Wednesday, December 9, 2009

flashback…a small celebration

Assalamualaikum..
tarikh kejadian: 26 November 2009
masa: 9pm
location: kamunting, taiping

IMG_3584
~hehe..jgn trkejut plak tgk mr mickey ni..haaaaa..nk tau menatang ape ni?…~
IMG_3585
~taraaaa….pressie for aQeel on his birthday :) ooopsss ade lg..~
IMG_3600
~taraaaaa lagi…sweet x? hehe..ni plhn ibuaQeel ok..aku xkira dh..bosan asyik biru je kan..ape slhnya boy pakai pink..lgpn ibu dia je yg dok usung beg ni..so xde maslh kan color PINK! :p~
IMG_3607
~cake of the day :) chocolate wallnut..sgt marvelles..even till now terasa2 lg kesedapannya..hehe..~
IMG_3619
~besday boy~
IMG_3620
~celebrate secara berduet..selang sehari je besday hubby n aQeel..hehe…sape untung? pk la sdiri..ekekek;p~
IMG_3621
~the smokes..againnn..i likeee:p~
IMG_3624
~ye ye je aQeel nengok ayahnya ptg kek..~
IMG_3612
~food of the day..ye mmg ini je yg kami beli..bkn sbb kedekut ok..sbbnya mak mentua aku yg tersyg tu dh mask sekuali beso rendang ayam n ketupat palas..mlm raya kan..xelok membazir..amalan syaitonirajim…hehe..~
IMG_3616
~aQeel was playing his new lego..pressie frm ayan (read: alang)..ekekee:p~
IMG_3614
~last but not least..terima la pose aQeel khas utk aweks sume :)~
just a small besday celebration for hubby n aQeel..my beloved heroes..even simple but meaningful..we enjoyed every single moments together :)
p/s: sometimes..the celebration is doesn’t matter..but the time we spend together could lighten the day n yes..both guys were lighten up my life forever..insyaAllah..


32 comments:

iedaLUVsham said...

comelnyer aqeel neh! dah le putih, bibir merah plak tuh! hehhehe!!! ala..xpe boy pakai pink, kalo asik biru jer mmg berpinar le mate :)

mama tisya said...

wah aqeel dpt basikal...aku pn ingt nk blikn tisya basikal gk tp tula tk terbeli2 lg...ehhehehe...mula2 tgk gmbr mickey mouse td ingtkn ko wt tema mickey :-) mmg cute beg tweety tu...dh bosan color biru ek..tkpe leh proses adik aqeel gegurl lak...ehhehehe

lia said...

errr knp slalu dgr org fobia nk pakai/guna warna pink utk boys? ensem apa mcm pelakon korean/taiwan tu he3...

tp serius aqeel mmc hensem..

MRS. K said...

asap lilin tu,
nice shit bebeh!!

i like...

zura@iwan said...

ko la untung wei...sbb celebrate sekali kan..hehehe..

ibu damia said...

lawa lah pic asap lilin tu...nampak hidup....

oooo..dapat beg pink yer...ok what...sekali sekala kena lah jugak berani main warna..barulah colourful dunia...

the cake make me hungry....post sini ckit yer...

cheqna said...

happy birthday aqeel yang comel macam cheqna..

ekekekekeke

zh-ena said...

pink pun pink la cute aper :D

gee ryder said...

wah aqeel dpt beskal miki..
reti bwk ke x tu? hehe

CaMaRPuTiH said...

untung ibu aQeel jimat2 2 in 1kan...


happy belated to both of them... moga terus di beri rahmat dari DIA... kesihatan yg baik, rezeki yg melimpah-ruah... last but not least kebahagiaan yg kekal ke nafas terakhir seorang isteri dan ibu.

** atie + farid + aisyah ** said...

amboi...tomeynye beskal miki tu... beg pink tu smart la... ala suziey, skang ni pink pun masyuk pe ngan boy.. lagi2 kalau boy tu putih cam aqeel, ape kaler pun kene...

terliur nye tgk sate tu...

Yen said...

suzie, aqeel mmg copy cat ngko he , wei bila lg...aku rasa aqeel perlukan kwn hehe

Mak Su said...

bawak beskal baik-baik ya Aqeel :)

AshAnas said...

wah, aQeel dpt basikal... nnti leh bawak anas jln2...

ArPeGGiOS said...

aqeel dah pandai kayuh tak ?

mamalieyna said...

yesss..cara sambutan tak kisah camne pun kan, janji ianya memberikan sejuta makna dan boleh diraikan bersama2..^_^..cedapnyer kek tuu...!

aQeel leh smbt together with ayahnyer..Arif lak leh smbut together with mamanye..selang 2 hari je kitowang.. ^_^

Rozita said...

amboi..byknya adiah aQeel dapat. jeles auntie :P

ibu emy efy eqy said...

cantiknya basikal aQeel. ada mickey mouse lagi...

pas tu dapat beg warna pink. sweet sangat. acik wa suka warna beg tu.

happy besday aQEEL. SEMOGA MEMBESAR MENJADI ANAK YANG SOLEH BUAT MAMA DAN AYAH...

Nana said...

wah cantinye beskal kali ijau lagik

Mrs. Adz said...

ala sukanya basikal tu..eisya siap cakap mouse lagi nengok pic yang 1st tu tadi..

wei,beg pink ke..ish ko ni..beg tu macam sesuai untuk adik aqeel je nanti..aku doakan ko dapat girl lak lepas ni ye..aqeel tak macho la pakai pink..hihii

sweet nye pic yang last tu..renungan yang menggoda tull..

atty's said...

basikal aqeel lebih kurang abg fir nya ..same color.

Hezesuze said...

aQeel dpt basikal n beg baru...
ayah dia dpt pe???
muhahahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.akak!
.bg hubby present ape?
.x kan share ngan aqeel gak? ;p

Mama_Aqish said...

sama cam aqish dapat basikal warna merah....

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah aQeel dapat beskal ye...nanti bawak Damia jenjalan ye...comei beg pink tu :P...Damia pun takda lagi beg kaler pink

~Damia~

CINTAMANISZ Lite said...

mak aii..hadiah beskal tu?? beli kat tepen ke ni?? ishk..

Hmm..tentu AQeel leh kayuh beskal ni ngan helmet merah papa dia..hihi..

LEGO?? aii...besar2 ni selalu masih tak berminat ngan mende ni selain menyepahkan aje, kan AQeel..hehe..

Intan said...

Tergoda melihat renungan si aqeel nie :D

Woooo gambar satay tu mcm boleh di ambik, pas tu terus ngap makan..."hidup" giler gambar tu beb!

MaMa aYiN_FaSHa said...

untung anak besday sekali ngan hubbykan..x byk kerja..hahah!!!
Gambar lilin yg dah ditiup tingal asap2 tu aku berkenan sgt..canteekkkkkkkkk...ajar aku weh..!!!

Nurhayati said...

wah aQeel dapat beskal la.. pasni leh rempit keliling umah ni.. hooyeyyy

CuTeMiUt78 said...

wah.. ijao la beskal dia... aahhaakkss...
betul tu.. actualy bila dpt spend time more ngan family lebih berharga dari buat celebrate beso2 kan

mamamiera said...

haaa.. celebrate 3 org je ae..
x mau jemput i taw.. dekut! hehee..
sukenye aqeel dpt beskal hijo..
bleh la ajak ibu rempit skali..
tp tpt d0k blkg xde lah pulok..
beg kaler pink p0n law0 tu..
ape kate ibunye suruh ayah aqeel yg bwk bag ni tiap kali jenjalan..? hehee..
*weih.. katenye prezzie nk p0s ari senin n katenye ari rabu leh dpt.. hehee tunggu..

wantie said...

tidak ada penetapan khas pun yg mengatakan boy tak cantik kalau pakai pink.

people are create that blue for boy & pink for boy.

when it create by human....so ( is the subject to be change).

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio