Monday, December 7, 2009

he is the winner of baby in pink & blue contest

Assalamualaikum..


Alhamdulillah..rezeki memihak kpd aQeel lagi..ingt lagi x contest baby in pink ni? ala yg kami siap buat shooting kat lake garden tu..ahakss…hmmm almost 3 bln br kuar result contest ni..hope penantian hadiah xdela smpai 3 bln lagi..huhu..


thanks to sya aka mommy shaika..and thanks to juri yg memilih aQeel :)


ni la gbr yg menjadi pilihan hati juri ..

IMG_1165



n aQeel also won 3rd place for cutest baby in BLUE contest done by Eliza. alhamdulillah rezeki berpihak pd aQeel lagi..got to know..20 juris yg dilantik eliza utk plh the winners...perghh...msti eli pening nk make decision..hehhe..apepn..thanks to eliza for the contest :)


ni ler gmbo pilihan yg tlh memikat hati juris..hehe..



p/s: okla ckp takat ni je contest yg aQeel join..aku rs nk stop dulu la..kasi peluang pd org lain plak..(ni bkn ayat show-off tau)..seikhlas hati nk tarik diri dr join any contest yg melibatkan aQeel..org pn jemu dh tgk kan..huhu..kusedar diri ini..cewah..

p/s2: tgh tunggu hadiah contest yg 1 tu..dh msk 3 bulan dh penantian aku ni..ke puan penganjur nk aku buat n3 khas jgk tuntut hadiah..hehe..xpela..mls nk kecoh even i hv the rite..yakin pd rezeki Allah..klau Allah xkasi rezeki tu xpe..sbb bkn aku yg berhutang.. zai & mrs adz..sabo aje ler:p





14 comments:

iedaLUVsham said...

tahniah!!! mmg encemm arr aqeel neh! :)

mama tisya said...

tahniah aqeel menang lg...uiks dh tkmo join contest ke...aku rs aku tau saper yg ko maksudkn itu...aku pn tgh tgu gk adiah2 contest yg lum smp :-)

mamalieyna said...

congrate to aQeel yg sntiasa encem n sweet..! ^_^..rezeki aQeel ni sntiasa ade je kan..sangkut aje kalo join ape2 contest.. murah rejeki ye.. :)..tp yg pasti aQeel mmg sweet..

eheh mcm dpt agk je, contest mana yg lom dpt present tu..hehe..sabo jelah ye.. ^_^

Mak Su said...

wow! tahniah! tahniah!

ibu damia said...

tahniah...tahniah....rezeki aqeel memang sentiasa ader...


huhuhu..daku juga menjadi menjadi mangsa kepada contest yg hadiah dia tak sampai2 lagi....dah dekat 3 buln gak.....takkan kita yg nak minta2 kan....walaupun kita ader hak....

Farra Dhelina said...

taniah ye aqeel.. hermmm sama lah kt kak.. xdpt2 pOnn lagi.. dah nk msuk tahun depan dahhh... adehhh sabOo je lah ye..

CINTAMANISZ Lite said...

ler..watpe nak bercuti aqeel masuk kontes lak..??
kalo syarat cukup utk usia dia...masukkan jer ler.

10 said...

wah... tahniah... banyak la dapat hadiah nanti...

CuTeMiUt78 said...

la.. awat dah nak stop dah.. tak best la.. mirul tak geng nak bersaing.. selagi blh masuk.. masuk je.. janji enjoy..
eemm sian ko kan.. aku masih teringat2 lagi.. kes yg kena ngan sorang blogger ni.. hutan hadiah.. smpi yg berhak tu.. buat n3 khas berkenaan hadiah.. ish.. minta dijauhkan dari hal2 yg camtu..

Intan said...

Tahniah aqeel...mmg murah rezeki dak encem sorang nie :) Ish suziey, tak yah lah undur diri...kalo dah rezeki tak ke mana. Suka tgk aqeel compete dlm every contest :)

By the way Intan pon blm dapat gak hadiah tuuuu...he he :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Tahniah aQeel....takyah la nak undur diri plak kang kesian Damia tak dapat tengok gambar bakal suami dia ni beraksi dalam contest....ekeke...

Err ada gak ke penganjur contest yang liat nak bagi hadiah lepas dah habis contest ni?...isk isk isk

E.L.I.Z.A said...

omedeto ☺
aqeel deserved it >_<

aiyoo 3 bln ek?lamo tu..insy'allah eli akan segerakan..tgh tggu sorang je lg winner ni..x contact eli pun lg..agaknya dia xtau kot dia menang..

[-suziey-] said...

**************************************************************************


TO ALL:


AGAIN..THANKS N THANK N THANKSS FOR THE WISH N SUPPORT..



**********************************************************************

zura@iwan said...

tahniah utk aqeel cayang.....layak utk menang...coz mmg aqeel sgt cute...hehe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio