Friday, December 25, 2009

emosi yg mereng

Assalamualaikum..



yeehaaa..aku di t.a.i.p.i.n.g skang..melawat ayam dan itik..ekekek:p



hope ayam2 dan itik2 tu sume xkena jangkitan sakit mata aku ni..hahaaha:D



thanks to ALL yg concern pasl aku n sudi doakan aku agr cpt sembuh....sgt terharu....smga korang sihat walafiat dan dpt enjoy coti yg panjang ni.. :)


p/s: emosi xstabil..cenggini ler emosi org nk final exam..agk mereng:D
p/s2: auto published!

13 comments:

zh-ena said...

bestnya blk kg..ena pun tgh mereng sbb terperap duk kat umah jea

Mrs. Adz said...

selmat pulang kembali ye..

CuTeMiUt78 said...

dlm pada mereng tu.. sempat gak ko menziarah ayam itik ko kat kg ya suziey.. aahhakkks.. okies selamat semua utk ko

adda said...

bestnyer.. mesti ayam n itik dah ridu sama suziey kan hehe.. semoga mata cepat sembuh ye

alfa juliet said...

kena jugak ko..takpelah suzi jgn tensen2..cool

mamalieyna said...

waah bertuahnye ayam itik kt taiping tue..ada org cam pn suziey ni, balik tuk jengok ayam itik..ekeke..

all t best for final exam naa..jwb baek2 nnti! ^_^ jgn mereng2.. :p

ibu_arifa said...

alamak!! nak final exam dah yer..

good luck yer suziey..nape aku lak yg kecut perut ni bila dgr final exam ni..

momguess said...

ayam itik ko sihat jer
aku ni yg xsihat
lalalla

atie said...

Samalah suziey, akak pun tgh mereng selagi belum merdeka. Pulun baca sampai pening mata...

farish H said...

hehe saba jela kak

Mak Su said...

oohhh? ok, ok, all the best :)

CINTAMANISZ Lite said...

ait...ri tu de balik tepen??
Akak ni line TM takde..tak tau ler perkembangan suziey. Kalo idak...leh ler gi jumpa sat2 pun jadi laa no??

Dh lama tak online...rindu nak masuk sini...ni dh masuk punnnnn...hehe

Ena Qalinsya said...

erk! kalo nk amik exam mmg emosi mereng ek.. kalo cmtu takmo amik exam la..kang jd mereng plak ahaks

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio