday, October 22, 2009

ketemu lagi

Assalamualaikum..
yezzaa...ramai yg dh tau kot aku posing ngn sape tu..hehe..sape lagi..kak alona ler..skang ni balik tepeng je mcm dh jadi acara wajib jmpa kak alona ni..mostly bersebab la..hehe..n ths time dia attend wedding adik ipaq aku..
thanks ye kak alona sudi dtg kenduri tu..sori la xdpt nk layan borak sgt..maklum lerr..bz menjalankan tugas..ekek:D
aku je yg baru nk tepek gambo2 kejadian..kak alona dh tepek awal2 lagi..hehe..lg byk collection dia..kalu nk tgk terjah la blog dia ni..
so layn gambo je ok.
IMG_2673
IMG_2672
IMG_2678
IMG_2679

p/s: hmmm byk contest nk join..tp mcm kemalasan nk buat n3..

17 comments:

zh-ena said...

dlm kebz tu sempat lg berborak2kan pastu berposing amik gambo..

cik intan (◡‿◡✿) said...

.haish, malas ek kak!
.cpt masuk contest! ;p

mamalieyna said...

muka maintain smile walaupun kepenatan ee..bagus3x.. :)
*mmg byk contest kan, ghajin ngn tak ghajin je nk wat n3..hikhik..

zura@iwan said...

dah2 tgk kak alona punya n3...ko lmbt 10 hari..hahaha

momguess said...

mentang2 ko pkai dslr
gambar ko sikit punyer besar erk
clear giler siot
nnt kalo aku kawin
ko jadik photgraper aku tau
FOC
lalalala

EIJAM'S FAMILY said...

manis yerk senyuman mu cik suziey.. huhu jgn kembang

ibu damia said...

bestnyer dpt jumpa rakan blogger lagi kan...mesti banyak benda yg nak borak2kan...

Mrs. Adz said...

dah nama blogger tegarkan..bz pun sempat lagi ambik gambar..wei,aku pun malas nak wat n3 ni..lagi satu malas nak cari gmbr

Gieyana said...

A'aaa..dh tgk kt umah kak Alona...hehehe

best kan korang bleyy jumpa2an..knp x ajak aku gak!kahhh!

Rozita said...

muka korang cam lebih kurang sama jerk

** atie + farid + aisyah ** said...

amboiiiiiii....canteknye umah baru........
bestnye jumpe kak lona...

suziey...tak dapek jugek beraya ye, atie bz wat preparation wedding kakak...pekate nnt suziey dtg wedding kakak atie 1/11 ni...

neezareef said...

'comel' ko suzieyyy

CINTAMANISZ Lite said...

ooo...taruk gambar ni dulu ye..

Gambar perantin mana? Gambar dorang bersanding kat atas pelamin ler...

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tak yah buat n3.. join je terus.. eh.. blh gitu..

Diarihatiku1976 said...

sempat posing ekkk... chaiiyokkk

adda said...

bestnyer dpt jumpa member kan.. kemalasna ke skrg ni? patut la jarang2 dah post entry.. takpe ar tunggu lah mood dtg pastu terjah contest habis2 an yek

E.L.I.Z.A said...

wah sempat posing tu..ni candid atau wat² candid ;P

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio