Friday, February 5, 2010

mes fwen

Assalamualaikum..



pheww**...take 5 jap nk buat short n3 ni..aku sgt bz hr ni..meeting whole day..xdapek nk blog hopping n say hi to kwn2 kt fb..



ok cut it short..korang tau ni sign ape? eh bijak btl soklan aku..ekeke:p 1st impression aQeel bila nmpk sign ni dlm lif kt umah aku..





"mes fwen" (read Thomas & Friends) smbil tunjuk kt sign ni..




aQeel..aQeel..nmpk asap mcm asap thomas gitu..dasat imaginasi mereka..





p/s: gbr tunang sahabat tinggal nk touch-up2 :) sori la sahabat..ambik masa lama..maklum ler bz ngn projek kita tu..

19 comments:

momguess said...

yer
sahabat mu setia menanti

mamalieyna said...

hahaha..kreatif tul bebudak ni..^_^!

firahadifa said...

ahahahahaha... verry funny!!

Farra Dhelina said...

haha kelever boy!!

zura@iwan said...

hikss...pandai aqeel nih...

ALoNa [CintamaniszLite] said...

hehe...
asap je thomas & friend ler..kiki..

psst; merokok membahayakan kesihatan, hehe.

JMR said...

budak2 nyer kreatif mmg tak tercapai dek akal...

ibu damia said...

budak2 punya fikiran memang tak tercapai dek akal...macam2 imaginasi dia...pandai aqeel...

Mak Su said...

aik? thomas & friends? keretapi?

E.L.I.Z.A said...

hehehe...sgt panjang akal ok!

p/s: suziey, eli xsure date 28 feb tu eli avail ke tak..rs mcm ada family photoshoot..itu hari OP tu postponed sbb anak dia xsihat..rs nya mcm dia bg tarikh 28/2 tu kt eli..kul 10-11am..harap2 tempat shooting tu dekat la ngan lake garden..nk joinnnnn!!!!!

E.L.I.Z.A said...

yeay alhamdulillah...buleh join! photoshoot tu on 27/2.phew! sib baik...
harus shopping baju biru baru ni :P

Hezesuze said...

budak bijak! huhu

Gieyana said...

Aqeel suka Thomas n Fren ka? kekekeke

Gieyana said...
This comment has been removed by the author.
Mrs. Adz said...

hihi..lawak la aqeel ni..leh lak dia terbayangkan benda tu..memang kreatif seperti ayahnya ni..bukan ibu tau..

alfa juliet said...

aku suka dgr jawapan budak2..imaginasi dorang dasat

ibu emy efy eqy said...

aha. budak2 memang kreatif...

adda said...

aqeel mg bijak haha

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. good imaginasi ya aqeel

Related Posts with Thumbnails
Elegant Rose - Working In Background
Designed by UMIESUEstudio