Thursday, November 5, 2009

the cake

Assalamualaikum..


ok kesinambungan n3 smlm yek..hehe..hmm..nk tau ke ape kisah nya??

IMG_3357

IMG_3353

~ok widen up sket..hehe..ha tu dh nmpk nama kan..ekeke:p~

ok storynya begini..hahahaa..blm cite aku dh gelak..:p actually aku dpt invitation dr ena..dia buat besday party umairah..so lps kenduri atie..mmg plan nk trus g rawang plak utk besday bash tu..hadiah dh siap bw bagai..then bila masuk kete nk gerak ke rawang..as usual aku pn key in la add ena dlm gps..gps henpon je..tp gps xleh baca add tu..not found..huhu..few tried pn failed..n the worst case is..aku xde no henpon ena..arghhh!! mmg xde jodoh nk g besday bash umairah..agk terkilan la..tp ape nk buat.. :(

makanya kami pn dgn berat hati balik umah jek..dh ler ujan selebat2nya..tu yg xbrani nk amik risiko redah je p cari umah ena..dh la xde any single clue pn..

on d way back tu..aku rs nk sgt mkn kek besday..xtau la nape..tp mmg keinginan tu memuncak btl..cewah..dasat je bunyi..ekekek:p n dgn laju nya aku ckp ngn hubby jom g beli kek..hubby pn ikt jek..n know what..hubby's besday is 24th Nov n aQeel's besday is 26th Nov..so kami decide..kita celebrate birth-MONTH aQeel..since it was 1st Nov..25 days to aQeel's birth-DAY..but it still Nov tho...soooooo..


IMG_3356
~ini la dia kek yg kuiidam2kan..celebration birth-MONTH tu reason jek..so xdela nmpk buang tebiat sgt kan..ekeke:D ~

IMG_3358

~cewah...aQeel intai2 dulu kek ..tgk lilin…hubby xnak identitinya didedahkan.hahaha..merepek:p actually hubby xnak ltk nama dia sbb dia segan nk celebrate besday dia..adeiiiiii..~

IMG_3359

~selesai dh tiup lilin..hehe..sori ye kalu korang tgk blur je..sbb actually aku nk zoom kt asap lilin tu..ekeke:p~

IMG_3364

~aku suka amik gbr ceri tp aku xsuka mkn ceri..hmmm..~


ok ni n3 kek je..model hanya seketul dua..ekeke:p


p/s: xbest btl masuk opis hr ni..keje belambak menanti..klau training relax jek..santai...

p/s2: puas hati dpt mkn kek besday even kena beli sdiri..ekeke:p


31 comments:

mama_umar said...

heppy nov bday aqeel! erk suziey,aku ari2 nk mkn kek,tp kene kontrol la..doctor marahh,hehehe,lebih kurg Umar dgn papa die jugaklah,bln 12 diorg tuh :)

cik intan (◡‿◡✿) said...

.wuuuu sedapnye kek itu!
.mauuuuuuu~

zura@iwan said...

woooooo...gituw alkisahnya.....x mau jd tkilan & utk kpuasan diri beli la jugak kek yer...ok la tue!

momguess said...

apy 'advnce bday'
boleh cam gitu
aiman pon 17 nov

TAPI

yg penting ko kena igat bday den
sama ngn princes DIANA
01 july
tahun???
ko kira lah umur den baru 17
lalalla

Anil Wanina said...

wahh.. tedapnye... rupa yg menarik tertarik mmg tedappp... hiks...

mamalieyna said...

heheh..ada gk reason tuk makan kek, leh smbut besday in advance..yuhuu..!! selalu org smbut besday terlewat sket ada aaa, yg advance ni jarang2..pepun Hepi Besday to aQeel encem n ayahnyer in advance..!! sungguh lazat dan berkrim nmpknyer kek tu..:)

Ahlami said...

hehe..same la ngn ami..
ceri atas kek mashamm..sbb from tin...hihi..xshedap!
kalu ceri yg betul2...ranum and sgt sgt manis..hehe

ibu_arifa said...

cantiknyer kek tu... mcm sedap jer tgk..nak nak ada ceri merah tu... terliur jer..

AshAnas said...

cantik gambar, ku teruja... happy birthday aQeel n ayahnya...

Mrs. Adz said...

sedapnye..nak pulak yang coklat atas kek tu..wat aku terliur je nak cari kek gak ni..amboi.siap mengidam ke??ade ape-ape ke??

JMR said...

nmpka cam sedap je kek tu..nyumm...hepi burfday!!

mama tisya said...

makin cun tembakan ko wei...hah okla tu pre-celebration dlu...nanti celebrates lg yg grand2

naurah makwa said...

wah..beday boy ker..epi beday..mesti kek tuh dah habis akak balun..kehkeh..pic asap lilin tu betul2 terer..nak bli gakla dslr

UmiDAnisH said...

bak la sikit kat umidanish dicni, celebret month x ajak =P

** atie + farid + aisyah ** said...

lor..tak jd la ye ke besday party tu? takpe..takde rezeki..bestnyeeeeeeeeee kek tu....yummyyyyyy....

Mama_Aqish said...

wah...sedapnyer kek....huh...huh...tak sabo2 lagi budak cute tu nak tiup lilin ek....

alfa juliet said...

aku pun tak suka ceri....ntah la tak tau nak ckp rasa dia cam ne tai tak besh

http://elliiyyelos.fotopages.com/ said...

hepi besday in advance to aqeel & ayah aqeel
mmg buang tebiat tul la ibu aqeel nih sib baik le si ayah tu jenis....layankan ajer.....heheheh
nanti ada besday bash tak???

CINTAMANISZ Lite said...

Hang ni semacam ajerk?? mengidam ke Suziey..aQeel nak dpt adek kot neh?? hehe..

Eley...tu ntah ye ler, boleh caye ke??
..ntah2..sampai tarikh birth dorang betul2 nanti..beli lagik kek..hehe..

ibu damia said...

huhuhu..kek ni kalau dibandingkan dengan kek yg saya buat memang jauh panggang dr api lah jawanya....agak2 bilalah nak terror buat kek cam tu yer....btw kek tu memang nampak delicious...

Putra Mama said...

seb bek bg tau nak zoom kat asap tu.. kalo x mmg x tpikir pun nak tgk asap tu.. hehe

AshAnas said...

congrats kak, aQeel menang lagi, 1st place si comel berbaju raya contest... cayalah! hadiah besday aQeel!

farish H said...

sdapnyaaaaa

Mama_Aqish said...

Yaho...aqeel menang 1st si comel berbaju raya contest...memnag cute pun...confirm jadi menantu ni....dah cop dulu k

atty's said...

wah ..sedapnya kek..

zh-ena said...

hehehhehehe panjang citeritanya kan..takper la takder jodoh kita nak jumpa..

sebenarnya tak la masuk rawang nak pergi ke rumah mak ena tu..kalau tak nak pergi ke sg.buloh hah dah dekat sgt nak smp umah mak ena tu..add jea rawang bg gempak tapi tak rawang pun

Gieyana said...

habis ker kek korang tue..knp x post mai sini sket?kekeke

gee ryder said...

happy bday aqeel n daddy!

aqeel nmpk geram nk terkam kek tu..

takpe beli awl pun...nti beli lg hehe

wantie said...

ooo.. 2in 1 punya b'day ler ni.. malu lak b'day man tue yer...

memang lumrah cam gitu kan. hubby pun sambut b'day tak nak kek baginya... cam budak kecik katanya..

'happy b'thay untuk kedua dua org tersayang ko tu suziey...

nurul said...

kak, cantiknye gambar
guna kamera ape yek?
sy tgh nak carik kamera baru ni
kalu boleh akak suggestkan yg mane bagus.
thanks

Sidratul Muntaha said...

happy birthday advance tuk aqeel
bpk aqeel aku takmo wish
kang mak dia jeles!!!
ahahahhaha
jgn mare suziey
wei..ujung thun pun ko bz lagi yerk?

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio