Tuesday, February 23, 2010

crosstitch



Assalamualaikum..


dpt hadiah ni dr rina cutemiut sbb jadi top 10 commenter...aku pn xsngka sbb aku mmg rajin follow story mory dia n bg kata2 merapu sket kt n32 dia tu..ekekek:p ni namanya rezeki..alhamdulillah..

IMG_6338

~teringat zaman skolah rendah..aku sgt rajin buat crosstitch ni..time tu mmg femes la hobi ni..mcm2 color benang ade dlm stock..hehe..~



neway..thanks rina for the lovely gift..thanks so much..rajin ko yek..



p/s: sape ingt hobi ni?? n sape geng aku minat mende ni?? tp ni dulu la..skang ni mmg xde mase ler..br nk mula satgi nmpk la benang2 tu bergumpal dikerjakan si aQeel..so simpan je la niat tu..



20 comments:

mama tisya said...

wah rina jahit crosstitch...sgt cun...

ibu damia said...

memang cantik hadiah ni....tapi kita tak pandai buat...huhuhu....siap upah kawan2 yg pandai buat jer..

Mrs. Adz said...

cantik la..ye aku dulu pun suka gak wat..siap g beli kertas gambar pe nak wat..tul ckp ko,skrg bukan masanya lagi..skrg masa menjahit perasaan ngan anak..hihihii

klu yang dulu tu,dia ade kayu untuk tegangkan kain..hihii..entah mane lah pergi kayu tu..

mummy_ayu said...

wah..cantik plus rajin rina buat crosstich tu..ayu last buat time pregnant kan Ian, buat crosstich Allah & Muhammad..ada frame kat umah,pas tu malas dah..

firahadifa said...

same with mummyayu , kite pon buat crosstich time preggy dulu , but tak sempat abis da deliever.. besar sgt crosstich nyer... kekekeke

ita cutevirus said...

buat crosstich ni perlu ada kerajinan & ketekunan... malah sesiapa yang berjaya membuat crosstich ni adalah seorang yang kreatif...

masalahnyer semua ciri² diatas tidak ada dalam diri ku ini...

huhuhuhu...

tahniah la suziey... dapat hadiah..

cik rina yang kiutmuiut.. kalo ada masa buat la utk ita pulak ye... huhuhuhu....:p

Farra Dhelina said...

saya suka benda alah ni! tapi haha jait separuh jalan je..ingt lagi..jait gmbr rumah..tapi mmg tak siap daaa.. juling bjk mata nk mghabiskan nya..wrna benang jgn ckplahh..byk sgt.. huhu..

mamalieyna said...

weeiii tetiba ingatanku kembali ke zaman kanak2, sekolah rendah..kumpul menda alah ni..macam2 kaler ada kan...weeeii,,,windu saat ituw..huhu..

bestnye dpt adiah! ^_^

zety said...

cantek..seigt aku dulu time skolah2 glemer jahit manik tu,buat cincinla,gelang,rantai,hehehe

wantie said...

cantik.. abadikan nama ko lagi suziey. Aku dodulu pun hantu buat benda alah ni gak..

tapi, dapat gak ler siapkan bismillah, Allah muhammad. aku premkan lagi tau..

Nana said...

wah cumilnye..xreti wat wat menda2 seni gini tangan keras hehe

Hezesuze said...

haha dulu pun akak ade wat crosstich nie...hehe

zh-ena said...

tgn ena mmg keras kayu hehehehhehee

AshAnas said...

same la kak, dulu hobi, skrg tade mase... huhu

zura@iwan said...

wahhh..cantik la....tahniah2...

haku dulu ada gk penah buat..tp x brp minat sgt la..gituw2 jerk..

UnGu VioLet said...

wah.. cantiknyer.... jeles nie.. hehe..

Mak Su said...

Tahniah suziey :)

maksu penah belajar, tapi tak katam...ahaks

MiJa said...

wah tu mmg aku suka masa zaman anak dara sunti dulu2!rindunya hobi lama ngn mak & kakak aku..satu ag mengait..kihkih

CuTeMiUt78 said...

aaahaaaksss... demi pengomen2 tegar ku.. makanya ku abadikan nama2 tu sebagai kenangan... harap ko sudi terima la ya

ALoNa [CintamaniszLite] said...

akak taknah rasa pun buat mende ni, suziey..
akak rasa seni akak bkn kat sini pasal akak ni dulu..(dulu) bkn penyabar orgnya..
Kalo dh buat tu..nak cepat siapppp aje.
Tp skang ni dh penyabar sket..cuma takde masa ler pulak nak membelek mende2 tu..ngee

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio