Friday, October 23, 2009

minta tlg bole?

Assalamualaikum..

aku memerlukan pertolongan kecil dr korang sume..tu pn kalu korang sudi nk tlg la kan..hehe..
ok korang pn tau aku br salin kulit blog ni kan..(sah2 la dh nmpk dgn jelas nya kan..xkan xtau plak..ekekek:D) actually aku still dlm proses editing..adela loop hole sana sini..hehe..

emm camne aku nk story ek..ok camni..kalu korang tgk update list aku tu..hanya appear update utk blog2 yg aku follow je..kalu previously..aku xfolo pn aku still insert link blog kt update list tu..so bila aku tukar layout ni..aku xlarat la nk key in balik 1 persatu bloglink..makanya aku just select blog yg aku follo je..erkk korang paham ke ni..
pertolongan yg aku nk minta adlh......bole x korang btau aku kalu sekiranya aku xjadi follower korang...of course la ditujukan pd kwn2 aku yg selama ni aku slalu terjah blog korang..ok aku bg cth yek..b4 ths aku adlh pengunjung setia blog Gie ..cewah..(Gie banje aku mkn tau:p) lps aku tukar layout ni..aku pasan xde update pn dr Gie..n bila aku msk blog dia dh byk rupenye coretan yg tlh dilakukan..lerrr..rupenya aku bkn pengikut gie ni..hahaha..sabo jek..

ha so aku xnak jadi mcm kes ni ler..hehe..xpasl2 trputus hubungan plak nnti..cewwah..ekeekk:p


update: ade yg xphm aku cite ek..ok ni penjelasan simple dr sahabat blogger..dipetik dr komen beliau..

Bloggermamalieyna said...

blog kite add dlm list..so, pada kengkawan suziey yg mane blog korang sume takde dalam list suziey yg bertajuk "UPDATE" tu..silalah inform pn suziey, leh la dia add in kan, so takde la pn suziey ketinggalan citer2 terkini sahabat2 handainye...kan3x..camtu kan suziey..? :p




p/s: agk slow sket blog hopping..so many things to do la..bz bz! tulunnn..

52 comments:

http://elliiyyelos.fotopages.com/ said...

nak tolong tp x reti tolong...how??? hehehe...
niat nak tulun pun dah dpt pahala kan??? kan??? kan??? :-)

mama tisya said...

tk brp nk phm ni..hehehe

maksudnye ko nk blog kwn2 yg ko tk follow tu di update ke..or ko tkmo ltk link2 kwn2 yg ko tk follow kt gadget tepi tu??

ko pn sure pening lak ngan soklan aku ni..ehhehehe

Mrs. Adz said...

puan suziey,aku tak berapa nak faham la pe yang diminta tolong ni..nak tolong pun tak tahu nak tolong pe..tolong komen kat sini je lah

mamalieyna said...

blog kite add dlm list..so, pada kengkawan suziey yg mane blog korang sume takde dalam list suziey yg bertajuk "UPDATE" tu..silalah inform pn suziey, leh la dia add in kan, so takde la pn suziey ketinggalan citer2 terkini sahabat2 handainye...kan3x..camtu kan suziey..? :p

Gieyana said...

AKu paham..psl aku yg kena..kahhhhh!

Ko kena turun kt Penang br aku banjer..aku kasi professional service sekali...unlimited photoshoot kat botanical Garden kt Penang nie..nak??hahahaha

[-suziey-] said...

elliya:

hahahaa..xyah tlg la kalu camtu..haa yeee awk pnya xde dlm update list..ekekek:D

momguess said...

sib baek namo den ado
kalo tak putus hubugan kelamin kite
lalalalala

[-suziey-] said...

mama tisya:

ha btl kata mamalieyna tu..kalu aku xfolo blog ko means that blog ko xde dlm list update aku tu..so nnti aku xtau ape cite terbaru..ha cenggitu la..

[-suziey-] said...

mrs adz:

hahah/.xpela..aku dh nmpk blog ko ade dlm update list..so ko tlg diam je..hjahaahahaha:p

[-suziey-] said...

mamalieyna:

yezzaa..bgs la mamalieyna..memahami kehendak hatiku...ekekeek:p tenkiu2 bg penjelasan:p

[-suziey-] said...

gieyana:

yezzaaaa aku suka cadanganmu itu..hehe..oraittt nnti aku turun,.unlimited photoshoot tu xkisah tp aku nk siap print n album..waakakak:p

[-suziey-] said...

momguess:

ciss ko...gatai no..ekekek:p iyola seb bek ado...

zura@iwan said...

nasib baik nama aku ada tau...hikss...tenkui2...

Sz said...

ok check! dah ada dlm list blog suziey...tq! :)

~mama|sarah|syimir~
http://syimirmikail.blogspot.com

cik intan (◡‿◡✿) said...

.lenkali follow trus lah kak klu nk singgah slalu
.heee~

[-suziey-] said...

zuraiwan:

orait..cung..harus la ade..aku ignt woo nk terjah umah ko..ekekeek:p

[-suziey-] said...

sz:

orait..cung..xdela tertinggal story kan..hehe

[-suziey-] said...

cik intan:

skang mmg folo trus..ni kes dulu la..terlupa..n xprasan:p

Gieyana said...

Walaaa...ko demand nak sekali print n album jer..aku kasi 4 keping photo terbaik + frame nak? size 6R utk photo..pastu..frame ikut size border ko nak..hahaha

mama tisya said...

bc byk kali br phm apa yg ko nk tu wei:-p

sebab ko tk bold or wt font beso kt word UPDATE LIST tu so ingtkn tu ayat penyata bkn maksud updatelist kt tepi tu...ekkekekeke..nk menang gk aku...so fhm sudah...:)

CuTeMiUt78 said...

emmm... faham... ni kiranya ko missing link list la ya.. emmm camne ya.. tapi rasanya better pada kengkawan yg rasa suziey ni takde follow blog u all.. cepat2 la beritahu kat suziey.. supaya dia blh follow citer2 yg terkini..

EIJAM'S FAMILY said...

hahah faham2 .. kiter punyer pun xde please add yerk cik suziey.. kang ketinggalan citer umairah kang.. hahahhahaah

UmiDAnisH said...

ku punya adakan kan kan? sume nyer asyik kan 3x ku pun nak kan 3x jugakla

alfa juliet said...

aku baru rasa nak tukar template..tapi kalau tukar memang masalah ke bahagian update blog tu??

Rozita said...

suziey..susah skit nak baca ntri yg ini..nmpak muka ensem aQeel jer ahahhaha

Anil Wanina said...

aci tak kalu tak baca kata tak paham gak.. ekekke... larikss...

ArPeGGiOS said...

aku dah spotcheck. ada... maceh maceh...

[-suziey-] said...

gieyana:

hahahaa..ni ko btl2 atau bg harapan dan angan2 palsu shja..huhu..:p

[-suziey-] said...

mama tisya:

hahaha haaa dh paham dh..ekeke:p ye la slh diriku sbb xbold kan ia..ekeke:p ok akn dibetulkan:D

Nurhayati said...

sorry la beb..bab2 ni tak reti nak tolong.. sbb blogku pun tak salin2 kulit.. bukan ape..taknak jadi camni la hehe

[-suziey-] said...

cutemiut:

yaaa btlll..hehehe..pndai pn..itu la maksud ku..hehe:p

[-suziey-] said...

eijams family:

ayu..ko pnya dh folo dh n dh ade dh..heheh

[-suziey-] said...

eijams family:

ayu..ko pnya dh folo dh n dh ade dh..heheh

ibu damia said...

hiks...nasib my bloglist ader...

[-suziey-] said...

umidanish:

ye ye ade..hehehee

[-suziey-] said...

alfa juliet:

kalu tukar template mmg ade template yg akn ilang la updatenya..so ko kena key in or select blog yg ko folo je..

[-suziey-] said...

rozita:

akk kena buka guna mozila..heheh..baru la tantek viewnya:p

[-suziey-] said...

anil:

hahhaa mmg kejam tau..ekekek:p

[-suziey-] said...

arpeggios:

heheh..ade dh..ok cantek..ekeke:p

[-suziey-] said...

nurhayati:

heheh xpe2..nama yatie ade dh dlm update list..

[-suziey-] said...

ibu damia:

hehehee..ade ade..kalu xde baru kena btau..ekekek:p

E.L.I.Z.A said...

haa tu dia..dh ramai yg tolong..yg kena tlg diam pun ada wakakkak..

ibuayu said...

ibuayu punya pun tak de...but I follow u..

Mak Su said...

nampaknya blog maksu ada, terima kasih banyak2 ya suziey, sayang kat awak

CINTAMANISZ Lite said...

oo..akak paham masalah yg melanda suziey ni.
Kalo kat blog akak...yg mana folo-memolow..akak letak list citer sahabat 1.
Kalo dia folo akak...tp akak tak folo dia (hehe) atau akak je yg folo dia....akak taruk kat citer sahabat 2.
Ada gak blog yg akak tak folo dia..dia pun tak folo akak...tapi akak rajin jengok menjengok...punnn akak taruk kat list citer sahabat 2..
Tapi nak seperate cenggini..jenoh gak ler, hehe.
Bukan apa..akak suka bersahabat. Tak kira ler gaya mana pun asalkan masing2 ikhlas, ye dak???

[-suziey-] said...

eliza:

hahaahaa..tu la...sahabat blogger mmg sgt prihatin..hehe:p

[-suziey-] said...

ibuayu:

o ye ke..ok xpe jgn sedih..nnnti kita folo ok :)

[-suziey-] said...

maksu:

sama2 kasih maksu..hehe..sy suka baca blog maksu..sbb klako..ekeke:p

[-suziey-] said...

cintamanisz:

umangaih..rajinnya nk seperate.adeii..mmg idok ler sy kerajinan sebegitu..hahaha:p
btl tu,..berkawn biar ikhlas..kannn

mamamiera said...

blog zai p0n xde dlm list blog suzie.. kena key in gak.. http://mamamiera.blogspot.com

[-suziey-] said...

mamamiera:

ooo ok noted..thanks btau :)

AshAnas said...

akak, rsnya shira tade dlm list... http://ashrafshaakira.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio