Thursday, February 11, 2010

all in 1

Assalamualaikum..


i'm rushing..nk masuk meeting lg..bz ngn meeting je skang ni..adeii..


gbr genting?? huhu..ptg ni br nk amik dslr..klau smpat mlm ni aku load la yek..kalu xsempat nnti2 ye..(jgn basi udah..ekeke:D)

minggu ni balik tepeng..(kak alona kalu nk shooting sm2 roger2 la..tp akk confirm bz pnya..msti ramai sedara bertandang ke umah:D)..coti lama kan..hehe..cam aku plk nk beraya..:p ths yr CNY jatuh pd besday aku..15hb..after more than 15 years br dpt ulang blik cny fall on my besday..hehe..


sape tau banner printing murah??pls bg aku contact ok:) nk print banner famili day kita tu..

thanks to all for your supportive comments n not to forget ur brilliant idea in my last n3..on regards to be a lecturer..i really appreciate it:) will let u know what was the end up:D



ok...tata..jgn rindu aku ok..eekek:D





p/s: by nxt week aku akn publish 1 n3 khas for blogger's famili day RSVP only. so pd sesapa yg confirm bole trus bg nama as confirm dlm comment box n3 tu nnti..pd yg masih ding dong ding dong..mula la berpk2 utk mencari jwpn yg pasti..cewah..gitu:p ....mulakan aksi pujuk memujuk ur partner ok:D aku hanya bg 1 week a.k.a 7 days to confirm..after the closing date..segala pujuk rayu (ecewah:p) tdk akn dilayan..hehe..








.

20 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. ko dah coti2 ya.. eemmm bz manjang gitu... eemmm aku confirm tak dpt join.. lain kali la ya.. insyallah

mama tisya said...

bz skarng ye..tkpela nanti dh free leh up entry genting tu....kita cuba tnye saper2 tau psl banner tu ye...kalo ada kita inform..kalo tkde inform maknannye tk dpt la ye :-)

h4ni3 said...

ala... sure rindu punye la kat suziey.. jgn lama2 tau. hehe

ibu_umairah said...

wooo.best arr balik kampung!!!!kalu jumpa kak.alona kem salam sayang kat dia ek....

*suziey,tanya sekali lagi mcm mana ek photo itu besarkan..sory dah lupa lah....*

wantie said...

wah.. best nyer balik kampung. leh jumpa kak alona lagi tu.

wansteddy said...

bnyk printer kat area chow kit murah2. cubalah xplore. tmpt yg dikatakan murah kat kedai printer Bormas. Dia print semua jenis artwork. Betul2 dekat dgn monorail chow kit.

mamalieyna said...

sesi pujuk memujuk tue..cam faham2 pulak mslh utama kita..huhu..sesi pujuk memujuk dah berlangsung..tp tak menjadi jugak..sedey..! pepun akan c0ba lagi..heheh! 1 week eh, ada masa lagi..ekeke..

momguess said...

ppuan...

1. aku nk wish in advance bday kat ko

2. pasal banner tu aku dh jumper kedai nyer... nnt roger aku jer, aku cal tadik ko dh masuk meting yer...

3. b4 ko balik taiping, aku g umh ko japs nak abik cd... p tam n fmly die dh gediks2 nk tgk gbr tunang p tam yg gemoks tu... hehehhehe

4. pasal blog aku, mamatisya dh tegur ader 2 posting!!! walaweiiii, perlu ker aku buat contest sape yg blh delete double posting tu...hehehhe

mama tisya said...

momguess...ko kena soh sifu adjust..kn ko wt contest pening plak:-p

mama tisya said...

eh lupa lak nk wish advanced happy busday to suziey..tkpe kt fb nanti leh wish lg..mn tau tk sempt bz ke..wish awal2...:-)

mummy_ayu said...

oo..nak buzzday keyy..advance happy buzzday yer..suziey..pasal gathering tu, insyallah confirm rasanya...

firahadifa said...

owh... happy birthday..

Hezesuze said...

hepi buffday in advance gtew...
smoga pjg umur n murah rejeki..huhu

Mama_Aqish said...

o...birthday suziey ek....happy birthday k...semoga panjang umur & dimurahkan rezeki untuk bagi adeq kat aqeel....cayok2

Farra Dhelina said...

nk rindu jgkkk!! ;p .. owhhh 15 hb ni hrjd akk?? hpy bday sistaa!!!

ibu damia said...

advance happy birthday to you.....

cepat2 upload gambar pi genting...

Nana said...

tak sabau mau ke lake garden hehe

Mak Su said...

take care suziey, bizi banget tu :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

psstt dear,kebetulan lagi ni..sama-sama lahir bulan 2 ekk...u 15 hb and me 18 hb...sama-sama Aquarius gitu... :P

ummuabdullahsyaakir said...

Suziey,moga dipermudahkn semuanya yea

Oho bakal birthday mummy lah ni,hehe

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio