Tuesday, November 3, 2009

aQeel in blue

Assalamualaikum..


yezzaa..kesinambungan n3 lepas..lunch @ bali feel..aku saje pakaikan aQeel baju biru just in case nk shoot gbr aQeel in blue..semata2 utk contest eli..cute baby in blue..hehe.gigih gitu:p


actually aku nk tunjuk gelagat aQeel masa kt restaurant tu.layannnnn..

IMG_3187

IMG_3185

IMG_3189


IMG_3197

IMG_3200

IMG_3201

IMG_3224

IMG_3244
~dh boring giler tunggu mkanan akhirnya smpai gk..dannn..ni la yg aQeel mkn..hehe..actually kami dh letak la nasi sket dlm empty plate utk dia..as usual la..dia akn capai food yg dlm plate kitorang gk..siap dia cicah tomato tu ngn sambal penyet tu..pastu ape lagi..merah padam la muka sbb pedas..ekeke:p~

IMG_3256

IMG_3260

IMG_3286

IMG_3289

IMG_3290

IMG_3294

IMG_3291

~b4 balik singgah k4..rembat tolat plak..~


p/s: awat mostly gmbr ni teleng ke kanan.??ekeke:p

p/s2: syiok gk kursus kt UEM ni..trainer yg ensem menghiburkan:p


26 comments:

zura@iwan said...

cantik2 siut gmbr2...aku kenan tul kt aqeel nih..huhu..

cute tul dier pandai posing2 gituww cm mama dier la tuh..

♥ QaseH ♥ said...

kak edit gbr by aper ni...cantik la

aqeel ni qiut la kak,,,

mama tisya said...

aqeel nk tusuk idung ngan sudu ke...ekkekeke...hah leh la submit entry utk contest eli tu

momguess said...

1st - aqel mmg ensem mcm aku yg comei nie

2nd - kem salam kat trainer, kata kat die aku stil avlble

3rd - woitttt ppuan!!!! bile nak jumper nie.

4rd - aper erk lagi???? japsss aku pikir

momguess said...

lupe pulak tag line den

luv..
kwn ko yg paling sopan dan berhemah

mamalieyna said...

boring ye aQeel nunggu mknan tak sampe2, itu yg sampe sudu nek ke idung..hikhik..comei2..pe laei submit aa pic join contest in blue, pic hebat2 belaka nih! harus monang jua nnti.. :)

leadleedeea said...

lead chop aqeel utk anak lead nnti..ok tak? muahahahaa~!!!

Putra Mama said...

Aqeel ni pakai la warna aper pun.. maintain cute.. mkn cekelat smpi comot pun still cute.. ;)

Mrs. Adz said...

handsome la aqeel ni..putihnye lagi..ko kena jaga bebaik dah besar ni nanti..kang ramai yang ngorat..hihiii..nak pulak anak aku nanti..(ummi dia suh ngorat..)huahuaaa

aqeel pandai la wat aksi..macam2 aksi ade..siap nak korek hidung pun ade..cayalah aksi aqeel ni..

contest contest in blue dalam genggaman aqeel ni..

atty's said...

geram nya ngn aqeel nie..

Mak Su said...

wahh! warna biru! warna kesukaan maksu!!

Sitisifir10 said...

Mmg kompem gigih blogger2 zaman skang...sanggup take note dalam kepala contest hape nk masuk :P kita serupa aje...

Sidratul Muntaha said...

suziey
joint lagi ler byk2
nnti aku pun joint sama
mihahahhaha

Yen said...

suzie, aqeel mmg cute geram plak aku tgk muka dia :) wei bila lagi aqeel nk ade adik ni hehe

adda said...

kursus kt uem mana? kt pj ker? kalau kt situ makanan sedap2 kan..

suziey.. lentiknye mata anak bujangmu itu.. ikut sapa agaknye yek

wantie said...

cute nyer aqeel ni, geram aku nengok nya...

kalau budak lain makan coklat comot, memang comot ler jadiknya...

Tapi si Aqeel ni comot mkn coklat masih maintain cute dier ar...

CINTAMANISZ Lite said...

chumilnya budak ni....eiiiiii...

paling suka gambar aQeel dan sudunya...hahah..

alfa juliet said...

aku suka gambar aqeel cucuk hidung dgn sudu...ko tangkap lah gambar2 candid gitu..lawa tau

CuTeMiUt78 said...

aqeel pakai color apa pun cute je tau... wah.. jom join contest cutese baby in blue..

ibu_arifa said...

smua gambar cantik2 belaka..syok melayan gambar kat sini..kena plak dgn latar belakang hitam tuh...

good luck yer aqeel

zh-ena said...

kelakar la aqeel sumbat sudu dlm lubang hidung dia hehehehehe
cute sgt2

suziey takper tak dpt dtg..lain kali kita blh la jumpa erk..nnti ena email semual no hp ena kat suziey..thanks sbb sudi gak nak dtg wpun tak dpt nak dtg hehehhhehee

Asyida said...

oiiiiittt aqeeel!
nak korek idung dgn sudu ke
hehe..ni mesti takde lain blajar dgn ibu die laa tu!
hahahahhaha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aqeel yg cute + ensemm ni..pakai warna apa pun nampak umppphhhh....pandai tul buat macam2 gaya..tu candid or memang dia nak buat gaya tu??

E.L.I.Z.A said...

xsempat nk komen semlm..
wahhhh comei comei...cepat la submit..

p/s:ada chance nk menang ni wooppss

Mama_Aqish said...

wah...ni confirm leh menang ni...dah gaya ala2 model la tu....leh la masukkan aqeel jadi model pamper's ke...susu ke...kat dalam tv...pi la bawak aqeel uji bakat kat PJ...mana tau ada rezeki aqeel....leh popular gitu...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

comfirm menang gak nih...gamba sume clear n cantik2 belaka ...padan plak dengan budak ensem yang pandai posing tu...gud luck ok

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio