Friday, November 13, 2009

perutusan penting dari CIK PUAN SUZIEY!!!

assalamualaikum..

macamaner den nak ceter nie... hishhhh....

korang jgn buntang kan mata or letak eyemo yer sbb ni bukan suziey, den ni wakil jer...

kepada semue peminat2 cik puan suziey (ko ader yg minat ker wey, hahaha....giler keji ayat den) ader satu perutusan PENTING!!! lebih penting dari perutusan nk sambut raya haji yer!!!

aper den nak tulih nie!!!! adoiiii

blog suziey buat sementara waktu ader problem, kalo korangs nak view blog die kena gune mozila firefox or IE latest version... kalo tak akan nampak cacat, nampak separuh jer n3 die.

kepada ummidanish selaku penganjur contest funniest baby spya view n3 pon kena gune mozila firefox or IE latest version....

cik puan suziey pon menghadapi pblem untuk komen kat n3 korangs, tapi die akan tinggal kan jejak kat shoutbox korangs yer...at least die still folow storymory korangs...

pesan nyer lagik, ni untuk sementara waktu jer... spai bile den xtau...

suziey... invoice nnt aku fax kat ko...

lalalla



(aku insan teraniaya)
yg DIpaksa tanpa kerelaan
momguess

22 comments:

zura@iwan said...

weii...aku cm x phm apa ko nk citer nih...hehhee

tp aku phm...ko smnatra ni x leh komen kt blog kwn2...sbb opis ko prob tenet...betui ka?

mamalieyna said...

hermm buat2 jela faham..hikhik..memang den faham situasimu..but taktau juge penyelesaiannya..! :p

neezareef said...

wpn aku cam blur2 kan..sbb blog ko gambo terang2 so aku buat2 paham la..bleh gitu wookkkk

ibu_umairah said...

salam suziey...amboiii semakin cantik blog,tu lah nampak sangat as ini dah lama tak jengok ke sini!!!!sory weiii....bukan di sengajakan tapi ke alphaan di laman FB more to game...and mcam dah merajuk lah,kita dah download WLW itu tapi selepas itu dah jadi blur?????atau kerna layout ke????....soryyy ek suziey!!!

momguess said...

kepada sesiapa yg xfaham
ngn n3 kali ni
den mintak maap iyo
tapi
den dah edit tuuu
harap korangs semue fhm yer


pss...
jgn kutuk den iyo
den jln kan tugas tanpa ikhlas ni
hahaha

e_ja said...

salam kenal..

cuba ejas blk kod2 template ni..akak view dari mozilla pun blog ni terlebih saiz..maknanya bawah pun ada kluar scroll..huhu..

ejas blk margin dan widthkecik sikit kot..huhu..

momguess said...

ni den lagik iyo
maap iyo arini den jadik org ketiga
dlm hbgn suziey dn korangs semue

mmg betoi blog suziey
kena scroll dlm 4cm
masud nyer terlebih besar
tapi jgn risau
suziey bile balik umah nnt
die akan betoi kan
sbb during opis hours
die xblh nk edit2
bos die marah!!!!
so untuk arini jer kite redha lah ngn blog suziey yg tlebih saiz ni yer

luv..
den bagi pihak owner blog

MiJa said...

haaa boleh pun komen kt sini!hehe
tp aku suka gak tgk pix besar2 gedabak ni..clear jer..^^

wantie said...

nak kata ku paham paham la jugak. kalau tak paham tu sket sket jer. sebab aku tak guna Firefox makanya aku tak tau ke best annya.

Tapi leh komen kat sini pun ok gar ar..

CaMaRPuTiH said...

aku baca jek tau dh ayat saper nih. kak guess... ko jd perantara sape pun aku leh cam tau.. kakaka...

sian dak suzikan kan... nasib ada 'org teraniaya' yg ko leh aniayakan.


hihihi... cayok2.. apa yg ptg? kerjasama!

Mrs. Adz said...

so far aku ok lagi..still leh tgk kehandsomeman aqeel tu..hihih..tapi cept skit la back to normal..hidupku sunyi tanpa aqeel ni..hiihhh

atty's said...

wokeh suziey..aku pahe..

tq to na.

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. faham...faham...
emmm tu la... janji dah blh komen dah ok la tu..
memang bila buka n3 jd separuh je.. cam terover size sudah..

ibu_arifa said...

ooo..saya pun buat2 paham jgk lah.. sbb guna mozila jer pun skrg nih..ok jer (sbb tu tak paham apa yg 'xboleh' tu)
hope cepat2 back to normal lah yer..

ibu damia said...

i'm Mozila Firefox users...tak de masalah pun nak review blog yg cun ni...

zh-ena said...

nsb baik la ena blh komen mcm biasa..

UmiDAnisH said...

huhuhuh, umi da tengok guna mozila.. baru leh komen.. goodluck dak aqeel..

CINTAMANISZ Lite said...

oo..akak mmg phm apa masalah tentekel eh..teknikal yg telah berlaku kat blog suziey ni...hahaha...
Tapi kan weh...akak mmg guna mozila firefox pun..tp masih tak dpt skrol sampai bawah..sampai tang gambo tupperware tu aje. Akak rasa...gambar tupperware tu yg bawak spam ler....hahaha..

mama tisya said...

wah momguess ko jd juruckp suziey ek..tula td ada ym ngan die psl hal ni...

[-suziey-] said...

.



******************************
******************************


KENGKAWAN SUME..

THANKS FOR UNDERSTANDING OK..INSYAALLAH AKN DIFIXKAN YG MANE XBTL TU..SORI FOR INCONVENIENCE YEK..MUAHHHH..


******************************
******************************


.

gee ryder said...

amboi kemain aqeel yer siap sangkut helmet kt beskal lagi hehe..
suh ibu beli moto arr pasni baru kena

Mama_Aqish said...

owh..ye ker...patut la nengok komen kat shoutbox jer....tak pe kejap je tu kot....kiter memang selalu terjah blog suziey ni...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio