Monday, December 7, 2009

hang tuah

Assalamualaikum..


alhamdulillah..tuah aQeel..dpt hadiah cabutan bertuah funniest baby contest done by umidanish...cayang danish sbb cabut gbr aQeel..ekeke:p



hadiahnya diaper stacker sponsored by Momsandbabyshop..thanks so much yek..aku mmg admire diaper stacker ni..hehe..alhamdulillah..dh ditentukan Allah ianya milik aQeel :)


p/s: alhamdulillah..setiap dugaan ade hikmahnya... :)

26 comments:

Rozita said...

tahniah... aQeel pun dah sihat ye?

cheqna said...

tahniah kak

aqeel camana???

harap cepat sembuh..

CuTeMiUt78 said...

tahniah..tahniah..dan tahniah.. memang rezeki aqeel melambak2 tuk thn ni kan... tumpang gembira sebab aqeel menang byk contest

h4ni3 said...

tahniah aQeel..
bagusnya, baik drp sakit, terus dpt byk hadiah :)

Intan said...

U lucky boyyy! Alhamdulillah aqeel dah sihat :)

mamalieyna said...

yee memang hang tuah tul! aQeel sentiasa bertuah ^_^..congrate!!

firahadifa said...

congrates hang tuah kecik!

isya said...

tahniah aqeel, betul tu suziey,
setiap yg berlaku tu ada hikmahnya..

ibu damia said...

wahh tahniah lagi....walaupun hari tu aqeel tak sihat, bila dah sihat...tgk dia punya hikmah...berganda2 kan...

Gieyana said...

Tahniah yer..:)

fa10 said...

aqeel menang lagi..tahniah. dan yg penting..aqeel dah sihat. alhamdulillah

Hezesuze said...

smmgnye aQeel layak menang....huhu

Mrs. Adz said...

ye..ye...aqeel menang..tapi memang kelakar tgk pic tu..

suziey,nape ko tak nak join lagi..ala tak best la..baru je nak wat contest ni..penyokong tak ade tak best la.

E.L.I.Z.A said...

heheh memang hang tuah ☺

UmiDAnisH said...

tahniah hang tuah, dr hang jebat danish??

Putra Mama said...

gmbr ni pun mmg funny.. bleh plak main brylcream (betul ker ejaan ni?) ayah die.. hehe

atty's said...

congrats aqeel..

CINTAMANISZ Lite said...

tahniah....utk AQeel dan ibunya..

wantie said...

tahniah... untuk aqeel dan juga tuan punya umah ni.. ibunya ler, sapa lagi kan...

Dah baik ker aqeel.. tentu sonot menang... tapi kan, photo memang cute!!!

alfa juliet said...

kalau aqeel terus menerus masuk contest, memang dia akn jadi winner

Mak Su said...

ahaks, tahniah.

memutih :D

naurah makwa said...

bertuah badan si aqeel ni..asyik menang contest jer..

ibu emy efy eqy said...

tahniah aQeel!

atie said...

Aqeel memang muka rezeki suziey, dan suziey adalah ibu yang gigih kan, tahniah....hahhahaha lawak giler gbr tuh...

[-suziey-] said...

**************************************************************************

THANKS TO ALL FOR YOUR WISH..THANKS SOOOO MUCH..MUAHHH:*


**************************************************************************

akubiomed said...

Bila si comel mengingatkan peristiwa tidak boleh dilupakan yang mana ketika isteri saya tertidor anak sulung saya bermain marker pen habis muka diconteng nasib baikler maknya tak dikenakan eye shadow. Masa anak saya bermain marker hanya bersebelahan maknya tengah tidor kalau tidak jadi make up artis lah pulak ;-)

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio