Thursday, February 18, 2010

menyejukkan diri



Assalamualaikum..


eh xabis lg story kt kg..ekeke:p ok ok lps ni story genting plak ye..hehe.. lps blik dr lake tetiba hubby kata nk bw aQeel g mndi sungai..ouh dlm hati mmg riang ria la..maklumler cuaca panas terik kan..nikmat btl bila g sungai walaupn rendam kaki jek..terasa gk nyamannya...



IMG_6257

IMG_6260

IMG_6319

IMG_6291

~dlm celahan batu2 tu..mata aku yg tajam ni nmpk mcm turtle pnya cengkerang..hubby kata bukan..batu..aku ckp ya turtle...at last hubby try usik2 n bergerak..btl turtle..seb bek ler kami xpijak..ekeke:D~

IMG_6294

~hubby je yg pegang..aku geli sbb dia mcm berlendir..aku ni mmg penggeli sket..ekeke:p aQeel lagi ler..ayah dia br angkat je dia dh dok panjat aku..adeii~

IMG_6297

~hubby mmg mesra alam..ni buktinya..bergambr bersama turtle..ekek:p~

IMG_6096

~nk selit gk gbr ni..hehe..hubby buat teknik panning..kira ok la..1st attempt kan..aku msih xreti2..ekeek:p~




p/s: hmm..pelikkan xde lgsg n3 psl besday aku..hehe..xyah pelik sbb mmg xcelebrate pn..kalu masa sweet 17 dulu excited la nk celebrate..huhu






22 comments:

mummy_ayu said...

bestnye mandi sungai time panas panas cam nie..apa pun luv ur pic dear..cuns...!!

Mama_Aqish said...

hu...hu...cam kenal baju oren tu...hadiah ari tu ek....tomei bangat aqeel pakai...lagi menyerlarkan keenceman aqeel...

UmiDAnisH said...

huhuhu, geramnyer tgk dak aqeel punya bulu mata, pinjam kat umidanish boleh?? wah.... bestnyer p mendinginkan hari yg panas...

iedaLUVsham said...

turtle tu macam batu kan, dah berlumut ek, ehehe!! mujur tak terpijak. Teknik gambo tu memang cantik lah! :) memula tengok "fuyoo!! camne buat tuh?" ckap sensorang, ehehe! :)

ibu damia said...

lama tul tak mandi sungai ni....mana nak cari sungai kat JB ni???

ah ah lah...nampak cam batu2 yg berlumut gitu...memang tajam sungguh pandangan matamu itu suziey...

sekali sekala rasa suasana kg best kan...nyaman jer...

Farra Dhelina said...

kaler tetel tu dah sm mcm batu lak yea kak!

suka lah pic yg last tuhh.. :)

mummyseri said...

alala aqeel ni mmg menten emsem sangat :)..
nampak sangatlah best main air sungai tu kan..teringat dulu zaman sekolah g mandi manda kat batu hampar ..ada satu lagi sungai yang kat zoo tepen sana tu lupe nama tempatlah plak..
tu bukan tortoise ke ye ?..

mamalieyna said...

sesekali aQeel cekci..hehe..nmpk pucat! ^_^..encem weeehh kam0..! hehe..

eeii jumpa turtle la..best2x..tp eden pun g0li gk kal0 bab belendir2 ni..eeeii..:p

eh..bila besday mu?..yola dah jd mak budak ni, mls nak selebrate2 bagai kan..cukup sekadar ucapan jer..^_^...Happy Belated besday yee!

zura@iwan said...

mmg ramai org terjah gi air terjun musim2 pns ni kan...haku br ni blk kg pon g mandi sungai..hehehe

Mrs. Adz said...

bestnye dapat mandi sungai..teringat zaman kecik2 dulu..kat umah arwah nenek..tapi skrg ni air dah dalam..tak leh mandi lagi..bestkan terapi minda kat tempat macam ni..

kalau aku pun geli gak nak pegang kura2 tu..idak le teman..hihhii

panning tu cantik..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sama la dgn yana takda celeb besday sangat pun..

aqeel aktif la dia noo...haishh

mama tisya said...

cuaca panas lately mmg best kalo dpt berendam & mandi manda kt sungai...siap jmpe turtle ye...time pegang tu die tk gerak2 ke...hehehehe

Mak Su said...

uuueeeiiiii, maksu takut nak pegang kura-kura

Nana said...

xpe klw pijak tetel tu dia still idop lg kot..eheh..poning tgk gambo aqeel nek beskal tu ehee

AshAnas said...

kak, cmne wat teknik panning tu?

MiJa said...

skg ni ramai org g berendam kt sungai menyejukkan diri..panas sungguh dunia skg ni,global warming agaknye..semalam banting hujan,smpai hari ni mendung jer..hehe

lia said...

mmg best mandi sungai dlm keadaan panas mcm ni... hari tu, kami pon mandi sungai jugak ;p

MamaDamia a.k.a Haiza said...

adeii tengok pic aqeel basah-basah kena air tu...terus terasa beshnya dapat mandi sungai time ni... :P

Gieyana said...

ouchhh...ko penggeli yer..sm jer cam daku n Nureen..kekeke
sensitippp!!

igt kan Aqeel mandi naked..rupa2nya ada pant!hahahaha...

Turtle tue cute jerk..mesti asyik renung2 kt ko..hahaha!

CuTeMiUt78 said...

wah... bestnya... cute je aqeel with blu cycle

ALoNa [CintamaniszLite] said...

ala...rugi2 tak join..

Nyaman aje tgk gambar wajah AQEEL basah tu, hehe..

wantie said...

cuasa yg panas macam ni kalo dapat sejukkan diri cam aqeel tu mesti sonot. tapi kat penang ni terhad ler tempatnya..

teknik panning tu memang cute..

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio