Tuesday, November 17, 2009

sepi sekuntum mawar merah


Assalamualaikum..


fuhhh..agk lama aku menyepikan diri..


ape nk buat..mslh tenet kt opis ni..aku xbole nk update blog..udah ler gitu..nk reply komen korang n nk bg korang komen pn xbole..hanya mampu menjerit dlm kotak jerit yg korang sediakan..yg xde kotak menjerit..xdapekla nk bertegur sapa ngn tuan umah..huhu..


ouh n3 ni aku taip guna browser unblocker..tu pn cacat pagenye..aku taip n3 ni kt 'edit html' bkn kat tab compose as usual..adeiii..xleh nk buat pe..sbb aku xnmpk byg pn tab2 tersebut..nk insert gmbo lg ler xbole sbb sume toolbar kt ats tu ilang..ate dh aku kata xsempurna kan..nsb baik ade button publish..sblm ni aku buka xde lgsg button publish..tu lg xde pekdah la aku nk buat n3 tp xleh publish kan..ekekek:p


hmm..nk o9 kt umah skang ni mcm mls jek..katil memanggil2 melambai2..aku pn turutkan aje la..zzzz lg best kan..hehe:p


okla..konon just nk buat simple n3..utk korang lepas rindu korang tu kat aku..ekekek:D (ayat pasan giler:p)


p/s: nk smbung buat esenment:D

besela dh dekat nk submit br la nk buat..brula syiok kan.tu la namanya S.T.U.D.E.N.T...klau buat awal2 skema sgt..hahahaha..giler jahat:p

39 comments:

mamamiera said...

alah.. boring lah xde picca..
tp sian la pul0k.. susah payah jek nak wat n3 p0n kat html ye..
bleh plak komen kat n3 zai lg..
mekaceh bykla kat suziey..
tmbah syg zai kat aqeel.. kikikihh..
mesti syg weh.. aqeel encem!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.weuu rindu akak
.x lame lagi kite akan jd student smule
.hehe!

Mak Su said...

oooh, masalah ternet ni mmg merosakkan mood ramai orang :(

momguess said...

masalah internet yer suziey???
oooo
maaf lah yer saya baru tau nie
haktuiii
hanye ko dn aku jer yg tau
lalala
cepat skit wey
28hb tuuuuuuuu

CaMaRPuTiH said...

cian ko... xpe2 kasi siap esement dulu baru ko rempit wat blog sakan lak.

zh-ena said...

nsb baik la ader cara lain nak update blog kan :D

zura@iwan said...

lps ni comp sapa lak nk kena blocked tenet nih...jgn la comp haku..huhu...

pstt; naseb baik ko ada YM..lps gk windu ko kt haku kan..hahaa

Hezesuze said...

ermm ingatkan apa tadi...muhahaha
rindu gak kt kamu...huhuhu
dah siapkan esement dulu
jgn layan sgt si ina tu...hahahaha

p/s so OK akak da trima msg ang tu...orait akan bertindak mengikut arahan....huhu

joegrimjow said...

ooh
rindu melepas
lalala~

lia said...

mmg semedang last minit pon lia ni... dari blajar sampai kerja ;p tp tang nk kawen, pandai lak gatai nk awal ha3...

wantie said...

windu ar nak tengok wajah aqeel yg comey lotey tue..

Sian noh dok struggle study. tingat masa dolu dolu. tengah memboyot pun datang kuliah gak.

sabar-sabar. kayuh pelan pelan noh.

ibu damia said...

ala siannya tak dapat nak post entry kat office...balik umah lak lazy tahap gaban kan.....

p/s: blog mu ini tak meriah tanpa gambar dalam entry...huhuhu....

mamalieyna said...

huwaa akhirnyer terlepas rindu gue..tp mlgnyer rindu sama aQeel blm terlepas lg nih..pas2ni jgn lupe upload picca aQeel manyak2 ee, kasi balas dendam gitu..hehe..

Mrs. Adz said...

haah la..rindunya nak tengok muka aqeel ni..pe lagi la aksi aqeel ni nanti..ko jgn la mls ye suziey..kesian kat kami yang rindukan aqeel ni..ko tak yah coleteh pepanjang pun tak pe..hahaahaaa..selamt membuat tugasan ye student

dakgilachoc said...

salam suziey..

sorry gak lama tak komen sini..masalah kita hampir sama je..takleh nak komen blog org..tataulah kenapa..pc opis tu byk nau songehnya...klu komen lepas tu alhamdullillah..kalau tak sabo jerla..btw ni pn komen guna laptop kt rumah je..tapi sgtlahhhh mls nak sign in blog mlm2 ni..ehehehehe...

[-suziey-] said...

mamamiera:

sama2 la zai..huhu..ape nk baut..blogger tegarkan..ekeke:p

kalu kita o9 dr umah mmg bole komen kt komen box..kalu kt opis tu yg xleh buka tu..huhu tensen

[-suziey-] said...

intan:

hoohho..rindu ka..hehe..dugaan..cewah mcm org bercinta plak..hehe..

slmat menjadi student:)

[-suziey-] said...

maksu:

aah la maksu..mslh tenet ni mmg menyakitkan hati..menghilangkan mood

[-suziey-] said...

momguess:

ceh ko..buat2 tanya plak..ok ok sabo..akn kuar gk 28hb tu..ekeke:p

[-suziey-] said...

camarputih:

hahhhaaa...sabo jela..aku dh gtl tgn ni..mklumla blogger tegar kan..ekeek:P

[-suziey-] said...

zh-ena:

emm tu la..tp tu pn xleh pakai sgt..kdang ok kadang x..

[-suziey-] said...

zuraiwan:

huhu..tu la apekan daya...seb bek bole ym ym kan..kalu x demam ko nnti rindu kt aku..ekekeek:P

[-suziey-] said...

hezesuze:

hahahaha..lawakla..path pd arahan gitu:p

[-suziey-] said...

joe:

tu nyanyian ke puisi..ekek:P

[-suziey-] said...

lia:

eh sama la kita..hahahaha..tang kawen mmg xlast minit..awal giler..ekeke:p

[-suziey-] said...

wantie:

heheh..ko tgk la gbr2 lama yg aku dh upload tu..ekekek:P
waa ko lg gigih..boyot2 pn g kuliah..hehe

[-suziey-] said...

ibudamia:

hahahaa tu la..balik umah lazy tahap gaban..ekeke:p

hoho gitu ke..emm nmpk gelap je xde gambo kan..hahaha

[-suziey-] said...

mamalieyna:

hahhaha..lps rindu ka..ekkee;p ok ok..nnti kita qada'..tp skang ni bg laluan org lain plk enteprem..ekekek;P

[-suziey-] said...

mrs adz:

hahhaha..siot je ko..amboih..aku xyah celoteh pnjg..kalu camtu aku tepek album je la kt sini..xpanggil blog dh wei..dh kena panggil album gbr..

[-suziey-] said...

da gilachoc:

huhu..kita senasib la..kita mmg xlps lagsung nk buka komen box kalu kt opis..mmg xde 1 pn yg lepas..lg truk kan..huhu..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pssstt dear ...tahniah ekk aQeel si ensem tu menang 2nd place contest Intan....huhhuhu first time ni contest yang aQeel n Damia join..pastu sama2 menang


p/s:errrr ni bleh kira persamaan gak ke?...ekekeke

EIJAM'S FAMILY said...

huhuh ape nak buat nasib badan.. hahah.. ko mmg jahat coz dah nak antar baru terhegeh 2 nak buat.... huhuh betul tue student mmg cam tue.. yg buat cepat2 student skema jerk.. jgn marah okies gurau jerk...

[-suziey-] said...

mamadamia aka haiza:

thanks..aaah damia pn menang jgk.....congratessssss..ekkek;p persamaan gk ni..sma2 comel..hehehe:p

[-suziey-] said...

eijam's famili:

hahhhah siot jek kata aku jahat..tp mmg pn..ekekekk;p tu la..xreti la nk buat awal2..skema giler..hahhaha

naurah makwa said...

ala ciannya..betoila,nak tenet kat umah satu kemalasan..naklak balik kojer tu kena masak lagi..mata pun dah ngantuk..zzz jer la jawabnya..

[-suziey-] said...

naurah:

ha tu la..sama kan...balik keje layan ank main2..pastu dia titon kita pn titon..ekeke:p

CuTeMiUt78 said...

sama je la ngan aku.. nak on9 kat umah.. adduusss... malas yg amat... nanti bukan aku yg sibuk bertenet.. dak bujang mirul tu yg sibuk... eemmm takpe la... take time kan.. sok2 klu dah ok, blh la ko hapdet segala bapak gambo kat sini heh..heh..heh

[-suziey-] said...

cutemiut:

hmm kita serupa..hahhaaa...skang dh ok dh:p

CINTAMANISZ Lite said...

camne ler dulu bkn main senang2 nak berblogging kat ofis tp skang dorang blok pulak ek???
agaknya ramai sgt staf pos msia berblogging ni....hmmm. kena tangkap sorang yg tak pandai cover line...abes ler dorang blok sume....

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio