Monday, February 1, 2010

blogger’s famili day – the prezzies



Assalamualaikum..



hallloooo...bersiaran dr umah..cuti la katakan..hehe..ina & ayu..ko jgn jeles ok aku coti..ekeke:p


ok nk story sket la preparation kami utk Blogger's Famili Day 2010 kita tu..so smlm kami ber3 settle kan perihal hadiah..preview sket..



banner

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


IMG_5545

~taraaa...ni ler prezzies utk mereka2 yg bertuah..overall..ade 3 big hamper utk grand prize (xde la grand giler..jgn high expectation ok:)..3 small hampers utk games.. +- 20 lucky draw fr adult.. 8 lucky draw for children..and the goodies for children..~

IMG_5557

~kami ler yg balut sume prezzies tu..memandangkan kami xpnh keje pasaraya sbgai pembalut hamper dan hadiah..so agk compang camping balutan itu..ampun yek..ekeke:p ape pn kami cuba memberikan yg terbaik utk korang sume yg join famili day ni..~

IMG_5483

~aku just prepare minum ptg je utk deme - deme ni..goreng nugget n drummet n buat kek batik ni ha..ade plak org mengandung mengidam..ayu ade buat 2 ketul ciskek yg sgt maveles.tp xsnap la plk..dh kena ngap..mmg lazat weii..xtipu..kan ina kan..~


alhamdulillah..hal prezzies n brg2 yg diperlukan utk event ni dh settle..insyaAllah..next meeting to plan itenary plak..smga Blogger's Famili Day ni akn berjalan lancar sprti yg dirancang dan sume yg join ni akn rs happy n xmenyesal join kami..selain mengukuhkan ukhuwah kita sesama bloggers..




p/s: tapak dh booked..dikelilingi tasik..ade wakaf, pokok besar dan kawasan lebih lapang..lebih privacy..smga sume akn have fun! :)

p/s2: ade CLOWN for children..sponsored by watie aka mummyaeesh

28 comments:

mama tisya said...

meriah2...tk sbr nk tgu 28feb...wah ada clown ye...

Sidratul Muntaha said...

geng mak itam boleh bikin tokey pasaraya gulung tikar..
ahahaha...
gmbo tak sempat amik takper
janji abis kek tu..
it's mean aku berjaya membuatnya!
ahahaha..

Mama_Aqish said...

wah...tak sabonyer....ada banyak goodies gitu...cayok2 u all bekerja keras gitu

Nana said...

kekekek xpe kak compang pon camping la...nanti org dapat hanper tu pon koyak zassss je kang balut lawa2 penat je hehehe

momguess said...

tetiba den poning kepala arini
sbb xjumpe tunang
boleh gitu????
tapi demi kerana family day ni
den ketepi kan tunang den
sobsobsob

ces kek n kek batik mmg sgt marveles

joegrimjow said...

gud luk
harap ramai lagi yang join

cppc
jom join contest best
;-)
link contest

mama_umar said...

fuiyoo..xsaba neh,,hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

meriah nampak hadiah2 tu...tak sabar2 dah rasanya ni nak tunggu 28hb....siap ada clown segala bagai tu,memang mantap la preparation kalian...bravoo..2 thumbs up :P

Mrs. Adz said...

best..best..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

best ye..
semoga selamatttt....berjaya..sukses..

Gieyana said...

nk ikut..nak ikut...kekeke

ibu damia said...

bestnya tgk semua ni....ader peluang ke nak join ni???

Intan said...

Weee meriahnya! Nak hadiah satu boleh ka...wakaka :D

Semoga suksess to suziey & gengs ;)

ita cutevirus said...

tak sabor rasernye nak gi gath nieh.. adess...

MiJa said...

bestnya kek batik itu..^^

Hezesuze said...

ina gemokkkkkkkkkkkkkk!! haha

Ena Qalinsya said...

tak sabo gak tp taktau r nak p ke idak sbb segan huhuhu

~~@lyci@~~ said...

yeye.. byknya hadiah...
best2... xsabar alycia nak tunggu 28 hb nih..

mamalieyna said...

wow..bestnyer awal2 dh tertayang adiah..best2x..herm..suziey, nnti kita confirm balik tau dpt attend tak..psl en suami la ni..huhu..ada dateline tak kasi confirmation?

** Perfect Love ** said...

waaaa teruja!! teruja!! (^_^)

kak suziey.. kek batik tu ade tak kat family day nanti.. ;-p
sape suh tunjuk.. kan air liur dha leleh nihhhh.. hehe

Farra Dhelina said...

aaaaaaaa best nyeh!!! akn ku pastikan trkh keramat tu takde pape halangan!!

wat?? ade bahdutt??? hermmmmm baru cadang2 nk tinggal kan dedua org kekanak tu.. hmmmm harus di rombak blk nihhh...

CuTeMiUt78 said...

wah meriahnya.. klu la dpt pergi ni... eemmmmm

mummy_ayu said...

wah..meriah tu..best! tak sabar nak gie..minta minta tak ada aral..amin! siap dah pikir pikir baju mana nak pakai..janji biru!!!

momguess said...

heze.....
iyooooooooo
den mmg dh gemoks skg nie!!!!!

zura@iwan said...

wahh...byk gilosss adiah...bleh ke haku join ni ha...huhuhu...

pstt; x thn tu kek batik daaa...aku sukerr...

ummuabdullahsyaakir said...

meriahnya dgn pelbagai hadaih...huhu tapi tak boleh nak join.

sedapnya kek batik,suziey...mcm sedap je ^-^

wantie said...

wah.. meriahnya, bagus buat preparation awal.. awal..

ku tumpang gembira ni seberang laut ni..

mummyaeesh said...

1st of all tak duliks.. nak gak kek batik + ciskek tu...cis!

2nd of all.. sorry guys.. tak dpt beri sepenuh commitment terhadap acara membeli dan membalut adiah kerana pd tika dan waktu tu weols berjuang di kuantan ada event katanye..! pasal clown tu..insyallah da setle..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio