Monday, September 28, 2009

manic monday

Assalamualaikum..

ish aku ada mslh beso ni..sejak bercuti dr blogging bln ramadhan hr tu..rs cam nak cuti terus je dr blogging..malas giler nk update..huhu..camno ni..sana sini org dok cite pasl raya kan..hmmm..gambo pn xbape nk ade..almaklumla..beraya umah sedara mara makcik makcik pakcik pakcik..aku plak jadi segan nk kuarkan en canon nk snap2 gambo mknan2 yg best itu…nk posing2 apetah lagi..msti dorang pelik je tgk gelagat org kl yg ala2 jakun ni..ekekek:D nnti la aku tepek gambo2 yg suam2 kuku tu yek..kali ni n3 tanpa gambo plak..hehehe:p

tadi sembang2 ngn Gie..dia pn geng ngn aku gk..virus M melanda..ekekek:D ouh permintaan cik puan gie ni..soh aku tepek gambo baju raya..okla..nnti aku load gmbr baju raya aku ok..adela 2-3 keping dpt snap..selebihnya..aQeel je yg memnuhi memori en canon..ekeke:D

ok sblm aku lupe..aku nk say tenkiu very much pada kak alona, rina cute miut, fara adura dan mama tisya sbb sudi bagi kad raya mekaseh bebanyak yek..kalu ade yg bagi kad tp aku xmention nama tu maksudnya aku xdapek la tu kad raya tu..kad raya deme ni pn beberapa hr sblm raya bru smpai kt umah aku..makanya xsempat la nk mengadakan sesi pecah kaca pecah gelas..sudah baca harap balas tu..ekekek:D ampun dan maaf dipinta ok..

so pd sesapa nk dtg beraya kt umah aku meh ler ..jgn segan2..pintu sentiasa dibuka..hehe..


~erkk..story buka posa ngn depa ni pn xbuat2..hehe..giler malas kan:p~




p/s: hmm..pasti meriah ngn open house sana sini pasni..hehe
p/s: thanks pd yg bg hari raya wishes..thanks so much..aku dh reply kesemua ucapan tu..pd yg xdpt sori ok..mgkin line bz sgt..so xlepas sms2 tu..


Friday, September 11, 2009

latest recipe restaurant, le meridian kl sentral



Assalamualaikum..

n3 tanpa cite..aci x? ekekek:D



~1st round~

~2nd round~

~3rd round~

~desert~


p/s: kalu korang pasan..stiap round wajib ade mash mallow n stoberi salut tolat..ouh heaven..hehe:p
p/s2: alhamdulillah..rezeki ramadhan..cuma sedih xdpt nk share ngn hubby n aQeel..huhu
p/s3: mmg byk giler mknan..tp beso mana sgt la perut nk accept kan..so jgn ikt nafsu..hehe..

Thursday, September 10, 2009

beautiful baby contest..weeeeee


Assalamualaikum...

hohoho...rindunya kt korang sume..stlh berhari2 aku menyepikan diri..muhasabah diri (kengkonon:D)..at last mlm tadi aku bjaya menziarahi sume kengkawan...klau ade yg miss sori ok..hehe..

actually n3 ni just nk announce aQeel menang beautiful baby contest yg dibuat oleh mommy zara..even 3rd place...alhamdulillah..rezeki aQeel di bln ramadhan..contest ni 100% by juri pro katanya..so adil kan..kuasa di tgn juri..hope xdela kedengaran lagi org kata aQeel slalu menang contest sbb voters... :)

n3 ni bknla bertujuan utk menunjuk2..tp just as a complimentary and appreciation kpd penganjur sbb buat contest ni..ye la..cuba korang put urself on her shoes..dh penat2 buat contest..tp xde penghargaan dr pemenang..walaupn penganjur xmengharapkan penghargaan..tp kita kan org melayu..org xmelayu pn tau..org berbudi kita berbahasa..xgitu :) as long as kita xterlalu riak n sombong..eh terbagi tazkirah plak..ekekk:D kalu bosan baca xyah baca ok..no hal pnya..

okla..last word..aku nk say billion thanks to mommy zara sbb buat contest ni..n thanks jgk kpd juri2 yg memilih aQeel.. terima kasih daun keladi..kalu ade contest lagi..btau ler..hahaaa:p



~ni la gambar yg dipilih juri sbgai pemenang ke-3 :)...congratulation my precious aQeel..muahhh...kebanggaan ibu dan ayah :*~



p/s: ptg ni ade jmputan berbuka puasa...tp xleh bw hubby n aQeel..huhu..


Wednesday, September 2, 2009

bersiaran kembali


Assalamualaikum..

yeeehaaaa...im back...hoho lama giler xupdate ini blog..sian cik blog ku ini..terabai gitu..hehe..well nk buat cemana kan..last 2 weeks hectic week utk aku..preparation for the final exam..n now..pheww** soooo relief..exam dh abis..bole raya dgn girang dan gumbira...ekeekek.....

so..sbgai pembuka n3..ecewah:p aku nk publish n3 hadiah kemenangan ni dulu ok..sian mama aqish yg ternanti2 n3 ni..sori yek mama aqish..kebizian..hehe..
jeng jeng jeng..ni la hadiah yg aQeel dpt as a Cute Lil Prince..contest yg dianjurkan oleh mama aqish..tp as usual..sgt noty ini bdk kecit..ssh mau snap gambo dia..


~ni pesen sakit pinggang..adeiiii..~


thank you so much mama aqish for the lovely present :)

so sorry ok sbb aku xsempat nk bls komen2 korang yg best itu...sonot membacanya..thnnx for those comments :)

smpena bln ramadhan ni aku akn kurengkan sket aktiviti blogging ni..lps concentrate utk exam..now tb msnya 2 concentrate utk beribadat plk..jom reramai manfaatkan bln yg
pnh rahmat
ni..rugi kalu terleps begitu shja..kita xtau smada sempat ke idak utk kita smpai ke ramadhan thn depan... smga amalan kita diterima...amin:)...salam ramadhan....................

p/s1: 2 more papres to go..ouh xsabo nk konvo...
p/s2: got to know eliza pn tgh final exam yek..caiyok2 eli..good luck..may u pass wth the flying colors result:)..azab akk dh lps dh utk sem ni..ekekek:D

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy