Thursday, November 26, 2009

happy birthday sayang

assalamualaikum wbt

den mendapat arahan dari puan punye blog nie, puan suziey skg ni dah selamat spai di kampung halaman suami tercinto (die kan mmg pantang kalo raya ni, semue nye die nk balik kampung + cuti2 sefamily gitu kan, korang sebot lah rayo cino, rayo hindu, rayo mat salleh, mmg konpem die akn balik kpg di kala kite semue masih lagik berkeja)

opssssss!!!! topic suda lari!!!

sebenar nyer den wakil jer ni, sbb puan suziey xsempat nk buat n3, hari ni 26hb november 2009, merupakan BIRTHDAY AQEEL (yg keberapa den lupo)

so korangs, jom kite sama2 nyanyi kan dlm hati bday song untuk ensem boy ni yg selalu menang contest...

bile suziey balik kepangkuan jln nnt, die akan buat n3 lagik pasal ni...

AQEEL, moga jadik ank yg soleh...di dunia dan akhirat


luv u!!!



den yg menurut perintah wlupun tanpa rela
momguess

31 comments:

mama tisya said...

happy busday aqeel...smoga jd anak yg soleh

momguess..busday aqeel yg ke 2thn :-)

AkMa said...

happy 2nd b'sday aqeel...

mama_umar said...

heppy besday aqeel encem!!! 2 tahun dah yer..moge makin bijak,dan slalu mng contest,hehehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

hepi besdae aqeel~ ;)

momguess said...

mama tisya..
thnks for d info
den lupo

zh-ena said...

selamat hari jadi aqeel

semoga menjadi anak yg soleh

Nurhayati said...

momguess sudah menjadi sekretari something yer tuk entry spesel ni.. hihihi

HAPPY BIRTHDAY AQEEL!!!
moga jadi anak yang soleh dan bijak pandai =)

isya said...

happy bithday aqeel...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy birthday aqeel

mamamiera said...

heppy bedday abg aqeel..
smoge pnjg um0 murah rezki..
mntaklah hadiah 'adik' kat mama n ayah ;p
piece piece n encem 4rever..

tukang crite : heQal
tukang taip : mama zai

Nana said...

happy birthday aqeel rasanye brithday yang ke-2 kan?hehe

wantie said...

happy b'day aqeel...

tak sabar nak nengok pics b'day dia.

CuTeMiUt78 said...

happy besday aqeel encem.. semoga menjadi anak yg soleh dan membanggakan keluarga satu hari nanti..

wah.. sekarang momguess udah jadi sektari cik puan suziey ya..ccllasss gitu..

Mak Su said...

ooohhh..hoyeah! happy birthday aqeel :)

E.L.I.Z.A said...

Happy 2nd beday aQeel >_<

Hezesuze said...

hahaha den dari mula baca jek da tau ekau ina yg tulis....muhahahahaha

wah now suzie da ada new PA ler...ahaks! hepi buffday to Aqeel ...muaahhh!!1

p/s ina! pasni bleh arr ekau tlg updatekan blog den yo kalo den sakit ko....cuti ko....bleh kan??? *tetiba ckp loghat n9...huhuhuhu

mamalieyna said...

Hepi besday 2 u..hepi besday 2 u..hepi besday 2 aQeeL encem!! besday besday 2 u!!! moga jd anak soleh yee..n menang contest selalu!! ^_^

CINTAMANISZ Lite said...

AQeel dah bosa...lepas2 ni byk ler kategori kontes takleh nak masuk dh, hehe..

Momguess...hang ni ada password blog Suziey ek?? uii...betapa diberi kepercayaan lebih hundred percent oleh puan suziey ni....uii...

sWeEtdARLinG said...

happy burfday to aqeel... supaya membesar jadi anak yang sihat dan cemerlang

Rozita said...

HaPPy BeSday aQeel
umi kasi adiah apa ek?

MiJa said...

aQeel,happy 2nd bday...
(ko kna ckp ni kt aQeel tau!)

Ummi Salsabila said...

happy 2nd besday aqeel.mintak hadiah adik kt ibu ok..:P

http://elliiyyelos.fotopages.com/ said...

Happy Birthday to Aqeel, da hensom cheeky boy!
Semoga menjadi anak yg baik kpd ke2 ibu bapa & taat kpd allah swt hendaknya...amin...

neezareef said...

happy besday aqeel...

CINTAMANISZ Lite said...

suziey; sori ler akak tak sempat nak balas msj ari tu. eii..ralat gak..kalo idak..dpt jumpa suziey lagik ek.
akak ni kalo hari 1st & 2nd raya puasa ke raya haji ke...mesti sebok tahap gaban kalo beraya kat umah sendiri. maklum ler...famili abgnya mmg ramai betul kat sini. mesti nak kena wat makan2 lebey2 sket. jadik, letih sendi2 toksah citer ler..hahaha.
takpe ler..nanti suziey balik tepen lagi..kita gather2 kat mana2 pulak. lepak2 berkelah2 ke..mesti best photoshoot outdoor, ngee..

Intan said...

Happy besday aqeel sayang. Be a gud boy to ur mom and dad okey sayang...

[-suziey-] said...

**************************************************************************

MILLION THANKS TO ALL FOR YOUR WISH..I REALLY APPRECIATE IT..THANKS SO MUCH..

**************************************************************************

zura@iwan said...

sorry aqeel....br rini unty jelmakan diri kt cini...

hepy belated besday yer syg....unty syg kamo....

[-suziey-] said...

zuraiwan:

ni aQeel jwb cuma ibu dia taipkan..


tq aunty zura..aQeel syg aunty jgk..bile nk jmpa aQeel..jgn lupe bw hadiah tau..ekeke:p

MaMa aYiN_FaSHa said...

Happy belated besday aqeel....

[-suziey-] said...

mama ayin:

thanks for the wish ieda:)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio