Tuesday, October 20, 2009

pulang ke pangkal jalan

Assalamualaikum..

yeehaaaa..aku telah pulang..erkk..klako plak bunyinya..i'm back..cewah..skiping london sket..ekek:p

perghh lama dh xsentuh secara virtual blog aku nih..maklum ler..dr last thursday aku dh blik tepeng..mlm td br smpai balik ke home sweet home aku..bila di kampung..harusla ala2 lupa daratan...sgt byk aktiviti nk buat..termasuk la wajib g terjah tesco walaupn xde ape pn nk beli..ekekek:D

hmm..adik ipaq aku dh selamat naik pelamin..aku plak secara xrasmi jadi poyo-grapher (bak kata eliza..ekeek:D) aku sedar diri tdk expert..so xleh la dikatakan photographer..skadar cuba asah skill jek..kang expert sgt photog xleh cari mkn plak aku kacau line..haha..mmg poyo:p

ok la..later2 aku tjk la sket2 hasil snap-an ku itu..see u soon.....


p/s: hmmm byk story nk cacth up..aku pn byk story nk cite..hehe..
p/s2: aku dlm proses nk transform blog aku nih..ha ape nk jadi tu?? tunggu ok..agk memerlukan masa..dan kerajinan yg melampau..so kalu aku xrajin lmbt lg ler..ekekek:p

18 comments:

Gieyana said...

Alaaa blasah jer kalau owg ckp poyographer ker aper..yg penting ko hepi..kekeke

bila lg nk asahknn skill kan..

Mrs. Adz said...

ce wah..jadi photografer..caiyok2. macam akan grand la blog ni nanti ye..bagus2..

MaMa aYiN_FaSHa said...

kepuasan tu penting...dpt snap picca yg tantek2 tue...
lajukan jari jemari anda utk story2 yg baru..jgn biarkan diri anda mcm aku nie..hidup mati segan x mau..(kekekke..apa aku merepk da....)

zura@iwan said...

weii x kesah la ....snap je apa ko suker....asah bakat, sapa nk kata biar p depa daa...

cepat2 transform umah ko...reno cantik2 nah..

momguess said...

cheettt
mmg poyo kan???
ahakssss
mati aku kena rejam ngn ppuan niee
woittt
raya aji aci tak buat opn house


luv..
ppuan alim lagik bersopan

cik intan (◡‿◡✿) said...

.nk tgk pic time akak jd photographer tuuuu!!!!!!!!!

Hezesuze said...

jdi photografer??? ok latuh bleh carik side income....huhuhu

** atie + farid + aisyah ** said...

tak sabonye nak tgk hasil tembakan fotografi pro...hehehehehhe

mamalieyna said...

waa apakah ghupe bentuk transform blog yg akan dilakukan gamaknya..harus ditunggggguuuuu.. :)

Mak Su said...

wah! cepat2 letak hasil gambar2 tu kat sini... insyallah, boleh mendatangkan rezeki esok lusa kot

CuTeMiUt78 said...

walllaaa... tak kisah.. la.. poyo ke.. photo ke.. janji cantik..
eh.. nak transform kan blog..?? emmm nak jd cam transformer ke

neezareef said...

agak2 ko nk transform bg laju lg bagus gak..hehe

ibu_umairah said...

wah..tak sabar nak tengok gambar yang di capture.....mesti di tunjukkan!!!!!hee.heeee

E.L.I.Z.A said...

wowwie..xlama lg jd photog la..eli jgk la yg stil ngan poyog ekkeke

cepat la upload..nk gak tgk

Kerja keras adalah energi kita said...

hello bloggers warm greetings from my
safe and successful yes
hopefully we have a relationship in blogger
and supporting each other
thanks
come back safely
yes

CINTAMANISZ Lite said...

suziey..akak sebenarnya nak ajak hang amek gambaq ngan akak tang pelamin tu tp kan..akak tengok line tak clear ler..ramai dok dpn tu. Masa kita berphotog2 kat bawah khemah makan tu pun..makcik2 dok pandang2, hehe...

EIJAM'S FAMILY said...

huhuh xsabar nak tgk pic2 cik suziey mestiler cantik2 walaupun baru2 jinak2 dlm poyographer nie.. huhu.. patut ler lame noi dok menyepi.. selalu die yg dok rajin update blog..

wantie said...

wah.. wah... walaupun poyo grapher, tapi gambar gambar aaqeel yg ko snap tu, cung ar...

Tu baru poyographer kalau dah jadi photographer besok cam ner ek???

wuish.. tentu lawo lawo belako ler..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio