Wednesday, February 24, 2010

genting

Assalamualaikum..


ok demi menunaikan permintaan (ecewah:p) ..layan je la gbr2 ms holiday@genting tu yek..

IMG_5570
~ni ayuyun (read:nurul)..tu aQeel pnya sebutan:p~
IMG_5574
~jln sgt berkabus time nk smpai ats tu~
IMG_5599
~off flash..tantek lampu2 ni~
IMG_5640
~ala2 paparazi snap gbr ni..ahaks~
IMG_5676
IMG_5717
IMG_5724
IMG_5730
~dorang ber2 ni teleng2 kepala tgk menan kt bwh ni:D~
IMG_5699
~tobat aku xkn naik mende alah ni..skali ckp~
IMG_5779
IMG_5731
IMG_5750
~ni dh mcm bintang hollywood melambai peminatnya..ekekek:p..mak abah aku daaa~
IMG_5753


ok smbung lain plak:D




p/s: meeting full day..busan!
p/s2: today last day to confirm attendance for blogger's famili day..esok final list akn kuar..as at current 42 has confirmed their attendance

23 comments:

firahadifa said...

sapa ayuyun tu? cumelnyer.. like anak cina.. keke

mama tisya said...

cun la yg hubbymu posing kt lampu2 tu...aqeel ada gf ayuyun ek:-)

solero tu best naik tp tkleh naik byk kali...mau tercabut segala organ2...ehehhehe

tk sbr tgu ahad ni smp termimpi2 bgn lewat lps tu dh ptg ...huhuhuuhu

momguess said...

macik!!!!
pacik!!!!
suziey selalu buli saya!!!!
hahahhahaha
aku alegik nama nurul

mummy_ayu said...

so best dapat gie genting....
bila we all nak pegi nie..cik daddy kata tak sesuai for ian coz he got astma..so tak leh gie tempat sejuks...emmmm

zura@iwan said...

simple tunjuk gmbr pon dh ok...gmbr ko cantik2...bosar plak tue...puas hati...

ayuyun tu sapa...mata sepet cm cina jerk...ko mmg ikut muka mak ko kan...hehe..

pstt; tingin nk honeymoon kt genting...huhu

Nana said...

kah..kah..kah..sama la kita skali je ckp la naik solero tu nyesal tak sudah naik dulu hahah..amrul ckp time menatang tu dulu saya mcm dah nak mati dah dok mengucap tak abes2 hahahahah

Hezesuze said...

owh da tau da
rupe ang ikut mak yea...huhu
putih melepak lagi gebus...haha

mamalieyna said...

wooo suka3x..layan pic2 tu sume..best2x..terimbas kenangan g sana..mabuk giler pas turun dari roller coster, yg tinggi melayut tu, mmg tak kose nak nek..seram!!! :p

aQeel maintain encem! ayuyun pun cunlah! ^_^

lia said...

ayuyun 2 awek kah? nmpk ensem tp ayu....

Nurhayati said...

kalau orang kata ayuyun ngan aQeel ni adik beradik mesti percayakan.. muka sama.. ada jodoh ni ahaks

Mak Su said...

naik tak apa nama tu? spiderman ker superman entah... semua main terbang2 jer... eeeiii, huhuhhu

zue @ annaleeya said...

ohhooo... anak omak ehh... rupa hang sejibik mcm rupe mak.... gebusss gitu... hehehe..

Mama Eyrfan said...

bestnyer beriang ria di kota keriangan :)bila la saya nak sampai ni! asik berangan jek
sejuk bangat ke tu sampai pakai glove si aqeel, cam kat obersi laks heheheheh..

UmiDAnisH said...

huhu, solero tu memang abidanish tak bg naik langsung.. katanya bahaya.. ekekeek, tak kisahla tu.. syok tgk gambar mu, eh awek aqeel ke tu?

alfa juliet said...

pernah sekali ke genting...pas tu tak terniat nak gi sana lagi..maybe ko leh cerita apa yg best di sana, maybe pastu aku akan ghairah balik..hehe

ibu damia said...

walaupun daku dah banyak kali jejak kaki kat sini..tapi memang tak pernah naik solero atau roller coster tu...pengecut bebbb....biarlah daku rela main yg duduk dalam cawan pas pusing2 tu...ekekekek..

CuTeMiUt78 said...

wah seronoknya..

zueyie said...

salam singgah..lama tul hang tk join contest..tkkan bersara dah kot..
awat tk mau try shot drop tue..
best tau..try la skali..pasti nk lagi...hhehehe..mula2 dlu aku naik..tabot tknk naik lg ..cam tertinggal jer jangtung masa dier dropkan kite tu....tapi pastu asal p tempat ader shot drop jer mesti main..betul tk tipu..:)

ALoNa [CintamaniszLite] said...

Owh..gi Genting bawak mak ngan ayah ye Suziey..
Bagus2...mereka seronok kita pun seronok.
Kita seronok...mereka pun seronok..kan??

Asyida said...

Eeeekkkk...comey nyaaaa glove aqeel..hihi...aku sangat suker...carik katne wehss....hehe

zh-ena said...

suziey tahniah menang utk giaveaway mamatisya

cabutan no.3

Intan said...

Intan pon tak ponah naik mende tu...weee takut! Tgk org lain naik pon dah rasa mcm nak tercabut nyawa...hu hu.

wantie said...

ko memang iras mak ko ler..

Tapi kan.. aku paling geram tengok bulu mata si aqeel.. pinjam boleh?

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio