Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway


**********************************mod berpelekat***********************************
Assalamualaikum..
yezza...MamaTisya Duit Raya Giveaway....cam best nih..senang aje nk join.. actually mama-tisya sgt bermurah hati nk bg duit raya kpd 5 org blogger bertuah..wlaupn aku jarang bertuah kalu bab2 cabutan bertuah ni..tp aku join sbgai menyokong je..sape2 yg dpt tu..jgn lupe share ngn aku sket...ekekek:p

so ni consider aku dh join la contest ni kan..hehe..alhamdulillah..smga murah rejeki mama tisya..rejeki yg lebih harus dikongsi..xgitu mama tisya (ni msti dpt bonus ribu2 lemon ni..hehe:p)

9 comments:

joegrimjow said...

wuhhhh
nak join jugak
;-)

ArPeGGiOS said...

kalau dapat jangan lupa share ngan aku...

naurah makwa said...

kalau menang,agak2 boleh share tak?

Hezesuze said...

eh camne nk joint ni???? ekekeke

Mrs. Adz said...

yuhu..duit raya juga ye..kita share ye kalau menang..:p

alfa juliet said...

aku pun cam ko..bab2 cabut ni tak bertuah

mamalieyna said...

moga bertuah utk cabutan bertuah kali ni yee.. :)

ELLIYAOSMAN said...

ish...byknyer entry yg keciciran....
ada contest utk menang det raya lak ke???? bestnyer!
nanti kalo dpt leh sharing2 ek!

adda said...

murah hati betul mama tisya ni kan

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio