Wednesday, October 21, 2009

salin kulit

Assalamualaikum..

taraaaaa..hasil kegigihan aku nk bersalin kulit..akhirnya...

ok ke? sakit mata ke? gelap ke? bg aku..comel..ekeekeek:D

inila transformasi yg aku katakan..hahaha..xdela gempak mana pn:p



p/s: godek mende ni je abis 1 mlm..xsempat lagi nk blog hopping:D

38 comments:

Intan said...

Wahhhh member really salin kulit arrr, tapi kan normally dari hitam ke putih...hang terbalik kot lak...ekeke.

Cun gak nih! I likeee...cuma tulisan bila kena kat gambar header aqeel, susah tul nak baca :(

P/s: Takde pong intan nyer blog kat bloglist Suziey...nie mesti kes tercicir nie ye...

ibu damia said...

SALIN KULIT YER.....MMMMM...NICE BUT AWAT GELAP SANGAT....YG CERAHNYA CUMA GAMBAR SI AQEEL TU JER....TAPI KALAU DAH SUKA BOLEH AJER....

alfa juliet said...

aku rasa simple n nice

EIJAM'S FAMILY said...

suziey.. cantik kiter suka hitam tue menawan.. mmg sesuai duduk bubh gbr si aqeel tue.. mmg klu salin kulit mmg kena dok berjam2 nak touch up tue ngan nie kan...

EIJAM'S FAMILY said...

a'ah kiter pun perasan xde pun blog kiter dlm suziey yerk blog list tue tercicir jugak ke?

atty's said...

wah umah baru..

UmiDAnisH said...

huhuhuh, cantik2.. tp mata ku berpinar nak baca apa yg mu tulis.. udahnya ku tenung2 je gambar aqeel mu yang comel teramat... Jom join contest Umi danish

Rinna said...

Ok jugak dah salin kulit nie.. yg cantiknya headear anak suziey tuh so comeyyyy..& cute..

leadleedeea said...

comel laaaaaaaa aqeel..huhu~!! nak jugak baby mcm ni...putih, comel, pandai n yg penting..a boy~! hehehehee~!!

nice kulit blog...hehehehee~!!

[-suziey-] said...

intan:

erkkk tulisan kena header ke? hmm ok xpe nnti kita edit lain..sbb buat kat umah ok buka guna mozila..

nama intan ade tu ha..cari btl2..hehe

[-suziey-] said...

ibu damia:

hehee dh bosan asyik cerah jek..nk letk background gelap plak..ekekek:D

[-suziey-] said...

alfa juliet:

yezza itu yg aku mahu:)

Mrs. Adz said...

cantik2..daku suka warna hitam dan pink..class gitu..tulisan pun dah besar..senang skit nak baca..

[-suziey-] said...

eijam's family:

heheh tenkiu..ni pn xabis edit lagi..tu la leka kan buat bende ni..

nama awk ade la cik ayu oi..sy letak mama umairah

[-suziey-] said...

atty's:

aah jmpt la masuk..ekeke:p

[-suziey-] said...

umi danish:

haaha berpinor ke..ekek:p
insyaAllah nnti kita terjah contest tu ok..

Anil Wanina said...

cantik.. cantik.. cantik.... black and white... i likeee...

[-suziey-] said...

rinna:

tenkiu kak ..heheh

[-suziey-] said...

leed:

hehee..nnti peknen tgk je gbr aQeel..nnti dpt la sama cam aQeel..ekekk:p

[-suziey-] said...

mrs adz:

heheh..tenkiu..tu la sian kt org nk baca payah tulisan kecik:p

[-suziey-] said...

anil:

thanks anil..hehe

zh-ena said...

cantik ajer dr pandangan mata ena

Putra Mama said...

cantikkk.. ni yg buat nak salin kulit gak ni.. ;)

zura@iwan said...

bagus2 dh salin kulit...improvekan lagikk...kahhhh...

nice2 weiii....hitam itu menawan ko...

cik intan (◡‿◡✿) said...

.kak
.cantek lah sbb ade warna warni
.huuu suke!

CaMaRPuTiH said...

oit.. cantik gak weh kulit baru mu. aku sker itam tp tulisan tu kene jg la. aku suggest tulisan ko tu kasi beso sket weh...xdak la aku baca macam nk masuk trus pale dlm pc... kikiki..

good job. xdak keje la tu... gi study weh.

Gieyana said...

Cantik!..cute picca Aqeel wat background..rajin ko! cuma cam ganggu sket tulis ngan picca tue...

hmm..aku pon nk tukar kulit gak tp malas nk godek2 nie..nnt rajin ar!

Ko buat header mesti lg cantik..cepat wat contest utk header terbaik..kekeke

ibu_arifa said...

cantiknyer umah baru nih.. ceria bila mula2 sekali dh ada foto aqeel gitu.. syabas :)

mamalieyna said...

nice...simple..cun..shanteeek... :P..ikhlas tau, simple, kemas dan menarik..good work!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. cantik la tranformasi ni.. tapi bab tulisan.. yg kat gambo aqeel tu.. kurang jelas skit...
teruja tau tgk..

p/s: eemmmm pas ni blh buatkan transformasi utk mirul blog plak erk.. :D

http://elliiyyelos.fotopages.com/ said...

macam ulaq lah, salin2 kulit lak :-)
neway, cantik, nice, cute, secute aqeel heheheh...
hamboi, x mo ketinggalan gak jd transformer ek! ekekekeke...

Mak Su said...

yeaa! cantiklah kulit baru ni. riang ria jer :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

hitam memang menawan....jangan kulit tuan punya blog bertukar hitam sudah....hilang serinya nanti....hehehe...apa-apa pun aQeel maintain ensem....kiss skit aQeel...muacchhhss

wantie said...

La... dah jadi dayang senandung ker kulit blog ko ni?? ekekekek. jgn mara yer..


Nod bad persalinan kulit ni. Aku suka gambar Aqeel kat header tue.. pandai ko edit yerk...

Aqeel nampak cute sangat.kalau aku termengandung aku nak tengok muka aqeel ni lelama, mana tau boleh dapat anak comey cam aqeel ni...

Mrs. Adz said...

lama tul kan nak tunggu winner untuk contest tu..eisya pun masuk gak tapi biarjelah..tunggu jela sape yang menang..wei,tapi tu kan pic yang ko suh aku letak..cayalah suziey..

cantik la pic aqeel tu ko edit..ajar la,tak pun ko wat kan untuk aku pic eisya..hihiii

mama tisya said...

salin kulit br ek..okla tu..tukar view br...b/ground gelap gmbr cerah bertmbh2 lah ceria gmbr aqeel yg ensem itu tklupa gk kt ibu aqeel yg putih gebu itu:-p

adda said...

oo.. dh salin kulit rupanyer.. sori ni baru nk jengah.. lawo gak.. simple but cute

Nurhayati said...

wah berwajah baru.. cantikkkkkkkk

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio