Friday, November 13, 2009

cute baby in blue contest

Assalamulaikum

aisey..sori la ..tertangguh plak marathon contest aku..maklum ler..aku bz ngadap airasia.com..hehe:D

ok kali ni eliza buat contest baby in blue sempena anniversarynya yg ke 5..hmm patut eli buat contest the best honeymoon pose..baru kena tema..ekekek:p pepandai aku je soh org buat contest ikt citarasa aku..:p


1stly happy anniversary in advance ye eliza..smga kekal abadi :)

ok..presenting my baby..aQeel in blue..


IMG_2043

~aQeel in blue pants~

IMG_3294

~aQeel in blue t-shirt holding a blue wrapping tolat..ekekek:D~


ada comot sket la puan penganjur..hehe..ok nama adlh muhammad harraz aQeel bin abbashah..umur 1.11yrs..26hb ni baru 2 thun:D


apela agknya hadiahnya yek..uish kalu dpt coach henbeg syiok gk ni..ekekek:p (mcm menang)

p/s: ckp syarat ke ni puan penganjur?

p/s2: autopublished n3...gbr sume diulang siar ye..

14 comments:

Mama_Aqish said...

tomot tapi tomei...good luck....harap2 aqeel menang lagi...leh kumpul semua hadiah...cayok2

CuTeMiUt78 said...

hah..baru la blh view.. adddehhh.. jenuh aku duk refesh je blog ko ni tau.. yg keluar gambo aqeel kat header tu je...

good luck tuk aqeel gak... :D

Mrs. Adz said...

good luck aqeel..leh memang lagi ni..nanti wat koleksi hadiah k

ezan said...

good luck aqeel!

momguess said...

gud luck beb
adiah share ngn aku

Nurhayati said...

sicomot biru makan cokelat yang comel ;)

Suzi said...

kaler apa pun aqeel tetap nampak comey...

zura@iwan said...

aqeel kaler apa pun masyuk...

gud luck..

Farra Dhelina said...

mesti boley menang lagi ni kann.. good luck sayang ;)

wantie said...

Dua-dua pics ni aku suka. hish aku kan suka pics ja, budak aqeel ni pun aku suka gak..

geram.. aku tengok.

E.L.I.Z.A said...

SAlam suziey,
1st of all sorry sebab lambat dtg terjah..eli baru je abis final examm yahuuuu

budak aQeel ni pakai la ape pun, mmg comei!!!!!

btw,overall lulus >_<

p/s: link banner tu mcm salah je :P

Mummy Eysraf said...

alla....shomelnya aqeel ni... jom terjah link..i folow u k.. http://etieyerywan.blogspot.com

Intan said...

Gud luck aqeel sayang...mudah-mudahan leh menang lagik :)

E.L.I.Z.A said...

eh xpela..saje je bitau..kalu nk tukar pun ok..banner tu awak letak link blog..ptt nya letak link contest..its ok..small matter..dh approve pun budak aQeel ni =D

p/s: nk gak bitau kt sini, eli dpt A tau subjek research method tu heheh x sia² bersengkang mata =D

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio