Monday, December 7, 2009

gratitude


Assalamualaikum..


Alhamdulillah..dpt bersiaran kembali.cewah..alhamdulillah n syukur sgt2 sbb aQeel dah kembali sihat septi sediakala..both my loved were in good condition..thanks to Allah for the gift..


well..aku rs xmampu nk say thank u to alls for your pray..seriuosly i am touching..trharu sgt dpt kwn baik cam korang yg concern psl aku..aku hanya mampu berdoa pd Allah agar Allah sntiasa lindungi dan peliharalah mereka2 n korang2 yg baik hati ni..


as usual..my PA..oopss...ina momguess..u such a good frend and the best fren i ever met..thanks wei for your care..untung ler pak tam dpt bini yg caring cenggini..hehe..


okla..lastly..terima kasih yg tak terhingga di atas doa dan sokongan korang pd aku..aku sgt menghargainya..smga Allah dpt membals dgn rahmatNya..amin...


p/s: lama gk aku cuti blogging yek..hehe..

9 comments:

mamalieyna said...

hermm sama2 mendoakan..tak rugi pun kan..Alhamdulillah sume dh baik..

sgt riso kalo bab anak kena high fever ni..alkisahnya anak kpd mmber en abg saya, meninggal sbb anak kena high fever diikuti ngn sawan..huh tak terbayangkan perasaan diorang..anaknyer baru umo setahun lebey tau!

Mak Su said...

syukur alhamdulillah

ibu damia said...

alhamdulillah....akhirnya semua telah kembali pulih....lepas ni jangan cuti berblogging yer....rindu kat aqeel hencemmmm t...

CINTAMANISZ Lite said...

Alhamdulillah, dah sihat dah ye kedua-dua hero hang no. Mesti lapang dah hatimu yg tulus mulus tu.

hmm..lepas2 ni hang kena wat pulut kuning ler, suziey..hehe.

10 said...

alhamdulillah suma dah sihat ek...

CuTeMiUt78 said...

welcome back my fren..
eemm syukur alhamdulilah.. Aqeel dah sihat dah ya... pasni blh la ko aktif berblogging blk kan

Mrs. Adz said...

alhamdulillah aqeel dah sihat..suka hati ibu aqeel ni..baru la nampak hidup skit rumah ni..kalau tak suram je..rindu ngan aqeel yang cute tu..

tahniah aqeel sebab memang baby in pink tu..in blue pun memangkan..tahniah aqeel..rezeki tul aqeel ni..sejuk perut ibu aqeel..

[-suziey-] said...

**************************************************************************


THANKS FOR YOUR SUPPORT :)


**************************************************************************

zura@iwan said...

alhamdullillah kdua2 org tsyg ko dh kembali sehat....

hari ni hari ko..mn tau sok luse hari aku ....sm2 kite saling mbntu kan..

pstt; aku pon lama cuti b'blogging..hikss

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio