Wednesday, January 6, 2010

@ taiping sentral


Assalamualaikum..



hehe..okla..abadikan je la gbr2 ni dlm blog:p ade gk bende aku nk update..ekeke:p (giler byk masa ni:p)



IMG_4121

~ni view dr level 1 taiping sentral..time ni nk krismas kan..harusla deco mengikt konsep~

IMG_4124
~aQeel sgt gumbira xterkata dilepaskan dlm playzone..~

IMG_4131

IMG_4128

~ha ni ade kisah..kesian kt bdk2 yg pakai santa hat tu..dorang ni jadi mangsa buli aQeel ok..even dorang lg beso tp aQeel xgentar lagsung..suka suki je dia cubit lengan bdk2 tu..aku yg kt bwh ni nk terkuor ank tekak dok jerit2 ..ye ler..kalu aku naik ats tu nk leraikan maunya roboh plak menatang tu..ekeke:p ish aQeel ni buat malu ibu jek..seb bek bd2 tu spoting..aku say sorry..dorang senyum jek..~

IMG_4151

~ayah kt luar jd photog~


lps dh puas main2..kami heading to 1 place utk soru..ok nwxt n3:)



p/s: letih giler kejo aQeel...adeiii

p/s2: jgn lupe join BLOGGER's FAMILI DAY BANNER CONTEST



26 comments:

ibu damia said...

berani tul aqel tu cubit2 anak org yer....walhal dia lagi kecik...

p/s: ye ke roboh??? cuba naik dulu...

zura@iwan said...

usihhh ganazzz ye budak ni..cubit2 lg org yer dia...sapa jar nih..hikss

♥ QaseH ♥ said...

UIT,,,GANAZZ aQeeL NI,,,,

SUKO DYER JER NK CUBIT ANK ORG,,,

HEHEHE,X TKOT NYR BUDAK aQeel NI,,,

MRS. K said...

baru skali jejak kaki kat situ

UmiDAnisH said...

ni mesti kes dia selalu nampak ibu dia cubi ayah dia ni.. hihihihi...

[-suziey-] said...

ibudamia:

hahaha tu la pasal..sesuka je dia cubit2 ank org:p ish xroboh kot tp org pndang semacam la..sbb tkt dh naik xnk turun nk main sama..ekeek:p

[-suziey-] said...

zuraiwan:

ntahla zura..sape tah ajo..aku xajo..aku ajo dia tarik tinge je..ekekek;p

[-suziey-] said...

qaseh:

hahahaa..jgn main2..ni bkn sebarang bdk..ekek:p

[-suziey-] said...

mrs k:

o ye ke..hehe..kg kt tepeng jgk ke

[-suziey-] said...

umidanish:

ish mane ade ibu dia main cubit2 ngn ayah..ekekekL:p

ummiaqeef said...

haha..aqeef pun suke buli budak..tp dia x cubit..dia tolak² budak tu smpai jatuh..cian..

Hezesuze said...

nk cubit ibunye bleh...muhahaha

[-suziey-] said...

ummiaqeef:

hahha sama ganas la ank kita ek..ekekek:p

[-suziey-] said...

heze:

wooooo ibu dia xleh dicubit..sbb pndai menyerang:p

mamalieyna said...

like mother like son lah tue! ibu aQeel suke mencubit eh! ekeke ^_^

Mama_Aqish said...

HU...HU....BILER PI TAIPING SENTRAL????KITER ADA SINGGAH ARI AHAD MINGGU LEPAS...PI RONDA2...TAIPING SENTRAL NI SEBELAH TESCO JE KAN????HU...HU...KALO SAMA TIME LEH LA JUMPA EK...

neezareef said...

cantik lak view kusi2 kuning tu

[-suziey-] said...

mamalieyna:

hohohhoh..tlg sket..ibu dia cubit semut pn xmati tau..ekekek:p

[-suziey-] said...

mama aqish:

time krismas ler mama aqish...hehe..umah kita dokek ajo tp xpnh terserempak kan..ekeke:p

[-suziey-] said...

neezareef:

aah tantek wok..kuning je

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah wah wah ....notti yer dak ensem ni dok cubit2 orang...kehkehkeh apa sangat la rasanya cubitan dari tangan cumel dak aQeel ni kan?...ibunya penah kena cubit ke ngan aQeel?..amcam?...best tak :P

10 said...

owhhhh... berani ek aqeel cubit2 anak org ek? cubit2 manja kot...

Mrs. Adz said...

mak oi..garangnye aqeel..takut la eisya nanti..tapi rasanya mesti dia nengok mak dia ni..tu yang dia ikut..huhuu..

kalau aqeel jadi cikgu nanti,kesian la budak-budak tu..

jgn naik suziey..aku takut kang masuk paper je..kekekeee

Izad said...

aqeel,auntiwe noy bangga ngan aqeel...show them who's d boss....hehehe

Ummi Salsabila said...

amboi,sape ajar aqeel cubit2 ni.mesti ibu dia slalu cubit dia.hehehe.berani btol dia ek..:)

penat ek kn kejar anak.blum merasa lg..hehe

CINTAMANISZ Lite said...

AQeel...blajar mencubit dari sape ni?? hehe..
Naseb bek ler masa mkcik Alona dukong ri tu tak kena cubit..kalo kena cubit...adoii...haha..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio