Thursday, January 28, 2010

amanat puan pengetua

assalamualaikum

sihat ker semue, harap2 semue sihat lah iyo

den bukan apo, ni hah nak bgtau puan tanah ni arini ader worksop, 3 ari b4 nie puan tanah ade kursus, tu yg den pagi2 lagi dah dapat amanat dari beliau.....

amanat yg pertama.....

kepada peserta yg telah men'join'kan diri untuk family day banner contest, we ols dh terima semue peyertaan tersebut, time kasih bebanyak yer sbb sudi sertai ... dan untuk pgetahuan peserta, kami ajk akan bermesyuarat pada sabtu ni untuk memilih pemenang diantara yg terbaik...dan keputusan nyer akn diumunkan pada hari yg sama, masud nyer sabtu ni lah kan.....


amanat yg kedua....

pada yg kurang bernasib baek, dnt wory b hapy sbb korang pon akn dpt saguhati sagu gula...


amanat yg ketiga....

hishhhh...byk bebenor amanat nyer nie... aper lagik erkkk... japss den lupo.... den raso dah xde dah kot amanat nyer... cumo 2 tu jer... nnt kalo ado lagik den updted iyo...


den yg terpaksa menurut peirntah
momguess



12 comments:

mama tisya said...

yeaaaayyyy ada adiah saguhati...aku suka cz aku mcm tau je banner ku tu tk brp kreatif tp nk gk cuba2 design...:-p

ita cutevirus said...

huhuhu... ita memang suke sagu gula... da lame tak makan... yummy...

mamalieyna said...

suka la suma peserta dpt adiah! rugi weeh tak join! ^_^

zura@iwan said...

kome bz yer...x per ate dh free bagai....jenguk2 la umah teman na...

Rozita said...

salam puan rumah~

ummuabdullahsyaakir said...

Salam suziey,harap sihat da ceria selalu..Lamanya tak datng blog ni...rindu padamu dan aqeel handsome tu ^_^

Selamat ber workshop ^_^

wansteddy said...

bestnya! klu xmenang pn dpt saguhati. tp lg sweet kalu menang lalala.... tq cik2 puan penganjur contest!

CuTeMiUt78 said...

wah.. best2.. tak menang pun dpt sagu gula..sebab tau mesti tak menang punya... maklum la.. tak berapa nak kreatif... saja suka je.. menjoin2 kan diri..

Hezesuze said...

wah! jd PA skrg yo....huhu

alfa juliet said...

wah bagus korangni

UnGu VioLet said...

amanat yer kak.. waduss.. byk amanat tue..

zh-ena said...

ada jgk tu tukang amanat heheheheh

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio