Thursday, November 19, 2009

baby in romper contest



Assalamualaikum..



contest lg..hehe..aku suka sgt contest ni sbb ianya memerlukan gbr baby in rompers which is my feveret cloth for baby..sgt comel ok baby pakai rompers..especially rompers yg jenis attached ngn sarung kaki....smpai ke tahap aQeel dh jaln pn aku still nk pakaikan rompers..mak aku dok bising jgn beli rompers sbb cpt sgt aQeel memanjang..pakai skali dua pastu xmuat dh..ekeekk:D

ok la contest ni done by kak ngah (nama pena dia:D)..syarat dia msti 24 bulan ke bawh..seb bek aQeel ngam ngam 24 bulan 26th Nov ni..hehe..


so..here u go...

DSC00152

DSC00154

IMG_0421

nama baby: muhammad harraz aQeel bin abbashah

umur sms gbr diambil: 3/4 mths (time ni nk g hospital for mthly checkup)..skang ni dh 24mths..

D.O.B: 26th November 2007 (kalau menang ni kira hadiah hr jadi la ni..slamat duit ibuaQeel..ekekek:p giler kedekut..haha)



ha jgn xtau..puan penganjur contest ni iaitu kak ngah..ade kedai online (3 A's collection)..mcm2 ada..CD ade..blouse utk ladies ade..tight legging ade...mcm2 ado..hehe..ha ape laie..pi la terjah tgk collection brg2 kedai on9 kak ngah ni:)



i'm done!! good luck aQeel cayang :)


p/s: ouh br nk selak2 esenment ME..ahad ni nk anto..adeiii..


13 comments:

kakngah said...

checked.
cuma sy xnampak la kodai me kt bloglist :)
aQeel msk dh gerabak #3
gud luck dear!

mama tisya said...

aqeel air leleh gk ek..ibunye tk sempt mkn aper tu??good luck aqeel

mamalieyna said...

g.luck aQeeL! weeii cumel2x..bby mmg cumel pakai romper tp tu aa beli mahai2 sekali 2 je leh pakai ..huhu..

ibu damia said...

apahal lah si aqeel ni meleleh air liur...ni mesti mama dia tak dapat makan something masa pregnant dulu...


so swet aqeel in rompers...good luck aqeel...

ArPeGGiOS said...

apesal d.o.b tahun 2009... ker aku yang silap paham suziey

neezareef said...

ptt la aku ckp suziey ni pertaruhkan ank sape upenye aqeel baby..ehhehe..good luck wokkk

zh-ena said...

meleleh air liur aqeel..mesti tak dpt mkn aper2 nie :D

sama la ngan ena, lebih suka pki kan rompers pd bby..senang dan mudah

CINTAMANISZ Lite said...

uii...akak mmg tak berapa suka anak2 akak masa baby dulu pakai mende ni. Bukan pe...kalo nak salin pampers dia..kena bukak semua ler weh...hehe..

semoga aQeel menang lagi dan lagi. Rembat sume kontes selagi layak nak masuk tau.

psst; takyah masuk blog akak lagi..takde yg baru. Still sakit mata...dan masih teruk..takleh ngadap pc lama2...haha..

Putra Mama said...

aqeel mkn besar mkn putih ek?? maser kecik x seputih skang yer.. ke sbb gambar ni x pki dslr?? ;)

Hezesuze said...

aqeel so cute....hehe

ibu_umairah said...

ha.ha.ha.....mcm2 contest!!!apa2 pun good luck dear

farish H said...

comeii

MamaDamia a.k.a Haiza said...

comei la dak aQeel ni..kecik2 comei dah besar ensem plak...hihihi neway gud luck ye ensem boy....

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio