Thursday, December 3, 2009

the prezzies

 
Assalamualaikum..
 
 
**********************si comel berbaju raya contest done by BabyIbu******************************
 
jeng jeng jeng.rezeki aQeel..hadiah kemenangan utk contest Si Comel Berbaju Raya contest done by BabyIbu..aQeel is the 1st winner for boy category :)
 
 
b4 tht aku nk minta maaf seikhlas hati pd liyana aka babyibu selaku penganjur contest si comel berbaju raya ..sbbnya..br hari ni aku tau vochure utk print 120 keping gbr size 4R sponsored by eoe Online dan jg vochure bernilai rm30 sponsored by leanalittleshop tlh diemel pd aku since 16 nov lg..maklum ler aku agk jarang cek emel.. sori ye liyana.agk lmbt utk ucap thanks to all sponsors...beg tajaan Gin & Jacqie & gelang (i guess) sponsored by Sherry pn dh aku terima seblm raya hr tu melalui courier..


IMG_3574
IMG_3576

gbr vochure idok ler teman amik gambonye..hehe:p

again..million thanks to Gin & Jacqie, Sherry, eoe Online, leanalittleshop for the lovely gift :) and trillion thanks to babyibu for the contest:)



*******************************cute baby in costume contest done by Intan**********************************


taraaaa..hadiah ni mmg fresh..br smpai tadi..so alang2 aku kumpul buat 1 n3..aci x? hadiah ni adlh utk contest  Cute Baby In Costume yg dibuat oleh intan aka ibu arissa..aQeel menang 2nd place..so lovely lace hadiahnya..

IMG_3675
IMG_3678
IMG_3682

thanks so much intan & liyana…aku sgt suka kesemua hadiah ni..ibuaQeel plak yg lebih..sape yg menang nih..ekeke:p. syukur alhamdulillah..smga Allah sentiasa murahkan rezeki anakku ini..amin :)



p/s: org memberi kita merasa..hargaila setiap ape yg kita dpt :)
p/s2: sukati aku je cipta word sdiri..the pressies..ekekek:p

14 comments:

** atie + farid + aisyah ** said...

wah suziey....dpt prezen mengalahkan artis...murah rezeki..

MRS. K said...

tahniah!! cute² belaka pressies tu!!

Mama_Aqish said...

hu...hu....bestnyer dapat hadiah...suziey banyak lagi contest yang aqeel leh masuk tau....nanti dah umur 4 tahun dah terlimited nak join...so sekarang ni lah peluang join habis habisan....tahun depan kena ada baby baru lagi la....leh join contest lagi....

h4ni3 said...

wah.. sessi mengumpul hadiah ek. hehehe.. congrats suziey.. kalau takde maknya yg membuat entri, manakan menang anaknya.. kan? :P
khayra pun dpt 2nd place yg baby in costume tu. baju raya, tak menang. hihi

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kak, nk jd translator gk ke?
.the pressie ;p

momguess said...

wahhhh ko kannnn
menang sesajor
tahniah wey

invoice aku mcmaner
due date lst wek lagik
hahahha

mamalieyna said...

weeeii dpt adiah sajeee..jeles i! ^_^.. best ek dpt pressie2 ni..

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah sesangat kat ko.. memang ko ngan aqeel murah rezeki..

mama_umar said...

tahniah weh!!yg menangnye aqeel,adiahnye byk utk mak..hahahaha rezeki2..

Nana said...

manyak nye adiah.murah rejeki aqeel slalu menang contest kan

ibu_arifa said...

wah..berganda2 dapat hadiah tuh..mmg berbaloilah kan..
semua hadiah best2 belaka...tahniah :)

ibu damia said...

murah rezeki ibu aqeel...leh kongsi2 ngan aqeel hadiah tu...

zh-ena said...

rejeki jgn di tolak kan kan kan

wantie said...

murah tul rezeki aqeel ni. always menang. memang patut pun aqeel menang, sebab..... DIA MEMANG COMEYYYYYY....

kalau dapat aku nak cubit pipi dia..kecepuk. aku sayang dia sket..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio