Friday, February 19, 2010

ade suka ade duka

Assalamualaikum..




hmm..quick update..sbbnya skang ni tgh bz buat CSI..cewah..dasat je bunyik:p actually henpon aku ilang..seb bek ade cctv..n nmpk clear muka pencuri tu..polis tgh siasat..tawakal je..kalu masih rezeki aku insyaAllah dapat blk..Allah bg aku ujian kecil dicelah kebahagiaan yg Allah kurniakan..apepn..alhamdulillah...at least aku akn sentiasa ingt padaNya xkira susah dan senang :)



dlm duka ade gembiranya jgk.. media yg dh confirm akn buat coverage famili day kita tu nnti...majalah WANITA, majalah PA&MA dan akhbar SINAR HARIAN..tp reporter yg akn dtg pd hari famili day cuma reporter mjlhWANITA...mjlh PA&MA dan akhbar SINAR HARIAN akn buat interview tru phone n gbr event akn di emel...soooo nnti kena cpt2 rembat those mags yek..hehe:p thanks ina for your effort..




p/s: adkh aku bole dpt i-phone baru...

23 comments:

mama tisya said...

dugaan h/p ilang..mudah-mudahan dpt jmpe blk..kalo tk dpt..rezeki dpt h/p br:-)

kalini magazine plak ye...1st paper..2nd magazine 3rd mn tau msk tv...hehehehe...sure rmi berebut2 nk bli majalah tu nanti..mcm dlu la even sinar harian cpt je sold out...hehehe

** atie + farid + aisyah ** said...

sabar ye suziey... ade hikmah bende berlaku.. mayb nak dpt hp baru kot .. hehehe

wah.. gempak gath kali ni.. siap masuk magazine... caiyok

Queenin Murni said...

hmm.. hilang kat mana ni?? siap captured kat cctv lagi.

Sidratul Muntaha said...

sabo yerk chief potong!
alhamdulillah..
at last ade gak media nak dtg..
takper2..
separuh suke..separuh duka..
harap - harap blik tpn tu..
klu tak
ko tinju jer muka pencurik tu..
nnti ajak aku sekali...
aku bab - bab PJJ ni mmg aku suke!
(penedang jarak jauh,pelempang jarak jauh,penampar jarak jauh dan jugak penyepak jarak jauh.)
aper laa
beli tpn sendiri ler...
ade ke curi org punyer..



pssst: laki ke perempuan yg curik tu?

mummy_ayu said...

sabar ye suziey, kalu ada rezeki dapat balik phone tu ok..

wah masuk magazine...harus interprame..he he he!

zh-ena said...

harap akan jumpa semula..nsb baik la ader cctv kan

wah byknya majalah yg akan involve

lia said...

kot ilang betul, mmg kena cr i-phone la tuh ;p

Rozita said...

i-phone? kat kedai byk...ko pi je beli

ibu damia said...

kena curi kat office ker? macam2 lah org ni....harap awak bersabar ....kalau tak der rezeki awak, bolehlah beli yg baru:)

senioritasara said...

waaaaaaaaaaaaaaa bestnye event tu nnti ada media...anyway, congrats to u..mmg mama hebat.nnti mesti dpt hp ehehehhe

momguess said...

sian ko
agak nyer tadi aku msg kat ko
die bc kot
nnt aku msg lagik tau
aku nk msg cam gini
'WOIT!!!! KO PULANG KAN HP KWN AKU NIE!!!
GAMBAR KO DH MASUK CCTV!!!


hehehhehe
byk majalah yg cover kali nie....
aku hanya buat yg termampu jer

Mak Su said...

ouh? moga ketemu semula henpon ya suziey.

oohh? wow!! cayalah!!

Mama_Aqish said...

wah...makin bersemanagt lah nak pi ni...sonotnyer...tq pada semua kerabat AJK...

Mama_Aqish said...

sabo ek suziey...kalo ada rezeki mesti dapat balik hanset tu....

zura@iwan said...

tawakal je la kan..mn tau ada rezki ko dpt hp tu blk...or dpt hp br lak...

cm mn duk dlm opis bleh amik nih...org dlm opis jugak ka?

mamalieyna said...

mungkin masanya sudah tiba tuk dptkan i-phone..hehe..tp sedeynye HP ilang! huhu..

waaa meriahnye gather2..dptkah daku join ni?! huhu..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

akak tak pueh hati tul pasal hang tak citer detail ler suziey..
hilang kat ner?? kat opis??

Ummi Salsabila said...

siannya hp ilang..xpe2..ade rezki nak tuko hp canggih lg kot.:)

wah,bestnye..siap msuk megazine.ruginyer...:(

ibu emy efy eqy said...

ALLAH uji kita sebentar tetapi ALLAH beri kita rezeki yang berpanjangan...

Farra Dhelina said...

saba la ye kak..semoga dpt tgkp lah si pencuri tu..akk kenal ke pencuri tu?? ish ish ish..mmg cari pasal la dia yea..sib baik ada cctv an!

mama_umar said...

klu tertgal hp pon blh mereng jap,inikan ilang..ade hikmahnye tu suziey..i-phone ka?bberry ka?hehehe..yeay blh glemer msk mag ;p

MiJa said...

slamat bergumbira dgn iphone baru,hehehe...
haih,bila la muka aku nk inteprem skali..^^

wantie said...

aku memang geram kalau ada pencuri.. hish.. hish.. kalau dapat pencuri tu aku tenyeh tenyeh muka dia.. ha.. geram!! Emo plak aku nih...

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio