Thursday, December 24, 2009

confirm dah!!

Assalamualaikum...



hmmm..confirm dh aku kena eye infection plak..huhu..bkn takat merah n bengkak je..tangkap ke kepala tu yg aku xtahan tu..berpino je mata ni..bdn seram sejuk nk demam..adeiiii...sabo je la..



makanya hr ni aku MC..plan nk settle esenment tp br ngadap pc jap dh mcm org menangis dh mata aku ni berair..huhu..




p/s: kalu la bole postpone sakit mata ni akn ku minta lps abis exam..eekekeke:D takdir Allah..its my turn..smga korang sume sihat walafiat :)
p/s2: tu ade la tu yg ingt confirm aku pregnant:p

26 comments:

Mrs. Adz said...

ala sian ko suziey..sabar jela ye..moga ko cepat sembuh..

ala kalau prgnt betul pun tak salahkan..

(hari tu kesilapan teknik..hihii)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.abes xm cmne kak?
.apapepun hrp mate cpt baek ;)

.tu lah, sape suruh skodeng jerr ;p

ibu damia said...

adusss..akhirnya terkena juga yer...tak pe lah takdir tuhan...nanti take care tau...

p/s: aqeel dah sihat lum?

Sidratul Muntaha said...

sian ko suziey
aku dah melauinya..
sila soalt tu kan
time sujud
mak aii
rasa cam nak terkuar bijik mata pun ade..
wei..rest betul -betul..

naurah makwa said...

mc lama la ni..takper,dok rehat kat umah..yer la,kalau pnant apala salahnya..huhu

zh-ena said...

kena pki spec itam selalu nie
semoga cepat sembuh suziey dan aqeel

E.L.I.Z.A said...

awat la ramai yg kena sakit mata ni?mmg musim ke ape? cuak lak sbb eli sepanjang hidup ni xpenah lg kena sakit mata ..btw, get well soon ya ☺

Mama Eyrfan said...

sudah kena ye? x pe lah, have a good rest...jgn lupa pakai spek itam kalo kuar jln2 ye! :)

noy said...

suziey,kalau kes sakit mata ni,noy tiap bulan mesti kena..contact lens lah punya pasal..tu yg bole sampai seminggu cuti...and at most times,i have to be ugly to work cos terpaksa pakai kaca mata ala2 cikgu bedah..huhu

Mak Su said...

rehat kat umah, moga cepat lega, nanti boleh jenjalan pulak :)

Nurhayati said...

mmg pale hotakku pikir sudah berisi hihihi..rupa2nye sakit mata.. aduhai.. nak taknak mmg kena mc kan.. selamat bercuti dlm sakit yer =)

p/s: kek dah pos smlm, harap2 dapat harini.

iedaLUVsham said...

semoga cepat sembuh ek kak! :)

neezareef said...

cpt je jangkit..moga cpt baik

mamalieyna said...

heheh..mmg..ingt peknen..ekeke.. baru jer terfikir bl bca komen suziey kt my n3..suziey ni tak kena skt mata lg ke?..bkn ler meminta tp terfikir sbb skt mata ni confirm berjgkit kan.. hope cepat ler baik..! cian dier.. ^_^

Nana said...

adoi mmg seksa kena sakit mata ni...ritu saya kena sampai bengkak gusi, urat mata ada kena mengena ngan urat gigi ke?+demam bagai

cepat baik ek

atty's said...

jgn lupa ltk ubat tau ..

JMR said...

conguntivitis ker??get well soon..

CuTeMiUt78 said...

alahai sian ko.. dah la nak exam kan.. dugaan..dugaan..
apapun harap ko tabah menghadapinya..
dan semoga cepat sembuh k..

gee ryder said...

kak gee pun bru lps aritu..bejangkit ngn aqeel gak...

takpela..leh berehat lama sket kt umh hehe

ibu_arifa said...

amboi...tajuk entry ko kontroversi tul lah..hihihi

kesiannyer sakit mata plak...moga cepat sembuh yer..fuhhh

zura@iwan said...

semoga ko cepat sembuh yer....jgn lupe pakai ubat mata..

CINTAMANISZ Lite said...

takpe..sakit biasa je..semoga cepat semboh.

Akak ritu ngadap komputer guna spek cekelet, hehe..filter mata ler kunun2, hehe..

ibu emy efy eqy said...

kalau betul2 pregnant pun apa salahnya...

suziey study kat mana?

ibu emy efy eqy said...

jangan lupa makan ubat ye. akak doakan supaya suziey cepat sembuh... bolehlah baca buku semula...

momguess said...

jom jumpe
blh aku dpt mc
hahahhaha
weyyyy
tkecre

farish H said...

cian akk

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio