Thursday, February 25, 2010

blogger’s famili day – update # 3 (location+guest list)

Assalamualaikum..


ptg smlm sempt singgah lake garden after office hr utk snap tapak event..quit surprised sbb tetiba nmpk gondol je area pondok tu..rupenye dorang buat renovation on decoration sket...pokok2 n bunga2 keliling pondok tu dh kena cabut..hope dorang akn tanam balik..

jalan_parlimen_map01 ~credit to mr google~

tapak1

Direction: frm traffic light dari Parlimen, turn right (kalau dr dataran merdeka/bank rakyat .,vice versa ok)..immediately turn right lg masuk jln CENDERAMULIA..trus je smpai nmpk ROUNDABOUT..msk main gate (banner akn digantung pd maingate)..tp keta kena park kt luar..so kena bersenam la sket pg2 tu..hehe..u all trus je smpai la nmpk tapak ni..mmg 1 jln je..jgn masuk mana2 simpang dlm lake garden tu ye..tapak ni btl2 bersebelahan restoran..

tapak2


so..here u go..confirmed attendance:


1. [-suziey-] (2 Adults + 1 Kid)

2. momguess (1 Adult + 1 Kid)

3. Ayu (2 Adults + 1 Kid)

4. Watie (1 Adult + 1 Kid)

5. Mama_Aqish (2 Adults + 1 Kid)

6. Adlin a.k.a Kyra MomS (2 Adults + 1 Kid)

7. firahadifa (2 Adult + 1 Kid)

8. mummy_ayu (2 Adults + 2 Kids)

9. mama tisya (2 Adults + 2 Kids)

10. zh-ena (2 Adults + 1 Kid)

11. Queenin Murni (2 Adults + 1 Kid)

12. Syima ~Mama Kyra~ (2 Adults + 1 Kid)

13. ** Perfect Love ** - wanfida (3 Adults + 1 Kid)

14. MamaDamia a.k.a Haiza (3 Adults + 1 Kid)

15. mommy twin (2 Adults + 2 Kids)

16. ita cutevirus (2 Adults + 2 Kids)

17. ** atie + farid + aisyah ** (2 Adults + 1 Kid)

18. Lailati Mohd – mama wafiq (2 Adults + 1 Kid)

19. Ena Qalinsya (2 Adults 2 Kids)

20. chugie- (2 Adults + 1 Kid)

21. ~sall (2 Adults + 1 Kid)

22. Farra Dhelina (2 Adults + 3 Kids)

23. E.L.I.Z.A (2 Adults + 2 Kids)

24. ~~@lyci@~~ (2 Adults + 1 Kid)

25. oli (2 Adults + 1 Kid)

26. Little Mama (2 Adults + 1 Kid)

27. Hazlina Shahrel - lina aka mummy fia (2 Adults + 1 Kid)

28. mummy esyraf (2 Adults + 1 Kid)

29. mama_umar (2 Adults + 2 Kids)

30. El-Zaffril

31. Shahrizal

32. nana aka ibudamia (2 Adults + 1 Kid)

33. diarihatiku – ina camar

34. faryza (2 Adults + 1 Kid)

35. ayu ibu damia ( 2 Adults + 2 Kids)

36. riz

37. pojie – (4 Adults)

38. hanz (2 Adults + 2 Kids)

39. munira (2 Adults + 1 Kid)

40. nia (2 Adults + 1 Kid)

41 ibuAni (2 Adults + 2 Kids)

42. Lily mama zara (2 Adults + 1 Kid)

43. Lina (1 Adult + 1 Kid)

44. bonda (2 Adults + 2 Kids)

45. emmira (2 Adults + 1 Kid)

46. DJ Epoi (2 Adults + 4 Kids)

47. jajazuzu

48. cik jeela (1 Adult + 1 Kid)

49. e-car nazrin (1 Adult id+ 1 Kid)

50. UmmiKhayra (2 Adults + 1 Kid)

51. nur aishah (2 Adults + 2 Kids)


Total: Adults = 95 Kids = 61


pls check yek..aku mmg based on confirmation dlm comment box n3 ni..seandainya ade blogger yg tb2 nk bw pertambahan ahli keluarga..xde mslh..silakan..cuma mrka dpt mkn je la..no lucky draw n no door gift..tp bole join the game n win it! :)


p/s: smga sgl perancangan berjalan dgn lancar..insyaAllah…

p/s2: xsngka aku antara yg bertuah utk mamatisya giveaway:)



12 comments:

unlisted_one said...

insya Allah semuanya berjalan lancar,..amin..

mama tisya said...

wah rmi kalini...tk sbr nk jmpe kwn2 br & lama....

bkn senang nk dpt bertuah thru mr random kn....tahniah...nanti kita bg adiah tu ahad ni ye

kwn2 blogger yg join kalo nk order sampul wangi,bole gk...so bole aku bw trus je ahad nanti :-)tiba2 promote kt cni..jgn marah tuan umh

firahadifa said...

dear , tetiba my hubby pon nak join.. tak pe kan??

mama tisya , menarik nyer sampul wangi.. bawak la nanti.. i teringin nk tau chenggane bentuk n wangi dia ..

mamalieyna said...

ohh menariknya..huhu..bila la agknya terbuka hati en suamiku nk join mende2 alah gini..huhu..kitowang nk g open house je sunday ni (CNY)..

p/s suziey, mlm td dok main sms ngn mama_aqish..dia ckp dia tokleh join familyday ni sbb hubbynye lum baik betul dr eksiden tu..tp takdelak dia suh kita inform suziey..herm..pepun tnggu kata dr dia la ye..

mummy_ayu said...

wah..ramainya..meriah gitu..jumpa this sunday yer...tegur tegur saya..saya nie pemalu..he he he...
mama tisya..saya pun mcm interested je..bawak je yer..c u there!!!

zh-ena said...

tak sabar nak berjumpa

Rifqi Zuhairi said...

Salam...
Bad news..sori to say..saya terpaksa xcel la..last minute kna balik kg...
Sori yer...saya wakilkan mummy ayu je la k...nti sy kim hadiah kat dia...

Mak Su said...

all the best to u alls, selamat berseronok :)

tahniah utk giveaway :)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

uwaaa tetiba plak nak tanya....ada tak yang datang dari arah subang jaya atau shah alam....bleh konvoi sekali tak?....takut tersesat nih..adeii ni yang malas nak drive sendiri ni...ade plak aku gerak kul 6 pagi ni takut sesat n takut missed photo session tu....ekekeke

jajazuzu said...

kakak suziey,

sorry to say, saya dan cik jeela x dpt dtg esok sbb ada kenduri besfren.

sila mrh besfren sy sbb kalau we all lmbat dtg dia merajuk xmo sanding.


sorry again...n have fun!

CuTeMiUt78 said...

wah.. ramai gak yg join tu... for sure mesti meriah kan.. have fun k..
sorry la tak dpt nak menjoin tuk kali ni.. maybe next time kot

Little Mama said...

dear suziey,

i need to inform cannot datang tomorrow coz anak got chicken pox and tak baik2 lagi nih.. sorry for any inconvenience... *melepas peluang nak bergather-gather nih..hu..hu*

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio